My Favorite Boy - Kapitel 19

”Vad vill du Marcus?” suckade jag och satte mig på sängen.

”Vart är du? Har inte sett dig på evigheter ju!” klagade han.

”Ja, just nu sitter jag på Justin Biebers säng.” Jag flinade och kunde höra hur han gapade.

”Justin BÄVER?! Du måste skoja! Säg att du skojar!”

 

Jag skrattade tyst för mig själv och svarade; ”Jag skojar inte, jag sitter här i Justin Biebers säng medans han är där nere i vardagsrummet och kollar på TV och äter godis med hans bästa vänner.”

”Hur i hela friden...? Hur hamnade du där?”

”Jag har flyttat till Canada.”

”DU HAR VAD?!”

”Hör du dåligt eller?”

”Nej, men va? Canada? Varför?”

”Varför behöver du veta?”

”För att jag är ditt ex och jag älskar dig fortfarande och jag bryr mig om dig och vill veta hur i hela friden det kommer sig att du flyttade till Canada.”

”Marcus... Kommer du inte ihåg vad jag sa när jag gjorde slut med dig? Seriöst?”

”Jo, men-”

”Då har vi inget att prata om.”

”Amy, vänta! Lägg inte på! Får jag prata med Justin?”

”Say what? Varför? Vad har han gjort för ont för att behöva prata med en sån hemsk varelse som dig?”

”Amy, snälla.”

 

Jag suckade högt och reste mig upp ur sängen och öppnade dörren och gick ner. Killarna kollade undrande på mig när jag kom in. Fast Justin såg mest orolig ut.

 

”Har det hänt nåt?”

 

Jag vinkade menande att han skulle komma och sen gick jag ut till köket. Bakom mig hörde jag Justins fotsteg, jag vände mig om och höll fram mobilen till honom.

 

”Det är mitt ex. Han vill prata med dig, fast jag har ingen aning varför.”

 

Justin kollade förvirrat på mig och tog emot mobilen och tryckte den mot örat.

 

”Låt honom inte trycka ner dig bara... Han är väldigt bra på sånt...” mumlade jag i hans öra och jag hörde hur han svalde, sen nickade han och jag gick ut till killarna.

 

- Justin -

 

Efter en kvarts prat med Marcus la jag tillslut på och gick ut till de andra i vardagsrummet. Fortfarande rätt omtumlad och fattade inte riktigt vad som hände.

 

”Vad sa han?” undrade Amy och kollade på mig med en sorgsen blick. Jag nickade bort mot dörren menande att vi skulle ta det utanför. Hon nickade och följde efter mig ut. Vi satte oss i trappan och hon la handen på min axel.

 

”Vad sa han?” frågade hon igen.

”Att jag skulle hålla mig borta från dig och en massa sånt. Sen pratade han om hur dålig jag var och så vidare...”

”GUD. Jag orkar inte med honom! Du ska inte ta åt dig NÅGONTING av det han sa! Hör du mig? Inget!”

”Men tänk om han har rätt. Tänk om jag ä-”

”Justin. Du är inte dålig, du är sjukt bra! Han är bara avundsjuk okej?”

 

Jag sa ingenting... Stirrade bara rakt framför mig och funderade.

 

”Och du ska framför allt inte hålla dig borta från mig. Okej?”

Jag log och tog hennes hand och kramade den. ”Aldrig.”

 

Jag tittade upp på henne och märkte hur nära varandra vi satt. Hennes ögon var så himla vackra. Hela hon var vacker.

 

Utan att jag riktigt märkte det så närmade vi varandra och snart var våra läppar bara några millimeter ifrån varandra. Jag pressade mina läppar lugnt mot hennes och hon besvarade kyssen. Den var perfekt. Alldeles för perfekt.

När hon sen drog sig tillbaka hade båda två ett stort leende på läpparna.

 

”Kommer ni snart?” ropade Ryan.

”Jadå!” ropade jag tillbaka och reste mig upp. Amy satt kvar och jag peta henne på benet; ”Kommer du Little Y?”

 

Hon tittade upp och rodnade. Jag flinade och sträckte ut handen för att hjälpa henne upp. ”Tack” mumlade hon och höll kvar min hand i hennes och kramade om den, släppte den och sen gick vi in till killarna.

 

”Ska vi göra nåt?” frågade Chaz och kollade undrande på oss. ”Typ spela FIFA?”

Amy nickade och gjorde tummen upp. ”Det blir bra!”

 

 

Vi vinkade hejdå till Chaz och Ryan när de, efter 2 timmars FIFA spelande med oss, gick hem. Amy hade fått killarnas nummer så att hon kunde få tag på dem när hon ville.

 

”Jahopp...” började Amy och vände sig mot mig. ”Vad ska vi göra nu? Jag kanske också borde gå hem snart...”

”Nooooo!” sa jag och gjorde en ledsen min. ”Inte gå...”

 

Hon skrattade och gick till vardagsrummet och hämtade skålen som det tidigare hade funnits godis i och gick till köket med den och började diska den.

 

- Amy -


Jag hällde vatten i skålen och tog upp diskmedlet och pluppade i lite av det. När jag sen ställde ner diskmedlet på bänken sprutade det några små bubblor som jag försökte fånga så barnslig som jag är...

 

Plötsligt känner jag två varma händer runt min midja. Jag hoppade till men lutade mig bakåt och lät honom hålla om mig. ”Du skräms. Inte kuuuuuul...” mumlade jag och tog lite skum från diskhon och vände mig om och kletade runt det i hans ansikte.

 

”Tjusigt!” sa jag när jag var klar och skrattade. ”Såhär borde du ha det hela tiden ju!”

 

Han himlade med ögonen och gick bort till badrummet för att tvätta bort det.

 

Jag fortsatte diska och blev snabbt klar och gick upp till hans rum och tog upp gitarren. Inte för att jag kunde spela, men men... Jag kunde inte ta några ackord så jag satt bara och studerade gitarren, då och då drog jag med fingrarna på strängarna så att en liten melodi hördes.

 

”Fint du spelar.”

 

Hans plötsliga närvaro fick mig att hoppa till. Jag himlade med ögonen och la undan gitarren. ”Jag vet inte hur man spelar...” mumlade jag tyst och ställde den till rätta i sitt ställ.

 

”Jag kan lära dig om du vill?”

 

Jag kollade upp på honom och märkte att han faktiskt menade allvar. Han höjde på ögonbrynet och bet sig smått i läppen. Min blick vandrade från gitarren till Justin, till gitarren och sen till Justin igen. ”Okej, kör till!” sa jag och log.

 

Ett brett, sött leende spreddes ut över hans läppar. Han gick och tog upp gitarren och satte sig bredvid mig.

 

”Först och främst behöver du nog veta grund ackorden.” mumlade han och gav mig gitarren. Sen tog han min hand och satte den på gitarr-halsen. Mina fingrar satte han på några olika ställen och sa vilka ackord det var och så drog jag med min andra hand över strängarna och för första gången i mitt liv spelade jag faktiskt gitarr, jag kunde inte fatta det!


Förlåt! Jag vet att jag sa att det skulle kommit tidigare men pappa har varit för snabb på att stänga av internetet -.- BLÄÄÄH! Men nu är det uppe iaf! :D poss poss! KOMMENTERA! Please? <3

Dream life- Kapitel 8

Planet landade i LA. Jag tog tag i Justins hand och vi gick ut ifrån planet. Justin tog våra väskor och gick mot sin bil.

.

’’Nu ska du se det fina överraskningen jag har till dig’’ Sa han till mig.

’’Åh kan inte du säga mig vad det är’’ Han började skratta och nickade med huvud och menade ’’nej’’

.

Vi åkte en bit, och jag fin syn på en del av LA där alla kändisar bodde. Choken som jag fick när vi kom fram till ett stort hus vart konstig. Bredvid huset stag Selena och Vinkade när vi stannade med bilen.  Justin kollade på mig och började le.

.

’’Vad gör vi här Justin’’ Började jag fråga, och han svarade inte bara gick ut ifrån bilen. Selena kom fram till mig och började prata.

.

’’Hej Selena heter jag, vi två ska spela in en låt nästa vecka. Kul och träffas’’ Lixom jag var en stor fan av Selena innan och nu kommer jag spela in en låt med henne.

’’Hej, Cher heter jag , Justin är min pojkvän. Jätte kul att vi ska spela in en låt’’ justin kom fram till oss och kysste mig på kinden , och sa.

’’Juste Cher, det är mitt hus i LA och jag har en liten överraskning till dig ’’ Jag tänkte efter, själva Selena var en överraskning , vad hade han mer. Justin tog mig i hand och Selena bara skrattade.  Vi gick in i det fina huset. Allting var så perfekt, Justin visade mig en soffa och sa.

’’Sätt dig jag ska hämta det jag behöver’’ Och sen gick han. Jag kollade på Selena och försökte prata.

’’Han är gelen’’ Sa jag till henne.

’’Ja det är Justin ju han har alltid vart det’’ Hon sa det som om jag viste, trots allt har det bara gatt 4 veckor sen jag träffade Justin.  Hon började sjunga på en låt.

’’Vad är det för låt’’ frågade jag och skratta

’’Ja , det är en förspel på våran låt vi ska spela in ’’ Låten lätt så perfekt, det var verkligen i min stil. Justin började komma och han skrek’’ KOLLA INTE NU !’’ Jag blundade och kändes hur hans varma kropp kramade mig och han sa. ’’ Nu kan du öppna ögonen’’ Jag kollade ner och jag hade en liten vove ligande på mina knä, kunde det vara sant. Justin köpte mig en hund.

.

’’Mår du inte bra Justin, du ger mig en hund, Gud vad den är söt’’ Började jag krama om hunden och tog tag i justins hand.

’’Tycker du om den?’’ frågar han och sätter sig bredvid mig

.

Han var så underbar, Selena kollade på hunden och sa.

.

’’Jag tror jag ska gå snart för Rayan och Sara skulle komma över till er har jag hört’’ Va har min Rayan vart här ? det var konstigt. Vi följde med Selena till dörren och hälsade hej då.

.

Så fort dörren stängdes, putade jag Justin till vägen och kysste han. Han bara himlade med ögon och kysste till backa och skrek’’ Vi går upp!’’  Vi sprang upp för det gigantiska trappar.  Och Justin öppnade dörren till det vita rummet och slängde mig på sängen.  Jag vände mig och satte mig på hans lår. Justins kyssar var nog det underbaraste som fanns.  Jag började sakta ta av hans t-shirt. Men då hände det som inte får hända, det ringde på dörren. Kunde det vara Sara och Rayan, Justin kollade genom fönster och sa .

’’Haha det är ju dom’’ Jag kollade mig i spegel som hände mitt emot sängen och sprang ner för trappar. Justin var uppe och fixade rummet så att dom inte såg vad som pågick här.

.

’’Hej Rayan’’ Sa jag och kramade han, Sara hälsade också på mig och Rayan började snacka om allting som kommer hända under dom närmaste 2 veckor.

’’Cher, du och Justin ska vara med hos Ellen den 25 Augusti, du och Selena spelar in låten näsa vecka på tisdag. Sen spelar du din egen Singel som heter ’’Swaggie time’’ och den ska Justin vara med på också. Juste Cher glöm inte att vi åker till Canada om 2 veckor’’ jag kunde inte hantera allting, jag ville bara strunta i allt och mysa med Justin. Men det med att vi ska spela in en låt ihop var najs, jag viste inte ens det . Och Canada undra om Justin kommer hänga med.

.

.

>>Efter besöket<<

.

Rayan och Sara gick oj klockan var rätt så sen, imorgon skulle Justin vara med på ’’Today Show’’ så vi behövde vakna rätt så tidigt. Jag gick och duscha snabbt och la mig bredvid Justin. Han kollade på mig och började smeka min magen. Han kysste min kind och började åka upp med handen mot min bröst.

.

’’Nej Justin inte nu’’ Han kolla på mig helt besviken och drog bort handen.

’’Nehe okej’’

’’Men Det inte det att jag inte vill, för jag vill’’

’’Men varför vill du inte nu’’ Jag kunde inte se han vara ledsen, så jag satte mig upp och började kyssa han.  Justin började ta av mig tröja och jag gjorde det samma med hans tröja. Han lutade mig bock och började kyssa min nacke…

.

.

Woho en ny kapitel kommer innan jag åker till Belgien :D


My Favorite Boy - Kapitel 18

Vi pratade en lång stund innan vi sa hejdå och la på. Jag gick in på mitt rum igen och Amy bara skrattade åt mig.

 

”Sket du eller?” skrattade hon fram och flinade stort.

”Ehm....” svarade jag och skrattade jag med. Sen såg jag att hon hade gråtit igen, för hennes ögon var alldeles blanka. Jag gick och satte mig bredvid henne i sängen. Hon tittade undrande upp på mig och jag lyfte upp handen och torkade bort en tår från hennes kind. Min mobil vibbrerade till i min ficka, jag fiskade upp den och såg att jag hade fått ett mms... men från vem? Jag tryckte fram det och såg att det var en bild, men jag kände hur det stack till i mig när jag såg vem det var på bilden. Selena. Som kysste en annan kille. Vem var killen? Jag zoomade in och såg efter ett tag vem det var...

 

”Vad är det Justin?” frågade Amy och lutade sig över min axel för att kunna se. ”Är inte det där han dära David som som är med i Magi på waverly place?” frågade hon försiktigt.

 

Jag nickade till svar med en stor klump i halsen.

Även fastän jag visste att Selena hade gått vidare och börjat festa mer och så, så trodde jag aldrig att hon skulle bli tillsammans med killen som spelar hennes bror i deras Tv-serie!

 

- Amy -

 

Jag fattade inte vem som ville göra Justin så ledsen genom att skicka bilden... Och ännu mindre kunde jag fatta hur Selena kunde vara ihop med David.

 

Till min förvåning så rann det några tårar nerför Justins kinder. Jag torkade lätt bort dem med tröjan och slog armarna om honom i en kram. Han besvarade kramen och mumlade något som jag inte kunde uppfatta.

Efter ett tag släppte jag honom och reste mig upp och började hoppa omkring.

 

”Vad gör du?” frågade Justin och började gapskratta.

 

Då slutade jag och slängde mig ner i sängen och började skratta jag med. Efter några minuters skrattande satte jag mig upp och tog några djupa andetag.

 

”Jag har lust att göra något...” sa jag och vände mig mot Justin som satt närmare mig än jag kom ihåg, jag ryggade tillbaka och kände rodnaden sprida sig över mina kinder så jag vände ner huvudet i knäna och trummade lätt på dem.

”Okej, vad vill du göra då?” sa Justin och reste sig upp.

”Um... Titta på film eller nåt? Är det för osocialt kanske? Ska vi ringa hit Chaz och Ryan?”

”Mm, det har du kanske rätt i... Vill du det? Okej, jo men det kan vi göra...”

 

Han skrev ett sms till dem båda och skickade iväg det. De svarade snabbt att de skulle komma om 10 minuter. Vi gick ner och satte oss framför TV:n och How I Met Your Mother var på. Efter ett tag sneglade jag lite på Justin och upptäckte att inte alls satt där jag trodde att han satt, han satt bara drygt en decimeter ifrån mig. Jag svalde hårt och tittade upp på hans ansikte. Jag studerade hans perfekta konturer och bet mig nervöst i läppen. Plötsligt vände han blicken mot mig och då tittade jag snabbt bort på TV:n igen. Mina kinder hettades till och jag såg i ögonvrån hur Justin flinade och tittade på mig.

 

*ding-dong*

 

Vi reste oss upp exakt samtidigt och lite väl fort för vi krockade rakt in i varandra. Jag ramlade ner i soffan igen och Justin skrattade förtjust.

 

”Det är inte roligt...” mumlade jag och reste mig upp och puttade sen ner honom i soffan och sen sprang jag bort till dörren skrattandes och öppnade dörren.

 

Jag möttes av två killar som jag kände igen väl. ”Helloooo guys!” sa jag och kramade om dem båda.

”Hej Amy!” skrattade dem tillbaka och sparkade av sig skorna. Utan att jag märkt det hade Justin smugit sig fram bakom mig och plötsligt klämde till på båda sidor av min midja så att jag hoppade till och skrek kort.

Killarna skrattade och Justin stod och flinade stort. ”JUSTIN!” skrek jag och gav honom en luft-örfil och lipade åt honom.

Han skrattade till och gick sen fram till Chaz och Ryan och hälsade på deras lilla egna vis.

 

Medans de stod där och snackade lite så sprang jag tyst in i köket och tog fram en skål och hittade några påsar med godis som jag hällde ner i skålen. Sen tassade jag ut till vardagsrummet med den och ställde den på soffbordet. Jag satte mig ner i soffan och började gräva runt med händerna bland godiset innan jag tog upp några goldbären-björnar och stoppade i mun.

 

”Jasså här tar man för sig!” sa Justin och flinade.

 

Jag tittade upp och flinade tillbaka. ”Ta ni bara, tog fram det mest för eran skull.” sa jag och sköt skålen mot dem. Chaz och Ryan dök genast ner i skålen och Justin bara stog och kollade på mig och log innan han också lutade sig över skålen och tog upp sin hand full med godis.

 

”Oj oj oj...” sa jag och skrattade.

”Vadå? Jag gillar kanske godis?” skrattade Justin tillbaka och kastade in några godisar i munnen.

 

Chaz och Ryan satt och stirrade på TV:n och deras händer gick från godisskålen till munnen om och om igen.

Jag himlade med ögonen och vände mig mot TV:n jag med. Plötsligt började min mobil att ringa. Jag tog upp den och kollade på displayen och såg att det var dolt nummer. Ändå reste jag mig och gick ut från vardagsrummet och svarade medans jag gick upp på Justins rum.

 

”Hallå?”

”Hej Amy”

 

Jag svalde hårt när jag hörde vem det var. Varför ringde han? Vad ville han mig? Hade jag inte gjort det klart för honom att jag inte ville veta av honom någonsin mer?


Har snart skrivit klart kapitel 19 så den kommer troligen ikväll! :D yeeey! :D KOMMENTERA! <3

Dream life- Kapitel 7

>>Cher’s perspektiv<<

.

Jag stag där bara och pratade men det kändes som om Harry ville bara slå mig så jag upprepade.

.

’’Lysnar du ens?’’

’’Va oj förlåt, Cher jag tror det är slut’’ Jag viste inte vad jag kände, ett Justin fick mig må bra jag kände mig så trygg vid hans sida. Men på ett sätt betyda Harry mycket för mig också. Jag kollade på han och sa.

’’Jaha vill du inte det lugnt’’ Sen gick jag.

.

>>Justin’s perspektiv<<

.

Jag såg hur alla paparazzi kom fram till mig Cher gick bredvid mig och försökte leka stark. Vi åkte till hotell rummet och där började Cher öppna sig lite gran, jag loggade in på twitter och insåg att Cher hade fått många hot kommentarer. Jag så åt henne att inte kolla på twitter. Hon grätt jag viste inte skulle jag krama henne? Eller bara låta bli. Men jag kunde inte, hennes vackra bruna ögon lyste så fint. Jag kramade om henne och gav henne en kyss.

.

>>Cher’s perspektiv<<

.

Nu viste jag att Justin va det killen jag gillade när han kysste mig kändes hela livet perfekt. Jag ville ha honom för bara mig själv. Dagen slutade med att jag somnade i Justins famn.

.

’’Morgonen’’

.

Jag vaknade av att Justins mobil plingade till, han satt redan uppe och twittrade. Han märkte inte att jag var vaken förens jag inte började smeka hans magen. Han kollade på mig och la bort mobil och började pussa mig på pannan.

.

’’Har du sovit bra?’’

’’Jag sover alltid bra, när jag är bredvid dig’’

.

Jag tog på mig några mjukis som var Justins och sprang ner till kiosken. Men som synd så stag det massor med paparazzi. En kvinna kom fram till mig och började fråga.

.

’’Är det sant att du och Harry inte är tsm längre, och vad är det mellan dig och Justin’’ Jag kände bara för att jag inte kunde ljuga längre så jag svarade.

’’Jag är kär i Justin’ Och sen gick jag där ifrån. Nu erkände jag, ja jag var kär i han. Sen den dagen han kysste mig för första gången. Då redan kändes min magen tung och pirrig. Jag trodde aldrig på kärlek vi första ögon kastet. Men det med Justin var sant.

.

En grej som var med jag var ju tvungen och snacka ut det med Harry. Jag sprang upp till rummet och började stress gråta och prata.

.

’’Jag måste snacka med han’’ började jag stort gråta. Justin ställde sig bredvid mig och tog tag i min hand och sen la han andra armen på min höft och sa.

’’Du klarar det ska jag ringa honom och säga att han kommer hit’’ och sen pussade han mig på kinden.

’’Ja ring han’’ pussa jag han på läppar och gick in på toan för att få bort den svarta mascara som har ramlat av.

.

.

>>Justin’s perspektiv<<

.

Harry vägrade och komma men jag förklara för han att han var tvungen annars skulle inte paparazzi låta Cher vara i fred. Han kom efter nån kvart och knakade på dörren. Jag öppnade och ropade på Cher och med det ord gick jag där ifrån , för att låta dom snacka.

 

.

>>Cher’s perspektiv<<

.

Jag viste inte hur jag skulle börja. Så jag frågade hur han mår. Men asså Cher är du helt trög fråga en kille som du har vart otrogen mot om han mår bra?. Nej jag var ju tvungen och reda ut det.

.

’’Harry jag ville inte att det skulle bli så, men varje gång du kysste mig saknade jag Justin. Varje söt ord du sa till mig kändes fel för att du inte var Justin. Förlåt’’ började jag med och kollade på hans vackra gröna ögon som en gång i tiden fick mig bli galen. Han kolla på mig och börja små le.

’’Cher, jag fattar ja skulle aldrig lämna dig själv med han, vad trodde jag lixom att du inte skulle falla för han? Han gillade dig från första början’’

’’Va gjorde han?’’ Skojade Harry med mig?

’’Ja, det gjorde han men det lugnt Cher’’ Sa han och kramade mig ’’ I för sig ska jag gå nu vi hörs nån gång när du kommer till London igen’’ Han gick och min underbara Justin kom in och sa.

’’Kenny bokade biljetter till oss till Los Angeles imorgon. Jag har en överraskning till dig’’

.

>>Justin’s perspektiv<<

.

Jag ville överraska Cher med nåt söt, innan vi skulle till LA. Jag viste att Cher hade en kompis som bodde här men jag ville ej störa så jag åkte själv till en smyck butik. Jag bad dom som jobbar och stänga hela affären. Så att ingen kunde se vad jag köpte.  Jag hade bestämt att jag och Cher skulle ut på middag och att jag ska köpa nåt fint.

.

’’Jag vill ha nåt fint till världens finaste tjej’’ Hon som jobbade där viste vem jag var, hon tog fram en ring med bokstäven J fast ändå F asså det skulle betyda Justin forever. Den var perfekt.

.

>>Cher’s perspektiv<<

.

Jag fick sms av Rayan att så fort vi är i LA ska jag spela in en duo med Selena Gomez. Precis när ajg la undan mobilen smsa Justin mig så där.

.

Kom ner till kiosken ta på dig fina kläder Kenny kör dig till mig

.

Va skojade han med mig? Jag hade bara en grön/bit klädning, Jag tog på mig den plattade håret och la dom upp i en fin bulle sen tog jag på mig mina diamant skor. Och gick. Kenny stog redan och vänta, jag klev in i bilen och frågade.

’’Vart ska vi?’’ Han kollade på mig och svarade.

’’Du ska se’’ Vi åkte kanske i nån kvart , sen stannade vi Kenny ställde sig upp öppna dörren för mig och jag fick syn på Justin med blommor i handen. Han kom närmare mig pussade mig på kinden och tog tag i min hand. Vi gick in till en restaurang. Men ingen vanligt allting va så lila och mysigt. Vi sätter oss och det kom en man med mat till oss. Justin kollade på mig och upprepa sig.

’’Gud vad fin du är’’

’’Du också hjärtat’’ Jag tog tag i hans hand och höll den. Han reste sig upp och tog ut nån paket ifrån fikan och sätte sig ner igen.

’’Cher, du vet ju hur mycket du betyder för mig.’’ Han öppnade paketen och där låg den fin ringen. Jag fick tårar och han började skratta och satte på ringen . Han tog upp sin iphone och twittrade bilden på min hand. Undra hur många hater jag kommer få på mig nu då.

.

Kvällen var underbar, nu satt vi på vägen till hotell rummet för och packa klart och åka till LA

.

.

JA så där Hoppas ni gillar den J kommer upp en nu imorgon tror jag :D


Dream life- Kapitel 6

Utan att Justin eller Rayan viste bokade jag biljetten till London. Jag var tvungen och åka dit och träffa Harry. Min famillj stannade i New York. Jag åkte ner till Flygplatsen med Ellen. Och efter 2 timmar var jag framme i London. Jag åkte upp till killarnas hus och knakade på.

’’Knak, knak’’

.

Harry öppnade dörren och jag såg hur glad han blev. Han gröna ögon kollade upp på mig och han bara log och sa.

’’Du kom hitt’’ han gav mig en kyss.

.

Jag bestämde mig och inte berätta för han om det som hände med Justin. Jag ville inte ha nån kontakt med honom heller just nu. Harry bestämde att vi skulle ut på bio och se på nån film. Jag tog på mig enkla kläder det såg så så fint men enkelt ut. Harry ställde sig och sa.

.

’’Vad fin du var dag’’

’’Aww’ sa jag och kysste han läppar. Det var nog det jag saknade men så fort jag kysste Harry tänkte jag på Justin. Kunde jag vart kär i Justin? Kunde det vara sant.

.

Filmen var bra och jag glömde Justin helt och hållet, Harry fick mig och må bra han fick mig och le. Harry berätta också en grej som skulle ske under nästa veckan.

.

’’Cher, jag fick biljetter ifrån Justin tills hans konsert här i London, och jag vill gå med dig’’ Va skojade han med mig. Jag som inte ville träffa Justin, jag fejkade leendet och svara.

’’Ja , vist kul och träffa Justin’’

.

>>konsertet<<

.

>>Justin’s perspektiv<<

.

Det ända jag tänkte på var Cher. Varför lämna hon oss utan att säga nåt? Vad hon sur, eller arg kanske? Jag viste bara att jag behövde snacka med henne.

.

One Tim den började konsertet med. Jag ville veta om Cher och Harry var här. Jag hoppades på det Sara kom och gav mig kram och sa.

.

’’Du är bäst du klarar det’’ Hon märkte att jag saknade Cher och att jag var inte hel utan henne’’

.

>>Cher’s perspektiv<<

.

Jag skulle nu höra hans låt.  Han börja sjunga One Time och jag börja le som bara den , när jag hörde ’’when i meet you girl my heart went knock-knock’’ börja mitt hjärta slå snabare. Han kollade runt i publiken det kändes som om han lätta efter nån. Harry kollade på mig och frågade.

.

’’Vad tycker du om det’’ Jag tyckte inte om att ljuga för han men bara fejk skrattade och sa.

’’Han är ju underbart duktig’’

.

>>Justin’s perspektiv<<

.

När one less lonely girl skulle komma. Bestämde, jag att jag vill att Cher skulle blir det för en kväll. Sara drog ner till Publiken och lättade upp Cher.

.

>>Cher’s perspektiv<<

.

Sara kom fram till mig och undrade om jag skulle vilja bli ’’one less lonely girl’’ Jag kunde inte tacka nej, lixom det är Justin det är han Jag var kär i(eller det kändes som det). Jag lämnade Harry och skadandes gick jag mot back stage. Justin dansare tog tag i min hand och jag fick sätta sig på en pal mitt uppe på scenen.

.

Jag skulle mötta Justin öga mot öga. Han klev fram med blommor i handen och kollade på mig och slutade sjunga. Nej vad gör han nu, jag började viska’’ Kom igen du kan ’’. Han kollade på mig och sa i miken.

.

’’Det är Cher och hon är en tjej jag inte kan leva utan’’  Sa han det? Eller drömmer jag bara. Jag kollade på han och log som bara den. Justin upprepade sig en gång till.

.

’’Det är Cher och hon är en tjej jag inte kan leva utan’’ Alla började applådera, vad skulle jag göra nu. Harry var nere i publiken och jag var uppe på scenen med Justin Bieber. Mitt hjärta började slå ännu en gång snabbare. Jag kollade på han och reste mig upp och kramade honom.

.

.

>>Harry’s perspektiv<<

Kramade hon homon? eller såg jag bara fel. Va det nåt emellan dom två? Varför kramade hon han asså jag blev stressad.  Gillade hon inte mig längre. Jag ställde mig upp och gick där ifrån. Men jag fick syn på Cher hon sprang fram till mig och försakte prata med det ända jag hörde var ’’blablabla’’ Va var det hon sa?

.

.

Okej nu kommer det mer spännande hihi snart blir det kul kommentera :D


My Favorite Boy - Kapitel 17

Han harklade sig och fixade till sitt hår. ”Jo, kommer du ihåg när du fick den?”

Jag bet mig i läppen och tänkte efter, stängde ögonen och koncentrerade mig. Plötsligt ser jag framför mig några svaga bilder. Jag som liten på en bänk i Boston köpcentrum bredvid en pojke. Jag försökte komma ihåg mer men det enda jag såg i mitt minne var Boston och bänken och pojken. ”Jag vet inte... Jag tror det var så att jag satt på en bänk i Boston köpcentrum och så kom det en pojke som gav den till mig? Fast nej... jag vet inte...” mumlade jag och öppnade ögonen igen.

 

”Amy...” sa han kort och såg in i mina ögon.

”Mm?” sa jag och försökte få ur honom det han tänkte säga.

Han tog ett djupt andetag. ”Det var jag.” sa han kort. ”Det var jag som gav dig den halsduken. ’J.B.’ står för Justin Bieber. Det var för drygt 6 år sen. Du grät och jag försökte trösta dig.”

 

Jag bara satt och gapade. Men han fortsatte: ”Jag fick äta upp din glass, och jag gav dig min halsduk för att du var kall.”

Minnen dök upp igen. Klarare. Det var verkligen han, för killen hade hetat Justin. Och han hade mycket riktigt fått min glass och så tröstade han mig för att-

”Vad hände med din syster?” frågade Justin tyst och avbröt mina tankar.

Joy. Det kom som ett bombnedslag och snart satt jag dränkt i mina tårar. Justin reste sig snabbt upp och sprang fram och höll om mig. Tårarna bara rann och Justin höll om mig hårdare. Jag älskade hans kramar, de var så beskyddande, varma och mysiga. Och jag kände mig alltid så trygg i hans famn.

 

”Det är okej att gråta Little Y...” mumlade Justin och satte sig på hukframför mig och torkade bort några tårar från min kind. Jag försökte samla mig och tog några djupa andetag. Justin kramade om mig igen och jag tog återligen igen några djupa andetag och tittade på honom.

 

”Jag hittade henne aldrig. Ingen har hittat henne. Vi tror att hon är död...” andades jag och fick hålla mig för att inte börja gråta igen.

”Awh baby...” sa Justin medlidande och gav mig en till kram.

 

- Justin -


En tår började leta sig ner över hennes kind men jag torkade snabbt bort den och pussade henne på pannan.

 

”Ska vi gå? Vi kan åka hem istället, tror det är bättre...” sa jag lugnt och kollade ner på henne. Hon nickade och reste sig upp och borstade av sina jeans och rättade till sin tröja.

Hennes mascara hade kletat ut sig runt hennes ögon och hon liknade nu en liten panda. Jag flinade åt tanken och hon tittade frågande upp på mig och rynkade pannan.

 

”Inget, tycker bara att du ser väldigt söt ut.” sa jag och fortsatte flina. ”Lilla panda” sa jag sen och då slog hon mig på armen och tog upp mobilen för att spegla sig i den.

”Oh my...” mumlade hon och tog emot servetten jag sträckte fram till henne.

 

Medan hon torkade bort det utkletade sminket plockade jag ihop våra tallrikar och sköt in stolarna. Fem minuter senare var hon klar så jag lämnade pengarna på bordet och sen öppnade vi dörren och gick ut. Amy gömde sitt ansikte med ena handen och lät håret hänga framför ansiktet. När vi kom ut till disken såg vi Sofie. Snabbt krokade Amy fast sin arm med min och tog ett steg närmare mig. Jag log stort och tittade ner på Amy. Hon tittade upp och gav mig ett litet leende tillbaka. Vi öppnade entrédörren och jag kände Sofies blick i ryggen på mig.

 

Påväg hem i bilen var det först tyst i flera minuter. Men Amy bröt tystnaden: ”Hon hette Joy.”

Jag nickade lugnt och bet mig i läppen. ”Hur var hon?” prövade jag att fråga. Amy tog ett djupt andetag och svarade: ”Helt unik. Hon var underbar och hur söt som helst. Men också ganska jobbig, hon älskade att riva sönder affischer och grejer i mitt rum... Men jag tror faktiskt hon skulle varit en Belieber om hon levde nu... För hon älskade sån musik som du gör och så gillar hon söta killar.” hon började skratta på slutet och fortsatte. ”Hon älskade att klä ut sig väldigt mycket... Och så ville hon att jag skulle sminka henne hela tiden med rött läppstift och sånt.” Hon log stort och bläddrade igenom hennes bilder på sin iphone. ”Hon, jag och Nolan brukade ha små uppvisningar för mamma och pappa och andra i släkten väldigt ofta. Hon och jag sjöng och dansade medans Nolan trummade på sin trumma.”

”Spelar Nolan fortfarande trummor?” frågade jag mitt i allt. Hon nickade. ”Ja, det gör han! Han är grym på det! Tror han kommer komma långt på det faktiskt...”

”Jag skulle vilja höra honom spela någon gång!” sa jag och log. ”Spelar trummor själv, you know...”

”Va? Gör du?” frågade hon förvånat.

”Hahah, kolla på Never Say Never, då kommer du nog upptäcka en hel del om mig!”

”Okej, vänta nu... Never Say Never?” hon funderade länge och jag kunde inte låta bli att skratta. ”JUSTE! Din film!” utbrast hon sen och skrattade hon med. ”Claire och Nicole var helt galna när den kom ut. Du anar inte!”

 

Men plötsligt slutade hon skratta och satt tyst och kollade på sin mobil. ”Här är Joy.” viskade hon och en tår föll ner från hennes kind.

 

Just då svängde jag upp på våran uppfart till huset. Jag parkerade bilen framför garaget och kollade på Amy och sen ner på hennes iphone. På bilden såg man Joy med några klämmor i sitt platinblondahår, i en sjömansklänning, med en röd ryggsäck på ryggen och orangea sandaler på fötterna. Hon log och såg allmänt söt ut. Att hon kanske inte fanns vid liv fick det att sticka i magen på mig. Av de minnerna jag hade av hur Amy såg ut som liten så var hon och Joy väldigt lika varandra.

 

Jag tittade upp på Amy igen och tog hennes hand och kramade om den. ”Ska vi gå in?” frågade jag sen och hon nickade till svar.

 

 

”Ja... Det här är mitt rum då.” sa jag när vi hade kommit upp för trapporna och gått in på mitt rum. Hon tittade runt och gick fram till min säng och la sig sen tvärs över och stirrade upp i taket. Jag tog min gitarr som hängde på väggen och satte mig i min lilla soffa på andra sidan av det lilla rummet. Jag började spela ’Overboard’ tyst men jag sjöng inte. Ändå såg jag hur det ryckte i Amys mungipor och hur ett litet leende snart spred sig över läpparna.

 

”Vänta lite nu, jag känner igen den?” sa hon fundersamt och satte sig upp och kollade på mig. ”Är det inte typ... Overboard den heter?”

Jag slutade spela av förvåning och tittade upp på henne. ”Say what? Hur visste du?” frågade jag fortfarande förvånad och la armen ovanpå gitarren.

”Du har sjungit den med Miley, eller hur?” svarade hon med ett stort leende på läpparna.

”Ja det har jag, den är med i Never Say Never!” sa jag och log jag med.

”ÅÅH du har rätt... jag måste se Never Say Never!”

”Smiler?” frågade jag och flinade.

”O JA!” skrek hon nästan och log det största och vackraste leendet jag någonsin sett.

 

Lite diskret fiskade jag upp mobilen ur fickan och gick in på kontakter och bläddrade ner till ’Smiley Milez’ och tittade upp på Amy funderade ett tag innan jag sa; ”Jag ska bara gå på toa, jag kommer snart!”

 

Hon nickade och jag la ifrån mig gitarren och gick ut och in på toan och stängde dörren om mig. Tog fram mobilen igen och tryckte på ’ring’. Jag tryckte mobilen mot örat. En ton, två toner, tre toner- ”Hello?” hördes en välbekant röst i andra sidan av luren. ”MILEZZ!” sa jag och log stort. ”JUZZY BIEBZ!” skrattade hon fram och jag kände verkligen hur glad jag blev av att få höra hennes röst igen. ”What’s up?” frågade hon och jag bet mig i läppen innan jag svarade; ”Jo, det är så att min granne är en Smiler, tror du att du skulle vilja träffa henne?” ”Oh, din granne jaha....” retades hon och blev sen allvarlig. ”Jo men visst! När? Vart? Hur?”


WOHOOO ett kapitel ! varsågoda! :) Poss poss på er! KOMMENTERA! <3

Dream life- Kapitel 5

Harry stog bara och kollade på mig. Jag viste ju att han skulle bli ledsen att jag inte kan åka med han till London igen.

.

’’Cher, vi klarar det’’ Sa han bara. Jag trodde att han skulle blir arg, ledsen. Jag kunde inte tro mina öron vad han sa, jag bara kramade han och viskade ’’Vi klarar det’’

.

Veckan gick och Harry var tvungen och åka tillbacka till England. Jag och Justin lämnade av honom på flygplatsen.  Efter att vi har lämnat Harry åkte jag och Justin till ett lägenhet som Scooter har fixat åt mig. Min manager Rayan kom hit och flyttade tillsammans med Justins manager Sara. Jag och Justin började arbeta på One time, Call me maybe och en helt ny låt som heter Never be mine. Låten skrev jag en kväll när jag verkligen saknade Harry.  Men Justin fick mig och må bra, bara han spela sin gitarr och sjöng U smile blev jag glad.

.

One Time mix trap släppte vi i början av Juli. Vi sålde den till Silver på en vecka, Rayan fick tanken med att spläppa Never be mine som en singel. Då bestämde vi och göra en Music Video till låten. Men först skulle vi ut på en intervju hos Ellen igen. Eftersom att jag fyllde 17 år.

.

.

>>Justin’s perspektiv<<

.

Cher fyller 17år idag . Det blir nog kul för jag och Ellen hittade på en överraskning till henne.

.

>>Cher’s födelsedag <<

.

Morgonen då jag fylde år. Sprang Justin in till sovrummet och började sjunga. Jag vaknade och började skratta. Han hoppade in i sängen och sa.

.

’’Upp och hoppa!, Idag ska du se en kul grej’’

’’Haha, justin sluta överdriva’’

.

Vi åkte till Ellen show och där utan för stog det hur många människor som helst. Alla sa grattis min twitter var full av gratulationer.  Vi gick in och Showen började.

’’ Ja Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller Cher Brown år!’’ Sa Ellen

’’Justin har en liten present till dig’’ pekar hon på Justin. Han reser sig upp och lägger en band över mina ögon och börjar snacka.

’’Ja det är väll ingen stor grej men hoppas du älskar det’’ Sen blev det tyst i nån minut.  Ellen började skratta och sa.

’’Ja men nu är du nog redo. Justin tog av mig bandet och jag får syn på mamma, pappa Louis och Selena och det bästa av allt var att Selena har blivit så stor. Jag reste mig upp och kramade om Justin. Jag blev så chokad, kramade om alla och började få tårar då hörde jag Ellen säga.

.

’’Va, det nåt du trodde skulle hända’’

’’Nej, dom har aldrig sakt att dom kommer hit jag är så glad’’

.

Jag fick en present ifrån Ellen och det var en bild på mig och henne, och en säng lacka med Harry på. Rayan gav mig en bil. Det var nog det sjukaste.  Jag fick en grå Rang Rover. Mamma och pappa med syskon fick en egen Apartament. De hade också berättat att det förmodligen kommer flytta hit för att Justin hade fixat . Mina föräldrar åkte till den nya Apartament som Justin hade fixat dom åkte med Rayan och Sara. Justin och jag åkte till min Apratament.

.

’’Justin kolla på min fina lacken’’ Säger jag och tar fram lacken.

’’Haha snyggt, vad synd att du inte har mig också där’’ skrattar han.

’’Justin, jag kan väll ha en mobil skal med dig’’

.

Jag blev så chokad av att Justin lutade mig ner på sängen och började kyssa mig. Jag kände på mig att det va nåt emellan oss. Jag började kyssa han tillbacka. Justin drog sig bok när han fick samtal ifrån Sara. Han svarade och började fixa sitt hår.

.

’’Justin!’’ Sa jag och började le.

’’Cher, du är magi. Jag älskar dig sen första gången jag såg dig började allting’’ Jag kollade på han och sen kolla jag på mobilen där jag hade en bild på mig och Harry.

’’Det som hände idag, var nåt annorlunda än jag trodde. Men jag måste tänka på saken’’ Han tog på sig skor och kramade mig på kinden och gick.

.

Asså jag kände mig så taskig mot Harry. Men honom har jag ju inte träffat på flera månader. Och vid Justin kände jag mig speciell.  Han var nån jag var glad vid. Det med Harry ändes mer som nåt jag var tvingat till. Jag måste prata med han, så fort det går, för annars kommer allting miss upp fattas

.

.

Ja nu blir det spännande J hehe får jag 3 kommentar ska jag göra en inlägg till idag :D


Dream life- Kapitel 4

Vi kom fram till studion där Justin jobbade, han kollade på oss och vinkade genom fönstret. Bilen körde oss in till en parkering under studion och vi gick upp för trappar till studion. Justin hälsade på mig och Harry och visade oss tidningen och ställde frågan.

.

’’Är ni två ihop?’’

’’Ska du få veta ikväll’’ Säger Harry, jag orkade inte svara på den frågan.

.

.

Justin gick in till studio rummet och spelade in sin vers och en liten bit inne på refrängen. Jag satt mig ner och började spela gitar på han Justins låt (One time), Justin satte sig bredvid mig och börja le. Jag lyfte upp huvet och frågade.

.

’’Vad är det’’ Han bara log och kolla på mig. Jag kollar på han igen och frågar.

’’Va, Sjunger jag så dåligt’’ Han bara ler och ropar på Scuter, och viskar nåt till han.

’’Vi kanske struntar i Call me maybe och sjunger One Time tillsmanas’’ Säger han.

’’Tycker du det var bra?’’

’’Ja vi gör en egen version av  One Time, så kan vi spela in Call me maybe nån dag’’ Han ger mig en lap med text och ber mig gå in till Studion.

.

För det mesta skulle låten bli en go grej, men efter att Justin la upp den på Twitter som en Demo version ville folk höra mer av oss tillsammans. Då kom frågan om jag kunde flyta hit, trots allt var jag bara 16 år, men man kan inte tacka nej till Justin Bieber lixom. Kvällen efter spelningen gick jag runt och tänkte på det om att flytta men jag och Harry skulle på en tv-show där vi skulle svara på frågan om vi två är tillsammans. Vi åkte ner med Justin och där fick vi på oss knappt 10 minuter och vi var tvungna och gå in till studio. Jag satte mig bredvid Harry och Justin stag bakom kulisserna. Tv-showen började.

.

’’Idag är det fredag kväll och vi har med oss veckans snackis , asså Harry Styles och Cher Brown.’’ Säger hon och ler.

’’Hur går det Cher, vi hörde idag eftermiddag din Demo låt med Justin Bieber One Time, hur gick det till att ni spela in den’’

’’Ja, det börja väll med att Alfredo skrev till mig på youtube, och sen skulle vi spela in nån låt så det blev det. Vist blev den bra?’’

’’Ja låten är verkligen bra. Har ni nånting på gång eller?’’

’’Ja, vi ska släppa 2 eller 3 låtar tillsammans nu i dom närmaste veckor’’ Ler jag och kollar på justin.

’’Men nog om din arbete, nu vill vi veta det som är på top listan nu. Är du och Harry ihop?’’ Harry kollar på mig och svarar.

’’Jag kan väll säga så där. När jag lärde känna Cher så var vi bara vänner, men just nu kan vi erkänna för hela världen att vi är tillsammans’’ Justin stag och slog sig i pannan.

’’Så nu vet alla att ni är tillsammans’’ Harry tar tag i mitt hand och kysser mig på kinden.

.

Showen avslutades och Justin undrade om vi skulle vilja gå ut på nån nattklubb.  Jag var ju inte 18år men bara för att vi var kända så gick det och gå in på nattkubbar.  Kvällen tillsammans med killarna var nog det roligaste på länge. Jag tänkte väldigt mycket om och flytta hit och jobba ihop med Justin, och jag tyckte det var en bra ide. Så jag ringde mamma morgonen där på.

.

Jag och Harry log i sängen i hotell rummet, vaknade av att jag fick en sms ifrån Justin där det stag ’’Du får en skriv kontrakt här bara och övertala morsan nu’’ Jag ställde mig upp ifrån och sängen och gick till toaletten.

.

’’Hej mamma det Cher’’

’’Hej hjärtat, hur har du det ?’’

’’Jo mamma det jätte bra här, Jag vill flytta hit. Justin har fixat kontrakt till mig här’’

’’Skojar du har han?, jag lyssnade på eran succé låt och hörde om dig och Harry’’

’’Ja mamma kan inte du pappa Selena ,Louis komma hit, för Harry måste åka snart dom med One Direction ska ju ha världs turne’’

’’Jag tror vi kan, kan inte lova nåt. Men Cher Selena saknar dig vi måste träffas snart puss hej då’’

’’Hej då jag saknar er också’’ Vi la på. Mamma lätt ganska så glad så jag ringde Justin på en gång.

.

>>Justin’s perspektiv<<

Det var någonting i Cher som inte andra tjejer hade. Lyssnade man på hennes röst och sättet hon var på och hur hon såg ut. Man blev helt galen hennes namn efter namn allt var så perfekt till en pop stjärna. Jag satt ute på balkongen med Alfredo då hon ringde. Jag svarade och satte på högtalare.

.

’’Hej Cher, hur gick det och övertala mamma?’’

’’Justin jag tror hon lätt mig och flyta, men bara Harry kvar vad ska jag säga till han?’’ Då la Alfredo in sina tre ord.

’’Jag tycker att han ska få åka ut med mig och JB till nån shop centrum så vi kan berätta för han’’

’’Är det en bra ide?’’ frågade hon.

’’Cher inget och oroa dig för, du kommer blir mer känd än du redan är.’’

’’Hoppas jag, jag vill jobba med dig.’’

.

>>Cher’s perspektiv<<

.

Veckor gick. Jag och Harry hade ganska så mycket tid för oss själva. Så vi åkte med Justin till LA. Där skulle vi gå och äta på restaurang. Harry fick låna en bil ifrån Justin så att ingen skulle känna igen oss, men det blev ännu värre. För att vi åkte med Justins bil trodde alla att det var Justin. Men vi fick ut oss från alla Belieber fans. Vi gick in på en restaurang med luvor på och sen gick vi in på en egen liten sal där vi beställde mat.

.

’’Vad vill du ha Harry?’’ Frågade jag snällt.

’’Jag bjuder, säg först vad du vill ha’’ Svarar han.

.

Till slut tog jag kebab pizza och Harry beställde tacos. Vi satt och väntade på maten. Jag måste ju säga till han att jag ska flytta hit.

.

’’Du jag måste säga en viktig grej till dig’’ Säger jag och tar tag i hans hand.

’’Ja säg då, så spännande’’ Säger han med humör.

’’Jag ska bo här, asså flytta hit’’ Han kollar på mig och vet inte vad han ska säga…..

.

.

Jag hoppas ni tycker om den. Det var länge sen jag gjorde inlägg. Kommentera vad ni tycker om den novellen och vad ni tror kommer hända. Kommer Harry blir sur på Cher ? hehe det frågan.


Dream life- Kapitel 3

Jag hade precis blivit kyssat av Harry Styles. Jag drog mig bak och kollade på han samtidigt som jag bara stag där som en frågetecken. Han kollar på mig och säger snabbt ’’Jag ville inte förlåt’’ jag måste andas snabbt och svara med bara vad. Jag viste inte vad jag skulle svara till han men vågar upp mig och säger.

.

’’Harry, det gör inget’’ Lutar mig framtill han och viskar ’’Det var som en magi’’ han blir röd om kinder och kramar om mig. Rayan insåg att vi stag fram för alla paparazzi och kramades, han fick en panik ryk och började skrika.

.

’’Vad har jag sagt om det med kramas’’  Harry värkar inte orka mer och svarar.

’’Rayan seriöst sluta, krama kan vi väll göra’’

.

.

En bil hämtade oss ner till hotellet. Jag och Harry fick en apartament med 2 sovrum, storrummet och 2 toaletter. Rayan bodde med Sara bredvid oss. Innan jag skulle sova loggade jag in på twitter och såg att Justin hade skrivit om mig och Harry. Jag stängde twitter och la mig på sängen och kollade på tv. Då knakar det på dörren.

.

’’Cher får jag komma in’’ Hör jag Harry säga.

’’Harry, kom in haha’’ Skrattar jag nervöst.

.

.

Harry lägger sig bredvid mig och tar ut en paket med godis ur fickan. Jag kollar på han och börjar skratta.

.

’’Vad är det’’ frågar han och börjar skratta.

’’Du är söt, ge mig lite’’

.

Vi börjar äta och skratta, Harry säger att han bara behövde ge mig en kyss. Efter nån kvart somnade Harry bredvid mig jag orkade inte resa mig och somnade bredvid han.

.

.

>>Morgonen Rayan’s persåektiv<<

.

Cher och Harry skulle åka och träffa Justin idag. Jag smsa dom men ingen svara. Bra att jag hade extra nycklar till deras Apartament. Jag och Sara gick in till Harrys rum men ingen var där. Har han vaknat så gick jag till Chers rum och ser att båda dom ligger i Chers säng.

.

’’Vad gjorde ni inat?’’ Frågade jag dom, Cher lyfte upp huvud och kollade upp på mig.

’’Oj hej Rayan, inget Harry somnade hos mig igår kväll’’ Då springer Sara med en skvaller tidning till oss och skriker.

’’OMG Harry och Cher är i tidningen’’ Hon visar första sidan med texten ’’Dom är ett par’’ och en bild på dom när det kysses.

.

.

>>Cher’s persåektiv<<

.

Jag viste inte att det fanns paparazzi och att de fick kort på oss när han kysste mig.  Rayan värka ju sjukt arg. Harry kollade bara genom tidningen och log.

.

’’Sluta le din tönt, nu tror alla att ni är tillsammans’’

’’Men Rayan, vem har sagt att vi inte är tillsammans?’’ säger Harry.

’’Är ni tillsammans? då får ni säga det i intervju idag kväll’’ Och då går han ut.

.

’’Harry är vi tillsammans?’’ Frågar jag och kollar på han.

’’Cher vill du bli min tjej?’’ han frågade och började fixa sig för bilen som vi skulle åka till studio kom om nån kvart.

.

Vad händer under Studio besöket? Vill ni veta det? Får jag 3 kommentar skriver jag en till kapitel idag :D

 


My Favoriteboy - Kapitel 16

Han svängde in på en parkering inne i stan och parkerade bilen. Jag hoppade ut och väntade på Justin som drog på sig luvan och satte på sig solglasögon för att inte bli igenkänd. Vi gick mot en resturang som tydligen var Justins favorit resturang i Stratford.

.

När vi steg in genom dörren försökte vi vara ganska tysta och diskreta så att ingen skulle upptäcka Justin, vi lyckades ganska bra och kom fram till disken.

.

”Skulle vi kunna få ett bord i ett annat rum där vi får vara ostörda?” frågade Justin en i personalen som stod bakom disken och höll på att knappa in något på datorn.

.

Hon tittade snabbt upp och höjde på ögonbrynet, sen tittade hon ner igen som om vi inte var där. Då tog Justin långsamt av sig solglasögonen och stoppade dem i fickan. ”Nå?” frågade han och harklade sig.

.

Hon tittade upp igen, men den här gången fick hon damp och var tvungen att hålla för sin mun för att inte skrika.

.

”Oh my God...” viskade hon och stirrade på honom och sen på mig. Sen nickade hon och gick bort till några andra i personalen och kom snart tillbaka och nickade igen. ”Sofie tar er dit.” sa hon och log mot Justin. En servitris kom fram till oss och jag läste på hennes skylt att hon hette Sofie. Hon gav Justin ett stort leende och kollade sen på mig och gav mig en bitch-blick. Men sen kollade hon tillbaka på Justin och log igen och bad oss att följa efter henne.

.

Vi kom till ett rum längre in, det var ganska litet och mysigt och hade ett bord med två stolar bredvid i mitten av rummet.Vi satte oss ner och Sofie gav oss menyer och gick sen därifrån och ”råkade” snudda vid Justin innan hon gick ut och blev jättehyper.

.

”Wow... Är folk sådär vart du än går?” frågade jag och kollade undrande på Justin.

”Mm...” svarade han tyst. ”Ibland är det kul, men oftast är det bara jobbigt.”

.

Jag gav honom en medlidande blick men han ryckte bara på axlarna och log. Sen harklade han sig diskret och frågade vad jag ville ha.

Jag rullade på munnen och kisade mot texten i menyn.

.

”Hm... Vesuvio pizza med kebabsås.” sa jag tillslut och slog ihop menyn och la den bredvid mig.

”Okej... Kebabsås? Är det gott på?” frågade han förvånat och tittade upp.

”Vet inte, vill bara pröva nåt nytt! Haha!”

Han skrattade och kollade tillbaka på sin meny. ”Själv tar jag nog en vanlig kebabtallrik. Dricka då?”

”Fanta exotic” svarade jag snabbt. Det var min absoluta favoritläsk för tillfället, åå vad jag älskade den!

”Samma här.”

.

Han tryckte på knappen på väggen som han skulle trycka på när vi ville ha service och snart kom Sofie med papper och penna och frågade oss vad vi ville ha. Justin sa vad de ville ha och Sofie skrev ner det och nickade.

.

”Jag kommer snart tillbaka!” sa hon och log mot Justin. Igen gav hon mig en bitch-blick innan hon gick iväg.

Jag suckade och himlade med ögonen.

”Vad är det?” frågade Justin och tittade oroligt på mig. Ofta han inte hade märkt det? Skojar du med mig? Jag suckade igen och skakade på huvudet och tog upp min mobil och började spela Temple Run igen.

.

- Justin -

.

Vi satt tysta i flera minuter. Jag tittade roat på Amys ansiktsuttryck när hon failade i Temple Run. Plötsligt öppnades dörren och Sofie kom in med en tallrik och ett glas. Hon satte ner det på bordet framför mig och jag tackade henne och log. Hon log tillbaka mot mig och gick iväg för att hämta Amys mat och dricka. Amy suckade återligen igen och jag kollade undrande på henne.

.

”Snälla säg vad det är?” frågade jag, men hon bara skakade på huvudet och fortsatte att hålla på med mobilen. Då kände jag hur det vibrerade i fickan. Jag tog upp mobilen och till min förvåning hade jag fått ett sms från Amy. Jag öppnade det och läste; Du märker ingenting. Eller hur? Nej, jag tänkte väl det. Hon hatar ju mig, nästa gång hon kommer in – kolla hur hon beter sig mot MIG. Erkänn du inte märker det bara för att hon är snygg? Gosh...

.

Jag tittade förvånat upp på Amy som var helt fokuserad på sin mobil. Jag la ner mobilen i fickan igen och tog en klunk av min läsk och satte ner glaset på bordet igen. Efter ett tag kom Sofie in igen med Amys mat. Jag kollade på Amy, hon mimade ’Kolla nu’ med munnen och tittade på Sofie. Jag kollade på Sofie som gick tyst till Amy och ställde ner tallriken snabbt så att det small och när hon satte ner hennes glas skvamp det över. Sen gav hon Amy en konstig blick som jag inte direkt kunde tyda och sen kollade hon på mig och gav mig världens största leende. Jag log inte tillbaka, jag bara kollade efter henne när hon gick och när hon hade stängt dörren vände jag mig mot Amy.

.

”Varför gjorde hon sådär för?” frågade jag undrande.

Hon ryckte på axlarna och suckade. ”Antagligen för att jag är med dig. Hon vill ha dig, that’s for sure.”

.

Jag höjde på ett av ögonbrynen och tittade ner på mina händer och sen upp igen på henne. ”Vill du veta en sak jag är säker på då?” frågade jag och bet mig i läppen. Hon ryckte på axlarna igen som ’visst’ och tog upp sin gaffel och kniv och började skära i sin pizza.

”Att hon aldrig kommer få mig.”

”Varför inte? Hon är ju snygg och..-”

”För att hon inte är du.” avbröt jag henne snabbt.

.

- Amy -

.

Sa han nyss det där? Var han seriös?

.

Jag satt bara och gapade. Hans kinder var röda som tomater och han fixade sitt hår om och om igen för att han inte hade något att säga. Vad skulle jag säga? Typ ’naaw va söt du är!’ eller vad? Jag visste ju inte om jag gillade honom på det sättet eller inte.

.

”J-j-jag vet inte vad jag ska säga Justin.” stammade jag fram tillslut. ”Jag har nyss flyttat hit och lärt känna dig. Jag är inte säker på om jag gillar dig på det sättet än...”

.

Han tittade upp och jag mötte hans blick. Den var svår att tyda. Men han såg ledsen ut men ändå glad. Vänta, va? Det lät ju bara konstigt. Men som sagt så var den väldigt svår att tyda.

.

”Men ge mig i alla fall några månader till så att jag får tänka?” undrade jag tyst. Han nickade och harklade sig efter några minuter.

.

Vi började äta under tystnad. Min pizza var gudomligt god men jag var extremt sugen på att smaka lite av Justins kebab och hans pommes frites.

.

”Gud va gott det var!” fick jag ur mig och fortsatte äta.

”Jasså? Var det gott med kebabsås?” undrade han och tog en klunk av sin läsk.

”Haha, ja faktiskt! Sjukt gott!” svarade jag och tog en tugga. ”Vill du smaka?” frågade jag sen och la huvudet på sned.

Han nickade och log. ”Gärna! Om jag får?” ”Såklart du får smarty!  Jag frågade ju dig om du ville ha!” skrattade jag fram och skar en bit av pizzan och sträckte fram den till honom. ”Varsågod!”

.

Han åt upp den och höll med om att den smakade riktigt gott. Efter ett tag såg han att jag stirrade på hans mat. ”Jaha...” skrattade han fram och satte en bit kebab, lite sallad och pommes frites på hans gaffel och sträckte fram den mot mig. ”GAPA!” ropade han sen och jag bara skrattade. ”Fine!” sa jag sen och gapade så stort jag kunde.

.

Ja, det här kändes ju normalt. Här satt jag och blev matad av Justin Bieber. Mm... väldigt normalt! Jag skrattade åt tanken och åt upp kebaben och allt det andra. Det var faktiskt riktigt gott det med!

.

”Så... vad var det du ville prata om?” kom jag på att fråga sen, han ville ju prata med mig om något.

”Juste...” sa han tyst och bet sig i läppen. ”Du vet din halsduk...?” började han.

Mina ögon ploppade nästan ur mig och jag satte i halsen och var tvungen att hosta till. Sen nickade jag nervöst. ”Ja?”


EFTER EVIGHETER FÅR NI ÄNTLIGEN KAPITEL 16! Förlåt! För jag har varit sjuk hela veckan och inte kunnat koncentrera mig på nåt. Ramlade typ ihop när jag satt och skrev på den här för att jag var så yr :/ Men men! Jag lovar att ni inte kommer behöva vänta lika länge på nästa kapitel! Poss poss! xx

Dream life- Kapitel 2

New york var det första vi fick landa i. Trots att jag hade familj i USA så har jag aldrig vart här. Harry ställer sig bredvid mig och frågar ’’Hur många väskor har du?’’ det kändes pinsamt och svara men jag måste ’’haha(skrattar jag nervös) jag har 5 väskor’’ han ler och viskar nåt till Rayan. Då kommer det en kille, jag har aldrig sätt han för. Han tar tag i alla våra väskor och lägger dom på en vagn. Rayan kommer fram till mig och säger.

.

’’Cher nu får du ta tag om Harry, för det är väldigt mycket fans utanför flygplatsen. Så en vakt och2 poliser går ut med er’’ Va? Var vi så kända i själva Usa, det kunde inte vara sant. Jag tänkte lite och svarade

’’A okej’’ Polisen tar tag i min handled och den andra polisen gör det samma med Harry. Vi går ut, jag skulle aldrig tro men helt seriöst var det kanske 700 fans bara i själva flygplatsen. Jag hör visa sjunga våran låt och en tjej springer fram till mig och kramar om mig. Då släpper jag polisen, flickan var cancer sjuk jag tar tag i henne och kramar om henne. Då ser jag alla lampor blinka, skojar ni med mig är det paparazzi här också. Vi går vidare, kommer fram till en bil som ska köra oss till första intervju.

.

.

Jag och Harry får inte hålla på och kramas och sånt från våran manager. Han säger att folk han tro att vi är par , han säger alltid ’’När ni kommer ut med att ni är par, då kan ni kramas’’ men jag och Harry brukade strunta i det. Så visa gånger var tidnings artiklar ’’ Det nya sexigaste paret’’ osv. Harry kollar på mig och frågar.

.

’’Hur känns det och veta att du har så många fans?’’

’’Jag trodde att det skulle kanske stå 10 personer eller så, men inte 700’’

’’Cher, det bara början jag minns när vi med One Direction var första gången i Sverige vi trodde inte heller att så många viste vem vi var’’

’’Det spelar ingen roll just nu, jag vill bara ha kul’’ Säger jag och kramar han. Ibland till och med trodde Rayan att jag och Harry var tillsammans.

.

.

Bilen stannar och en kvinna går in i bilen, hon sätter sig bredvid mig och Harry och säger ’’Hej Sara heter jag, och jag är Rayans tjej samtidigt som jag är Justins manager’’. Harry kollar på mig jag kollar på han och vi säger hej. Rayan går in till bilen och bilen börjar åka. Han kramar Sara och säger.

.

’’Okej nu ska ni träffa Justin Bieber, där kommer ni vara med i en tv intervju och ni får inte kramas’’ Harry blev så sur på Rayan att han bara sukade.

.

Andas Cher.. tänkte jag för mig själv nu ska jag få träffa Justin Bieber det inte ofta sånt händer. Bilen stannar vi går in till tv-studio och där blir vi sminkade och fixade. Jag fick på mig ett par spetsiga shorts med en stor stickat tröja. Harry fick på sig väldigt manliga kläder svarta jeans, randig t-shirt och kavaj. Han var så snygg. Precis innan vi skulle stiga upp på scenen, gav han mig en mjuk puss på kinden och viskade ’’Ta det lugnt bara’’

.

.

Man hörde hur publiken skräck, av när Justin Bieber kom in. Och man hörde när Justin pratade om mig. Show ledaren ropade upp våra namn vi gick in. Justin kramade om mig och sa ’’ Du ser så fin ut’’ och vi satte oss.

.

.

>>Tv-showen<<

’’Hej vi har med oss Cher och Harry Styles, dom två nya topp kändisar just nu’’ Så show ledaren.

’’Hej’’ svarade vi.

’’Vi kan väll börja med att, Du Cher hur började din kariär?’’ frågade hon, och då avbrott Justin.

’’Youtube, som mig . Jag och Alfredo hittade henne’’

’’Så det är tack vare Justin du är vem du är just nu’’ Frågade hon.

’’Ja det är nog tack vare Justin att det blev som det blev, men jag tycker nog också att Harry gjorde stor insats och spelade in låt med mig’’ Harry kollade på mig och tog tag i min hand i smyg.

’’Ja juste för låten ni spelade in heter You are always be there, väldig fin låt lått oss höra den nu’’ som hon sa sätte hon på den.

.

’’Enlig Engelska tidningar, är du och Harry tillsammans är det sant?’’ Justin kollar på mig och svarar.

’’Jag kan väll säga så, Cher och Harry är bara väldigt bra vänner. Just nu är det inget mellan dom’’ Hon kollar på oss och säger.

’’Så det är inget mellan er som Justin säger’’ Harry tar insats och svarar.

’’Nej, inte just nu men jag tycker om Cher..’’

.

Showen pågår typ tio minuter till och sen säger hon.

’’Ja då hade vi med oss nya stjärnor denna veckan, om 2 veckor kommer samma stjärnor hit igen, Puss och kram hej’’

.

.

Jag släpper Harry hand och gick fram till Justin. Harry börjar skratta och säger ’’ Sa du lämna mig för han nu också’’ jag kollar och viskar ’’ Nej, du är ju min föraltid’’. Justin säger en gång till ’’Vad fin du ser ut’’ jag börjar skratta.

.

.

’’Tack Justin, du är också jätte fin’’

’’Ej sluta hålla på med min brud’’ skriker Harry och skrattar.

Justin ler och viskar till mig ’’din brud haha’’

’’Föresten Cher, imorgon ska vi spela in en liten låt i min Studio vid namnet ’’Call me Maybe’’ är du på?’’ frågar Justin, den låten vi skulle spela in va en cover på en av mina favorit låtar.

’’Ja hare gud ja’’ Justin hälsade hej då och gick.

.

.

’’Harry my lover!’’ Sa jag och gick mott Harry, det tog inte en minut innan hans läppar nödda minna läppar. Det var en magi, men varför kysste han mig jag luta mig bak och ståg där som en frågetecken…….

 


Dream life- Kapitel 1

H

ej jag heter Cher och det är min historia. Jag är en tjej på 16år, jag bor i London med mamma pappa och 2 syskon. En storebror som heter Louis och en lille syster som heter Selena. Mina föräldrar är födda i USA. Därför pratar jag flytande Amerikansk Engelska. Jag går på en kristen skola i London. Min liv var bra tills föra veckan. Då hände det de.

.

.

’’Föra veckan’’

.

Det var fredag den 25 Maj. Jag var förkyld och vaknade runt sju på morgonen. Mamma kom in till rummet med Selena på händer och frågade.

.

’’Hur mår du Cher, pappa kommer idag ifrån Usa så kan vi åka ner till stan’’(vi bodde ute på landet 3 kilomenter ifrån London)

’’A vist kan jag åka med’’

.

.

Jag tog fram data, gick in på facebook min bästavän Michel var inne, det var konstigt va inte han i skola.

’’Är inte du i skolan Michel?’’ frågade jag och loggade in på min youtube konto.

.

Michel svarade inte jag antar att han va i skola och glömde logga ut ifrån facebook när han va hemma.  Jag hade en youtube konto med mina covers, jag var rätt så populär bland människor i London. Min senaste cover var ’’So sick’’ jag hade fått en kommentar ifrån en kille och där ståg det.

.

’’Hej, jag heter Alfredo och jag jobba tillsammans med Justin Bieber..’’ Efter att jag läste att han jobbar med Justin Bieber reste jag mig upp och började skrika, då kom Louis in till rummet.

.

’’Cher vad håller du på med?’’

’’Hare gud jag fick en kommentar ifrån Justins vän’’

’’Skojar du ? visa mig’’ Han säte sig bredvid mig vi fortsätter och läsa.

.

’’…Jag undrar om du skulle vilja komma förbi Studion i London som Justins skriv bolag äger. Justin tyckte att du va väldigt begåvat tjej, Ring oss så fort du ser det!//Alfredo’’ Det var som om hela världen för mig hade helt plussigt blivit  större.

.

’’Cher du måste ringa dom, sån grej händer inte ofta’’ Så Louis och tig fram sin iphone.

’’Men jag vet inte ens om mamma låter mig’’

’’Cher bry dig inte om vad mamma tycker, jag förlurade min chans och lyckas jag vill att du ska lyckas istället för mig’’ Louis har vart med i X-factor, men vann inte han är också väldig begåvad kille.

.

.

Dagarna gick jag och pappa ringde till bolaget och dem bestämde en tid så att jag skulle komma över till dem. Så nu fattar ni nog allt.

.

.

’’Igen i nu tiden’’

.

.

Jag och Samanta(min kompis , som är som en syster för mig) åkte med bilen som Samanta hade fått av sina morfar upp till bolaget. Vi tar steget ut ifrån bilen hon kollar på mig och säger.

.

’’Cher tänk om du kommer bli känd… Då lovar du mig att du ska komma ihåg mig’’

Jag får inte fram några ord bara kramar om henne och viskar ’’Jag lovar’’

.

.

Jag trodde inte mina ögon och öron,men när vi kom in stag Harry ifrån One Direction och sjöng en av deras låtar. Han kollade på mig och sa ’’Hej Cher kul och träffas’’. Det var nog det konstigaste som har hänt på länge, att Harry Styles vet vem jag är. Jag sträcker fram handen och säger ’’Oh hej Harry’’ Samanta kollar runt i studion och tar fram mobilen och twittrar ’’Nu, Studio med världens bästa Cher’’.

.

.

Harry berättar om att han känner Justin och Alfredo och att dom bad han och visa mig runt i Studio. Vi kliver in till den största Studion och där sitter det en kille vid namnet Rayan(han är min manager, och låt skrivare) han tar tag i min hand och säger ’’Det blir kul och sammarbeta med dig’’

.

.

Rayan, visar mig en låt som heter ’’You are always be there’’. Han hade skrivit den till mig eftersom att Justin ville höra mig och sjunga nån kärlek låt. Vi gick in i studion och låten blev helt grym. Harry hade lagt sin röst i visa delar, så alltså första låten jag gjorde  var tillsammans med tonårsstjärnan Harry Styles.

.

.

Det tog inte lång tid innan låten blev nummer ett på Itunes. Jag fick samtal ifrån Rayan att jag och Harry hade sålt guld i Usa, och att vi ska åka ner dit för intervjuer, och små spelningar. Nog av inte mamma så speciell glad över det, jag kände ju Harry bara i några veckor. Men han va verkligen nån mer än bara nån jag spelade låten med. Mamma lätt mig åka själv till Usa, och det inte ofta jag får sånt. Hon viste ju att Rayan skulle inte låta mig hända nåt dåligt. Harry var ju 18år så han kunde åka själv, min mamma litade på Harry. Jag hoppade av skolan och satsade på min Kariär.

.

.

Vi skulle vara bortresta i 2 månader. Jag skulle under den tiden spela in en mix tripp med Justin, träffa Drake och få sjunga runt 20 små spelningar.

.

.

Natten innan Usa resan kunde jag inte somna. Jag tänkte ofta på om hur det kommer vara och bli super kända och hur det kommer fortsätta mellan mig och Harry, och ofta tänkte jag också på och flytta ifrån London. Men jag tror inte jag är redo för det än. Får väll se. Hela min livs dröm kommer börja imorgon.


RSS 2.0