My Favorite Boy - Kapitel 8

- Justin -

.

Mamma knackade på min dörr och jag vände upp huvudet från min kudde och sa lugnt, ”Kom in...”

.

Hon öppnade och så fort hon såg att mina ögon blänkte skyndade hon sig fram och gav mig en kram.

.

”Älskling, vad har hänt?” frågade hon och tittade mig rakt in i ögonen. ”Är det Amy?” viskade hon. ”Jag orkar inte prata om det...” sa jag tyst och kramade henne igen. Hon nickade och besvarade kramen.

”Vad sägs om det här – Jag bjuder hit Jessica och Amy på middag? Låter det bra?” sa hon och log.

Jag pressade fram ett litet leende och nickade, ”Ja, det låter helt okej.”

.

- Amy  -

.

Jag satt på mitt rum och rullade tummarna. Det fanns verkligen inget att göra när man inte hade några vänner. Chaz och Ryan var ju några bekanta... Men jag hade ju inte deras nummer så jag kunde inte messa dem.

.

Telefonen ringde på nedervåningen. ”KAN DU TA DET?!” skrek mamma från duschen. ”Jadå!” ropade jag tillbaka och sprang till telefonen och svarade.

.

”Hos Jessica och Amy.” sa jag och bet mig i läppen.

”Hej Amy! Det är Pattie!”

”Hej!” sa jag och försökte låta vänlig.

”Jo, har du mamma hemma?”

”Jaaa, men hon är i duschen. Kan du ringa senare eller säga till mig?”

”Jag kan väl lika gärna säga till dig” sa hon. Hur kunde hon alltid vara så glad? Sjukt.

”Okej..?”

”Jag undrar om ni två vill komma och äta middag med oss ikväll?”

”Eh, jag ska bara höra med mamma. Vänta lite!”

.

Jag riktade bort telefonen och skrek till mamma, ”MAMMA!? PATTIE UNDRAR OM VI VILL KOMMA OCH ÄTA MIDDAG HOS DEM IKVÄLL?”

.

Hon slutade sitt sjungande i duschen och svarade, ”JA, OM DU TYCKER DET ÄR OKEJ BARA SÅ!”

.

Jag vände tillbaka telefonen och gick fram till fönstret i vardagsrummet.

.

”Vi kommer! Vilken tid?” frågade jag och kollade på Pattie som gick runt med telefonen tryckt mot örat i grannhuset.

”Klockan 18, va kul!”

”Kolla hit föresten!” sa jag och log stort.

Pattie vände sig mot fönstret och så fort hon såg mig började hon vinka. ”Nämen hej! Haha!”

”Hej hej!” sa jag och började skratta. ”Vi ses då!”

”Ja det gör vi! Hej då!”

.

Vi vinkade mot varandra en gång till och sen gick jag och ställde tillbaka telefonen. Jag kollade snabbt upp på klockan i köket, 16:07. Mindre än två timmar kvar.

.

Jag sprang upp för trappan och in på mitt rum och började leta kläder att ha på mig.

.

”Vilken tid?” frågade mamma som kommit ut ur badrummet.

”Klockan 18!” svarade jag samtidigt som jag prövade olika plagg.

.

Efter en timmes prövande blev det tillslut en stickad vit tröja och ett par jeans. Jag ville inte se för högtidlig ut... Jag la fram kläderna på sängen och gick sedan till badrummet och duschade.

.

När klockan var tio i sex stog jag framför min spegel, naturligt sminkad, håret i en fiskbensfläta och kläderna på. Yup, jag var klar!

.

Jag gick ner för trappan och tog på mig min kappa, mina skor och min röda halsduk. Mamma kom också ner efter ett tag, ”Wow, va fin du är mamma!” sa jag och log, och jag menade det verkligen! Hon såg jättefin ut! ”Tycker du det?” sa mamma och log hon med och drog lite i hennes blus. Jag nickade och vände mig mot spegeln och fixade det sista.

.

”Redo?” frågade mamma och jag nickade bestämt.

.

Vi öppnade dörren och genast burrade jag ner mitt ansikte i halsduken för att det var så kallt.

.

Prick klockan sex stog vi utanför deras dörr och jag tryckte nervöst på ringklockan vid dörren.

.

Jag hörde steg inifrån och strax därefter öppnade Pattie dörren och välkomnade oss. Vi tog av oss ytterkläderna och Pattie gick till köket. Mamma följde efter och jag stog ensam kvar.

.

Minuter gick och efter ett tag hörde jag steg på övervåningen, stegen började gå ner för trappan och jag var tvungen att kippa efter andan. Där stod han. Han tittade upp och för första gången möttes våra blickar. Tiden stod stilla.


Varsågoda! :D Är sjuk idag, så jag har tid att skriva lite mer på novellen! ;) waaah!

Novell del 17 by Daria

Vi satt i det blå/vita planet allt gick som det skulle. Privat plan är det hur kul som helst och flyga med. Killar ville ha det lite trevligt så de satte på ’’Call me maybe - Carly rae jepsen’’den låten får mig och må bra. Alla börjar dansa och hoppar till Liam filmar oss har bara så kul.

.

.

>>Zayn’s perspektiv <<

.

Megans kompis Demi ser så himla snäll ut undra om ja skulle kunna få chanser med henne. Jag kollar smått upp mot Demi och ler. Demi kollar snabbt mot mig och börjar skratta.

.

.

>>Demi’s Perspektiv<<

.

Zayn är ju underbar kille. Jag ser inte för det messta att han är en av de från One Direction. Men jag ser att han är underbar han ler mot mig och skrattar hela tiden. Jag kanske ska börja snacka med han eller nåt.

.

Jag kommer snabbt mot Zayn och säger

-Hej Zayn hur känns resan ?

-Hej Demi ja det är lugnt bara att jag tröt.

-Jaha Zayn skulle inte du vilja hänga med mig ut i LA

-Ja jag tänkte fråga det men du av först vist kan vi gå.

.

.

>> Megan’s perspektiv<<

.

Jag satte mi bredvid Harry och började sjunga på Hit the Lights med Selena Gomez.

.

-Haha du är söt Megan. Kollade han upp på mig och börja le.

-Haha Harry. Vi är snart framme i LA jag längtar så mycket med att få kunna sola och bada.

.

Planet skulle landa och som vanligt började jag hålla Harrys hand och små gråta. Så är det så är mitt liv varje gång jag åker flygplan.

.

.

>>Framme i La<<

.

Klockan är runt halv 15 och vi landar på en fin flygplats i LA. Allting många fans som står utan för platsen vi ska gå av på. Harry tar mitt hand och går av från planet och går mot gången vi ska gå  på. Paparazzi står och fotar oss. Harry håller min hand och bara ler mot paparazzi. Louis håller Cassie i sin famn och pussar henne på pannan. Och Zayn med Demi små pratar. Niall går där men sin gitarr och Liam går med Sofia min andra vän.

.

Vi kommer fram till bussen som ska ta oss mott hotellet vi ska bo på. Och där står inte minde än runt 100 fans. Bil chauffören frågar om han ska köra bilen. Killarna sa att dom ville träffa fansen och att vi skulle köra vanligt.

.

>>Harry’s perspektiv<<

Jag älskar mina fans men ibland känns det jobbigt när ja är med Meg och alla fans vill kramas och så. Men just nu vill vi ju träffa fansen.

.

Alla Fansen ville ta kort med oss och det kändes verkligen bra. Efter en stund gick vi in i hotellet och där hade vi ju våran egen pol. Megan ville direkt gå och bada. Så vi gick ner.

.

-Kolla Megan där är ju havet.

-Oh Seriöst jag vill så gärna å dit.

-Megan jag ska stanna här du kan gå med Demi och Cassie.

.

.

>>Megan’s perspektiv<<

Egentligen så ville jag ju spendera tid men Harry fast jag ville ju vara med tjejer också. Jag sprang upp till vårat rum och tog på mig vit kjol och vit stor linne med jeans jacka. Cassie hade på sig jeans short mörkblå linne och jeans jacka. Under det hade vi båda bikini. Vi tänkte bada i havet vi får ju se om vi vågar.


Del 18 kommer up imorgon tror jag :)


My Favorite Boy - Kapitel 7

- Amy -

.

Jag vaknade tidigt på morgonen och satte mig lugnt upp i sängen och tog på mig morgontofflorna och morgonrocken och sen gick jag tyst bort till balkongen på andra sidan av huset. Jag öppnade dörren långsamt och gick ut och satte mig i soffan som stod där.

.

Luften var alldeles ren och allt var så lugnt. Jag stängde ögonen och lyssnade på fågelsången. Men plötsligt hörde jag en dörr öppnas. ”Ses Justin!” ropade två killar från grannhuset. När de sa hans namn öppnade jag ögonen, reste mig upp, gick in och sprang på tårna bort till mitt rum och snabbt fram till fönstret.

.

Justin stod i dörröppningen och vinkade hejdå till två killar som gick på skolbussen. Hans vänner antagligen. Helt plötsligt vände Justin upp hans huvud mot mitt fönster och jag hoppade bakåt i panik. Efter några minuter smög jag fram igen, men han stod inte kvar som tur var.

.

Jag gick ner till köket och bestämde mig för att göra frukost på sängen till mamma som hade kommit hem sent kvällen innan.

.

Jag stekte ägg och bacon, gjorde mackor och hällde upp ett stort glas med juice och ställde allt fint på en bricka. Sen tog jag brickan uppför trapporna och öppnade mammas dörr långsamt och tyst. Men hon var redan vaken och låg och läste en bok.

.

”Åh! Nämen gumman! Det hade du inte behövt! Va gulligt av dig! Tack!” sa hon och log stort.

”Varsågod, mamma” sa jag och log tillbaka.

.

Jag gav henne brickan och sen gick jag och tog på mig mjukisbyxor och ett linne, sen tog jag på mig min svarta skinnjacka och gick ut för att hämta tidningen. Solen sken och det fanns inte ett moln på himmelen. Jag skuttade lite sådär random ner till brevlådan, tog upp tidningen och skuttade upp till dörren och gick in.

.

Dagen gick ganska fort. Mamma och jag hade gått igenom i stort sätt hela stan och letat jobb till mamma. Det hela slutade med att hon fick jobb på ett konditori.

.

På kvällen tog jag på mig ett par jeans, en skjorta, min bruna skinnjacka och en vit halsduk (den röda halsduken passade inte till outfiten) och gick ut på en promenad. Jag gick mot min favorit plats i hela Stratford - parken – och satte mig på en bänk. Efter ett tag hörde jag några röster viska lite längre bort. Jag tittade upp och såg Justins vänner som hade gått på skolbussen imorse. Jag blev alldeles stel och satt som fastfrusen i bänken.

.

 

- Chaz –

.

”Ey, är inte det där Amy?” frågade Ryan samtidigt som vi gick sakta hem från skolan.

Jag kollade på tjejen som satt på bänken lite längre fram och nickade långsamt på huvudet. ”Jo”

Det var galet vad hon var vacker. ”Ska vi hälsa på henne?” frågade jag och lämnade inte Amy med blicken.

”Okej, visst!” sa Ryan och vi sträckte på oss och gick fram till bänken hon satt på.

”Hej!” sa vi samtidigt och log som fånar mot henne.

Hon kollade konstigt på oss och sa tyst ”Hej...?”

”Ryan” sa Ryan och räckte fram handen. Hon tog den och skakade den långsamt ”Amy”. ”Chaz” sa jag och gjorde detsamma.

Jag bet mig nervöst i läppen, vad skulle jag säga? ”Får vi sitta här?” frågade Ryan och Amy nickade och gjorde lite mer plats bredvid sig.

.

Jag satte mig närmast henne och hon log ett litet vackert leende mot mig.

.

”Vilka är ni då? Asså, ja... Mer än vad ni heter, för det vet jag redan...” hon skrattade till och visade de perfekta tänderna.

”Ja, ehm... Vi bor här i Stratford. Vi spelar basket lite då och då.” började jag och nickade åt Ryan att han skulle försöka tilllägga något.

”Vi är Justin Biebers bästa vänner.” sa han stolt.

Hon skrattade igen och sa ”woooow va coolt.” ironiskt och himlade med ögonen.

”Imponerad?” frågade jag och flörtade lite diskret.

”Inte direkt.” sa hon och flinade.

”Inget fan?” frågade Ryan förvånat.

”Noap. Men jag är ingen hater heller...” svarade hon och tittade på hennes skor.

.

Vi nickade och det blev tyst. Men plötsligt börjar hennes mobil vibrera och ’Party in the USA’ började spelas.

Hon rykte till och tog snabbt upp mobilen och svarade.

.

”Hej det är Amy?” svarade hon och vi tittade tysta på henne. ”Ja, okej. Jag kommer. Puss!”

.

När hon hade lagt på tittade vi frågande på henne när hon reste sig upp.

.

”Det var mamma, måste hem. Men det var kul att träffa er!”

”Okej. Detsamma!” sa jag och reste mig upp.

”Vart bor du?” frågade Ryan. Jag putta honom i sidan och skrattade. Vi visste ju redan det.

”Jag bor granne med Justin. Ska ni dit eller?” sa hon och tittade på oss med hennes fina blå-gråa ögon.

”Ja, vi ska dit.” sa jag med ett stort leende och la armen runt hennes midja och så började vi gå.

.

- Amy -

.

Jag lät Chaz hålla handen runt min midja medan vi gick hemåt. Inte vet jag varför, men det var bekvämt. Dock kände jag mig dum mot Ryan som gick för sig själv på min andra sida.

.

Båda två var riktigt snälla och såg helt okej ut. Jag tittade upp på Chaz men vände blicken ner i marken när våra ögon möttes.

.

När vi kom fram till Justins hus kramade jag dem båda hejdå och gick sen hem till mig. Jag sparkade snabbt av mig skorna och sprang upp till mitt rum och fram till fönstret. Justin satt i sin säng när killarna kom in men plötsligt såg det ut som om de bråkade.

.

 

- Justin -

.

”NI HAR GJORT VAD?!” skrek jag rakt i Chaz och Ryans ansikten.

”Vi hälsade på Amy. Och vi är typ kompisar nu...” sa Chaz nervöst. ”Och det verkar som att Chaz och Amy har en liten romans på gång...” sa Ryan med en viss retlighet i rösten.

.

Jag kände mig tom. Mina bästa vänner hade nyss blivit vänner med min granne innan jag ens hade hälsat på henne. Problemet var att nu när Ryan sa att Chaz och Amy hade något på gång fick jag som en stor stenbumling i hjärtat och nu mår jag bara piss... ”Ut.” sa jag tyst till dem. ”Va?” frågade de. ”UT!” skrek jag och då sprang de ut och jag hörde ytterdörren stängas.


Förlåt mig så himla mycket för att ni fått vänta så himla länge på nästa kapitel.. Ska försöka bättra på mig! :)

Novell del 16 by Daria

.

Galan började med att vi åkte en egen limo till stället och där träffade vi killar. Killar hade på sig fina kläder första gången jag såg dom sa. Harry kom fram till mig och gav mig en kram direkt efter det kom paparazzi fram till oss och började ta kort på oss alla. Tidningen One of the top kom fram och började fråga.

.

De hade frågat om allt är bra mellan oss. Och då svarade Harry att jag och Harry är värkligen bra vänner och tänker vara med varandra hur länge det bara går. Paparazzi frågar också om vem barnet på bilder i nätet var?

.

-Jo det är Megans bröder

-Är det sant att ni tänker adoptera barn?

-Nej jag tror inte att vi kommer adoptera. Säger jag

-Men vi kanske skaffar egna barn haha. Skrattar Harry

-Så ni vill ha barn med varandra?

-Asså nån gång kanske. Så jag stressad och kollade snabbt på Harry.

-Vi är ju unga så men kanske nån gång.

.

Paparazzi kollade på oss och gick snabbt vidare till Cassie och Louis.  Där hade han också många frågor.

.

-Harry tänk om han kommer skriva om att vi vill ha barn nu.

-Men Megan spelar det nån roll

-haha Harry du är för söt.

.

Harry började le och gav mig en kyss. Där kom flash lampor igen. Och alla tog kort på oss. Efter galan åkte vi på efter fest. Där träffade vi många fler kändisar. Ja det va filmkväll utan för efter fästet så jag och Harry satte oss och kollade på film. Det åkte Titanic jag älskar den filmen så jag satt och myste med Harry.

.

-Vill du åka men mig och One Direction med några av dina vänner till LA

-Ja oh seriöst skojar du LA

-Det vill du eller ?

-Ja Harry ja . Kommer fram och kysser han.

.

Harry kollar genom min mobil och sedan sätter han på One Direction’s skiva. Och börja lyssna. Haha vilken ego tänker man ibland .

.

-Oj va bra musik du har på mobilen. Säger han högt

-Haha din himla ego.

-Puss. Men du vi åker om 3 dagar till LA du måste packa dig och säga hej då till din pappa.

-Ja juste dom åker ju om 2 dagar så det spelar inte så stor roll här.

.

Pappa och Sofia har ju varit och kollat runt i stan och jag ville inte lämna Cody och Drew blev riktig kär i dom.  Men dom måste åka till USA pappa har ju bjudit mig och Harry till dom så vi åker nog förbi dom när vi ska till LA snart. Jag hade bestämt att Cassie , Demi och Alice skulle hänga med till LA. Harry skulle ju åka med hela One direction det kommer nog blir riktig kul.

.

.

>>Fredag på flygplatsen<<

.

Harry hade på sig en vit  t-shirt kavaj vita converse och slitna jeans jag hade på mig tighta jeans med en lilla magtröja och vita converse. Vi satt på flygplanen med tjejer och va kur taggade som helst ..

Del 17 kommer upp snart :D


Novell del 15 by Daria

.

Harry blir alltid lika glad när han får träffa Louis och hela One Direction. Kvällen kom vi till deras lägenhet och där va alla killar. Ni skulle bara se Harrys skratta när han fick träffa alla. Cassie frågade så många frågor om hur det känns att få träffa pappa med hans familj.

.

-Jo det känns skönt

-Vad bra asså jag såg Drew på sidan han är riktig söt

-Eller hur pappa har ju gjort det bra haha

-Men han andra vem va han ?

-Det är Sofia’s  son från föra förhållande.

-Han va ju riktig söt han med.

-Asså desa barn har sån swag.

-haha ja självklart

.

Hemma hos killar har dom piano och alla va ute på altanen och grillade maten till middag. Men då fick jag för mig och spela en låt. Det va Moments ifrån One Direction’s skivan. Jag började spela och sjunga till låten och då på tiden när Harry ska sjunga hör jag rösten bakom mig. Det va Harry han började sjunga det lätt så fint .

’’ If we could only have this life for one more day If we could only turn back time’’

.

Harry kollade på mig och började le. Jag fick tårar och började gråtta. Harry tog min hand och sa ’’it’s okay to cry baby ’’ Då fick jag ju självklart mer tårar en jag fick förr.

-Sluta gråta hjärtat.

-Du är så underbar kille du får mig och må bra.

-Just nu mår jag inte så bra själv men jag är glad att du älskar mig

.

Då hade Harry berättat om det som stag i tidningar. Att visa tror att vi två har gjort slut och att han har förklarat på twitter att vi är tillsammans och att det kommer vi vara på ett tag till. Harry är ingen kille som bryr sig om sånt.

.

Killar blev bjudna på en gala och jag med Cassie har bestämt oss att gå med dom. Cassie hade tänkt ha på sig en fin linne men en bälte och tighta jeans med beigea klack skor. Jag hade täkt och ha på mig en spets klädning jeans jacka med glittriga klackar.

Novell 16 kommer upp imorgon :D


Novell del 14 by Daria

.

Nu har vi ledigt morgonen börjar med att jag och Harry vilade på det stora sängen. Shit kollade jag på klockan och märkte att om 1 timme ska pappa komma till London. Harry va tvungen och köra upp mig till flygplatsen.

.

-Harry kan du köra mig och hämta upp mina pappa.

-Ju självklart att jag kan.

.

Harry tog körkort för 3 veckor sen så jag vågar nog åka med han. Timmen som pappa skulle komma ståg vi där ute på flygplatsen.

.

-Jag är så stresad har ju inte sätt pappa på 2 år snart.

-Men ta det lungt allt kommer gå bra.

-Där går han . Och min gud kolla Cody

.

Cody pappas låsas son springer fort mot mig. Och kramar om mig. Där går Sofia och pappa ,pappa har en vagn med lila Drew i. Jag har aldrig sätt Drew innan. Han ser ju hur söt som helst.

.

-Hej Cody

-Hej Megan jag har saknat dig.

-Hej pappa

-Älskling lila dotter jag har saknat dig. Kommer pappa fram och pussar mig på kinden

-Pappa det är Harry min pojkvän

-Hej Harry det är du som är med i One Direction

-Ja trevligt och träffas

.

Harry ser ut som om han är rädd för nåt. Han kanske skäms för min pappa.

.

-Megan här är Sofia och lila Drew.

Jag gillar inte Sofia men pappa älskar henne så jag ska försaka vara snäll

-Hej Sofia och va Drew är söt

-Vist är han. Kollar Sofia på mig.

.

Jag förklarade för pappa att jag har köpte lägenhet här i London och att dom får sova där under veckan som de ska vara hos oss och att jag Harry och min vove nino ska flyta in till Louis. Pappa har ställt så många frågar om hur det känns och leva med Harry och hur jag mår med att mamma flyttade till Canada. Så många frågor men så jag kan inte svara på dom.

.

-Harry kan inte du visa oss London nu under veckan

-Jo självklart att jag kan .

-Va bra

-Vi kan till och med gå ut idag.

.

Vi kom fram till lägenheten. Snabbt upp för trappar till mitt Paradiset. Pappa får tårar han förstår inte att jag är stor nu och säger högt.

-Hur hade du råd med det.

-Pappa mamma hjälpte mig.

Cody springer snabbt till nino och han leker med hunden. Och lila Drew jag höll i han medans Sofia va och tog en dush . Jag kollade på Harry och han kollade på mig. Och då säger pappa om vi inte ska ta en promenad.

Jag och Harry tänkte att jo vi går en promenad och tar med oss Drew Cody och vove.

.

Som vanligt om man är ute med Harry så blir man alltid fotad och paparazzi följde oss till Parken där jag och Harry lekte med mina små bröder och hunden. Jag kan tänka mig vad tidningar kommer skriva imorgon.

.

-Harry jag skulle så gärna vilja ha barn snart

-Men mig frågar han söt

-Ja.

-Megan säger Cody. Är du kär i Harry

-Ja Cody vi bor tillsammans.

-Men nu pussas inte ?

-Nej sånt gör vi inte. Jag och Harry börjar skratta då ringer mobilen.

.

>> Mobilen<<

-Hej Meg.

-Hej Cassie

-Läste ni vad top of news skriver om er

-Nej vadå. top of news publicesar varje kvart och då hade dom skrivit om att jag och Harry antagligen ska adoptera barn. Gud va man blir arg men det spelar ingen roll.

-Meg vi ses sen hemma hos Loui hörde ni ska bo här

-aa det blir så vi sover hos er under veckan vi hörs

Del 15 kommer ut idag på kvällenNovell del 13 by Daria

.
Kvällen efter Konsertet bestämmde jag Harry och Lou med Cassie att gå ut på fest. Jag gick snabt i det toma rumet på hotellet i Dublin och tog på mig en stikade tröja med tajta jeans och en halsduk släppte ut håret som innan satt uppe i en bulle. Nu kan vi gå kom jag in i rummet där satt Harry och spelade Angrt Birds på sin iphone. Han kollade snabt up och tapade hakan.
.
-Wow..
.
Han ska altid överdriva med att jag ser awesome ut. Innan vi går tar jag på min min nya köpta klockan som jag köpte när jag va i Paris.
.
.
Jag kommer nog aldrig glömma den kvällen. Vi va ju ute i Dublin gator på fredag kör killar den sista konsertet på dne turne.Så vi ska tillbacks till London för och kunna va där.Torsdag morgon vaknade jag och Cassie välldigt fort killarna sov vi bestämde oss för och gå till stan och dricka frapino. Som vi så gjorde vi det. Vi satt inne på nån kaffe i Dublin stan och tog det lungt. Cassie har berättat att den kvällen under festen sa Louis till henne att de måste ta en romantisk vecka nån stans så det glömmer hela bråket mellan dom. Cassie sa att det ska åka till Italien om 2 veckor. Killar åker inte till Usa fören den 24 Februari så ja. Dom hinner nog vara med varandra. Jag och Harry hade tänkt och åka till Harrys hem hos hans föreldrar och vi tänkte träffa min pappa som kommer förbi till London med Drew och han fru. Jag glömmde väll säga att pappas fru hade en son innan och han är jätte söt.Han heter Cody. Så dom ska vi träffa och sen Harrys syster hans mamma för det var verkligen länge sen jag såg dom sist.
.
.
London fredag morgon. Idag ska killar ha den sista konsertet i London. Idag kommer deras drömma bli sann de har släppte en skiva 2 boker en film och som alla Directioner brukar säga ''one band one dream one direction''Ja håller med dom.
.
.
-Meg jag är hur stressad som helst. Säger Harry.
-Nej hjärtat ni har klarat det så många gånger ni klarar det nu .så kramar jag om han
.
Harry börjar gråtta jag känner hur hans tårar rinner ner på mitt axel. Jag kramar om han snabt och ger han en puss på nacken och sen säger jag att han är den enda som får mig och le varje dag.
.
.
Efter Konsertet. Allt gick ju som det skulle ni tar min kille en paus från show time tiden nu ska Harry vara Harry Louis vara Louis hela One Direction ska avslappna hos sina familjen .
Del 14 kommer ut imorgon:)


My Favorite Boy - Kapitel 6

- Amy -

.

Skolan skulle jag inte börja förrän på måndagen, så att jag inte dök upp mitt i veckan.

.

Det var torsdag och jag satt i soffan inne i vardagsrummet och kollade på MTV. Plötsligt fick jag ett väldigt sug efter en latte. Så jag stängde av Tv:n, spang upp till rummet, bytte om till ett par svarta jeans, en stickad grå tröja och en skinnväst, drog på ett lager med mascara och borstade igenom mitt hår. Sedan gick jag till dörren och tog på mig mina converse, öppnade dörren och drog in den friska luften genom näsan och låste dörren efter mig. Mamma var med Pattie och några andra väninnor på en liten återträff.

.

Jag gick lugnt in mot centrum och väl utanför Starbucks blev jag nästan helt galen efter kaffe. Så jag gick in och köpte en, gick ut igen och gick långsamt mot en park lite längre bort. Jag kunde stan ganska bra redan, kunde inte vart allt låg, men det viktigaste visste jag.

.

Bänken som jag satte mig på var kall, men jag brydde mig inte så mycket och njöt av att äntligen få dricka min latte igen.

.

Jag hörde röster lite längre bort. Några tjejer gick och höll sig för att spricka av glädje. Jag försökte höra vad de sa, och efter ett tag hörde jag ’Justin’ och genast då spetsade jag öronen. Vad var fel på mig? För bara 5 dagar sedan skulle jag suckat och gått därifrån. Men nu satt jag kvar och var nyfiken på vad de sa om honom...

.

”Jag har hört att han har sägs flyttat tillbaka hit för att få några månaders vila. OMG. Tänk om vi träffar honom?!” alla tjejerna började tjuta. ”Men ingen vet vart han bor dock, ingen har sett honom.”

.

Jag log lite diskret och rörde runt det sista av latten innan jag drack upp det. Varför log jag? Var jag stolt över att fått träffa honom? Knappast.

.

- Justin -

.

Det ringde på dörren och jag sprang lätt ner för trappan och slet upp dörren där mina två bästa vänner stod – Chaz och Ryan.

.

Vi gjorde våran speciella hälsning och skrattade. Inte förrän nu kände jag hur mycket jag har saknat dem.

.

”Sååååå...” började Chaz och tittade på mig med ena ögonbrynet upphöjt.

Jag tittade undrande på honom och fattade ingenting. ”Va?”

”Du har den där blicken igen Justin. Den som du hade första gången du berättade att du var kär i Selena?”

.

Bara hennes namn slog som en knytnäve i magen. Tårarna försökte tränga sig fram under mina ögon men jag blinkade bort dem snabbt.

.

”Åh. Förlåt Biebs...” sa Chaz medlidande och klappade lugnt på axeln.

.

Hon hade gjort slut med mig för 1 och en halv vecka sedan. De senaste dagarna har varit riktigt hemska, förutom när jag sett Amy. När jag såg henne var det som att jag glömde allting och bara fokuserade på henne.

.

”Nu fick du det igen...” sa Ryan och log.

”Men det är ingen!” sa jag och kände rodnaden komma.

”Jo då!” sa båda två och så fort jag blev röd brast de ut i skratt.

.

Jag tittade långsamt upp och mötte deras blickar. Tog ett djupt andetag. ”Hon heter Amy.”

”Visste att det fanns en tjej, JAG VISSTE DET!” skrek Chaz och hoppade runt som en glad älg.

”Okej, bro. Ta’t lugnt!” sa jag och skrattade.

”Så... När får vi träffa den här Amyyyy då?” sa Ryan och knuffade mig i sidan.

”Ehm... Jag har inte riktigt någon kontakt med henne. När jag och mamma var där så vägrade hon att kolla på mig...”

”Jaha.” sa båda två och såg besvikna ut.

.

Plötsligt såg jag en viss person jag kände igen ute på trottoaren. Amy. Hon gick med en tom Starbucks mugg mot en papperskorg. Hennes hår fladdrade i vinden, jag öppnade munnen och sa lugnt: ”Där är hon.”

.

”Va?” sa båda och följde min blick. ”Wow...” sa Chaz och tittade på mig igen. Ryan började skratta så fort han såg på mig och Chaz också... Jag tittade efter Amy och bet mig lite diskret i läppen. ”Somebody is in loooooove” sa Chaz retsamt och flinade medans Ryan vinkade med handen framför mina ögon för att ’väcka’ mig. Jag blinkade till och lipade åt Chaz, sedan började jag skratta jag med och vi gick upp till mitt rum.

.

”Du kan inte vara såhär för alltid vet du, Biebs...” sa Ryan.

”Vaddå?” undrade jag. Det kändes som att jag inte fattade något nuförtiden...

”Du kan inte gå runt och stirra efter henne hela tiden. Första steget du måste göra är ju att lära känna henne, om du är smart.”

”Det ska jag.” sa jag bestämt och tittade ut mot Amy på gatan. ”Det ska jag.” upprepade jag och log.


Förlåt! Har inte kunnat skriva på länge! Har haft matteprov och sånt skit och har inte kunnat vara inne på datorn. xx


Novell del 12 by Daria

London måndag morgon. Solen lyser i mina ögon. Harry ligger på sängen brevid mig. Nino vilar på kudden under sängen han är så liten och mjuk. Om två dagar åker vi med killar till Dublin. Naill's stad hans dröm kommer uppfyllas. Harry öppnar sina vakra gröna ögon och kollar upp på mig och frågar med sin morgon röst om hur länge had hade sovit.
.
-sov jag länge?
-Ja sen vi kom hem har du sovit.
.
Juste glömmde säga att vi kom runt halv 2 på kvällen och som jag har sakt skulle vi flyta ihop. Så Vi kom hem till det nya lägenhet. Vi ska bo här nu. Ja till frukost åt vi corflakes det är ju favorit mat till Harry. Sen tänkte vi gå ut på en lång promenad och träffa Louis och Cassi.Vi kanske äter nån stans ute på stan.
.
.
>>Cassies perspektiv<<
Veckan i London utan Meg kändes så tom. Även om jag va med Louis. Men det händer nåt imellan oss två han ringer inte mig så ofta som för. Måste verkligen göra nåt åt det.Lixom Harry och Meg har det perfekta förhållande som inte jag och louis har. Vi ska ju till Dublin nu på onsdag hoppas alllt blir bra.
.
.
>>Megans perspektiv<<
Jag hörde om allt det med Cassie och Louis får väll reda ut den i Dublin eller nåt. Dagar går tiden rinner iväg bara små shoping på stan med Cassie innan vi åker till Dublin. Jag och Cassie köpte oss ett  Par vans skor med One Direction. Vi tänkte ha på oss dom på konsertet för och överaska killarna.
.
.
Packat och klar för och resa Harry kommer närmare mig och  kysser mig på pannan och säger att han älskar mig.Vi går in till bilen som ska få oss till Dublin. I bilen satt jag och Louis och lekte leken vem som kan räkna flesta lampor. Snacka om bra underhållning. Musiken va på och då kommer låten We found love med Rihanna. Alla sitter i bilen och dansar bra grej liam och upp sin mobil och snabt filmar oss. Det ska upp på twitter säger han.
.
.
Frame i Dublin konsertet ska vara om  3 timmar killarna har backstage träffen med svenska tjejer. Det va 3 tjejer Anna, Matilda och Sofia som vann en tävling. Ifrån Sony musik. Ja iaf de tjejer såg hru söta ut som helst jag hade mina nya one direction skor på mig. Tjejer kommer fram till Harry och börjar prata.
.
.
går fram till alla det tre och börjar prata med dom . Och dom ville ta kort med mig och vi snackade jag va med dom på salen och kollade på konsertet.
DEL 13 KOMMER UT SNART

Novell del 11 by Daria

>>Harrys perspektiv<<
Jag står här med Meg uppe på Eiffeltornet nu eller aldrig jag måste säga det till henne. Men vågar jag allt käns så konstigt att hon inte kan hänga med oss på Usa turne.Jag får fjärilar i magen bara jag tänker på att hon kommer blir ledsen.
.
-Megan jag måste säga en viktig grej till dig.
-Att du älskar mig? jag vet det redan.
-Det också.Du vet turnen vi ska åka på nu i Februari?
-A till Usa.
-Ja jag får inte ta med mig nån.Bara killar ifrån One Direction som får hänga med.
-Är det det. Det spelar ingen roll för mig du vet jag kommer sakna dig sjukt mycket men så länge du är med 1D så är jag inte orolig.
.
Jag trodde hon skulle blir ledsen men nej juste jag har en tjej som är ängel.
.
.
>>Megans perspektiv<<
.
Han trodde verkligen att jag skulle blir ledsen. Men Usa det är så långt bort och jag gillar inte flyga som sakt. Nu är vi på väg till hotell rummet igen. Det är första gången jag får sova i ett rum utan att nån av killar stör varje minut. I hotell rumet lila nino så gav vi hunden namnet hade precis somnat. Harry va inne i dushen och har precis kommit ut han hade på sig ett par gråa mjukis och ingen tröja över.Hans mage jag trodde jag drömmer. Han fick mig och bli galen.Han kommer och lägger sig brevid mig jag ligger i sänger och bloggar på min blogg. Helt plusligt tar harry tag i datan och lägger den på nattbordet. Han kramar om mig hårt och börjar kyssa. Efter en halv timmers mys med världens romantiska kille somnar jag i hans famn .
.
.
Dagar gick Paris va hur fin som helst men imorgon på eftermiddag bär det vidare till London . One Direction ska ha en konser i Dublin onsda kväll och då kommer svenska fansen ditt ska nog ta och va med dom för det mästa fixa lite privata bilder med Harry man får ju vara snäll.
.
DEL  12 KOMMER SNART :) VAD TYCKER NI?Novell del 10 by Daria

Frame i Paris.
.
Vi va frame i Paris. Staden är ju hur underbar som helst. Solen lyser i det fina staden förjan av Februari. Harry har på sig sina  ray ban och går runt med stor lende på läppar. Vi kommer fram till hottelet och går upp till vårat rum. Seriöst rummet är hur fin som helst . Stor säng och allt har brun/bagie färg. Eiffeltornet det va det jag ville se först här i Paris. Vi går bland hunda människor. Kön till eiffeltornet är hur lång som hellst tror man måste vänta i flera timmar.
.
.
-Harry kan inte vi komma hit på kvällen?
-Ja kan vi väll,kom vi går runt på stan.
.
Vi går förbi en djurshop(asså att man kan köpa djur) och vad ser inte jag jo världens sötaste hund.
.
.
-Harry!.Skriker jag till
-a vad händer?
-Kolla på den hunden kom vi går in och kollar på den.
-Meg hunden haha du är söt.
.
Det va en Husky. En lite husky.Det av nog det sötaste jag ahr sätt på länge.Vad jag önskar ha en hund.
-Harry kan inte vi köpa den.Kollar jag upp på Harry och kramar om han
-Du vill ha en hund tillsamans med mig asså?
-Ja en som är både mig och din.
-Kolla bara den ser ut som en varg.Säger jag.
-Vad får jag från dig om vi köper den.
-En puss. Och så ger jag han en puss.
.
Harry kollar med sina stora gröna ögon på mig och sedan kollar han på hunden och igen på mig.
-Vill du verkligen ha den? frågar han igen
-Ja jag vill ha en hund.
-Men då tar vi den. Säger han på engelska till den manen son sålde hunden.
.
Jag kan inte tro på det att jag och Harry har en hund tillsamans.Jag tar hunden på kopel och sen stiger vi ut ifrån affären. Första man får syn på är en paparazi. Han tar spontant kort på mig och Harry och våran ny köpta vän.Frågan är ju bara hur fort alla kommer få reda på att vi köpte en hund.Nu går vi till Eiffeltornet igen klockan är runt åtta och det är mörkt i Paris. Bara massor med ljus som lyser ifrån Eiffeltornet . Den känslan som uppstår när man är på toppen av Eiffeltornet med världens snyggaste kille.
.
.
>>Harrys persektiv<<
Här står jag och kollar i Megans ögon. Det fina bruna ögon.jag vill säga det till henne men vågar inte. Tror hon skulle bara ta det ila upp....
Del 11 UTE SNART


Novell del 9 by Daria

>>Megans perspektiv<<
Just nu har jag lite tid över att tänka. Mamma flyta med Elenor till Canada. Och vad ska jag göra jag måste letta upp ett lägenhet jag har ju bott hos Harry för det mästa men nu vill jag bo själv så att alla kan komma till mig.
.
Jag tar fram min macbook och söker efter leddiga lägenhet på internätt. Gåt snabt och uppdaterar twitter med ordet''Looking for apartment'' och sedan loggar ut på en gång. Kommer fram till en sida där det står om en fin lägenhet mitt i London city. 2 rum, badrum, toa och köket den verkade hur bra som helst. Den kosta inte heller specielt mycket.Det står ett numer man kan ringa upp tar fram iphonen och ringer.
.
>>I Telefonen<<
-Hej jag heter Megan Smith jag läste att ni vill sälja lägenhet.
-Ja hej lägenhetet finns kvar skulle du vilja komma förbi och kolla?
-Ja självklart
-Kom förbi hitt om en kvart så blir det bra vi ses.
-Hej då
.
Jag hoppas till av glädje. Kommer enkligen kunna bo själv.Men nu måste jag börja gå mot stan.Harry och Loui  bor inte så långt ifrån stan så jag går en promenad.Värdet i London känns så sommrit även om det är slutet på Januari.Kommer fram till gången huset ser hur snygg ut som helst.Går upp för trappar och där står jag utan för dörren till min framtida lägenhet.
.
>>Knackar <<
Jag är så nervos hoppas allt är som jag vill.
-Hej Sara heter jag och det är mitt gammla lägenhet som jag vill sälja.
-Hej Megan här.
-Jag kan visa dig runt .
Lägenheten va som jag trodde. Lång koridor in till vardagsrummet vägerna va vita med lila motiver. Gick man år höger kom man till köket som såg hur perfekt ut den hade fönster till Parken utan för.Badrummet va stor med en dröm badkar.Sovrummet va himmelsk. Jag vill bo här sa jag tyst för mig själv.
-Vad tycker du om lägenheten?
-Hur fin som helst när tror du jag skulle kunna flyta hit.
-Ja du kan flyta hit idag asså möbler som finns här tänkte jag lämna kvar.
-Skojar du?
-Nej jag behöver dom inte så du får dom.
-Oj jag tar den lägenheten.
Jag gav Sara det pengar hon ville ha för lägenhetet och sedan sprang jag snabt till parken utanför. Jag måste ringa Harry och säga vad som har hänt.Tar fram mobilen och ringer.
.
>>I mobilen<<
-Hej.
-Hej vad händer?Säger han med sin manliga röst.
-Du måste komma hem så fort du bara kan.
-Jag är på vägg hem vart är du?
-Kom till parken utanför London gatan.
-A vänta där jag kommer typ om 5 minuter.
.
Sitter där helt stresad och kan nästan inte andas. Där går han ju kolla bara jag blir altid lika glad när jag ser hans lende.Hans hår.
.
-Hej snygging! skriker jag så att manen som går åt andra sidan vänder om sig.
-Hej varför skulle jag komma hit.
-hihi(skrattar jag småt)det ska du se.
Jag håller för hans ögon och säger att han inte ska kolla och gå in i hissen till mitt nya lägenhet.
-Kolla inte
-Meg snälla.
Går ut ifrån hissen och öppnar dörret till paradiset.
-Är vi frame nu. Frågar Harry tyst.
-Jag det är vi nu kan du titta.
-Wow,vad är det för nåt?
-Mitt nya lägenhet.Hoppar jag fram och kramar om Harry.
-Shit va den va snygg.Kollar han rakt i mina ögon och ger mig en kyss.
-Tycker du det ,jag ska flyta hit mamma säljer sitt hus jag måste kunna bo nån stans.
-Men du vet att du kunde flyta till mig och Loui.
-Ja men jag vill bo här du kan altid flyta hit.
.
.
Vi kollade lite i lägenheten och bestämde att så fort vi kommer tillbaks ifrån Paris ska vi båda flyta till min lägenhet.
.
.
Dagen innan Paris resan va jag tvungen och prata med mamma . Om hur det ska se ut om jag kommer träffa dom och så vidare. Vi kom överens att jag och Harry ska åka till dom till påsken. Jag är glad att jag och mamma kom överens.Hoppas hon verkligen trivs i Canada bara.Självklart va jag med Mamma och Elenor på morgonen det skulle åka och sa hej då. Nu bär dig vidare till Paris i en vecka med min underbaraste kille Harry Styles.
Del 10 kommer imorgon hoppas iaf dagens novell blev bra :)


My Favorite Boy - Kapitel 5

- Amy -

.

Vad hade nyss hänt? Vilka var det där? Jo, grannar var de ju, men va? Jag fattade ingenting.

.

Mamma skuttade runt i huset och var jätteglad. ”Mamma? Ehm, vilka var de där?”

.

Hon stannade upp och kom på att hon inte hade förklarat för mig.

.

”Det var ju Pattie! Och Justin!” tjöt hon och började skutta omkring igen. Vem var barnet i här egentligen?

.

Hade jag nyss stått 2 meter från världens största tonårsstjärna? Jag hade inte kollat på honom, men jag hade känt hans blickar. Hans mamma var fin och jättetrevlig. Det skulle inte förvåna mig om han var detsamma. Jag brydde mig inte så mycket egentligen, så jag bestämde mig för att glömma det och gick upp till mitt rum igen.

.

Satte på datorn och loggade in på facebook. Claire skrev direkt till mig på chatten.

.

AMY! Hur mår du? Hur är det i Canada? Vad har du för adress? Har du sett JB? JAG SAKNAR DIG! x

.

Jag suckade tungt. Allt hon ville veta var om Justin.

.

Jag mår fint. Det är fint väder, husen är fina, fast det är ganska kallt. Jag vet inte vad gatan heter tyvärr... Men du ska få adressen senare. Om jag sett honom? Nej. Men han var här, fast jag kollade inte på honom. Saknar dig med. x

.

Såklart fick hon damp. OMG, var han hemma hos er?! SKOJAR DU MED MIG?!

.

Nej jag skojar inte. Tydligen har Pattie och mamma varit barndomsvänner. Så jag antar att vi kommer ses en hel del.

.

OMG. Jag har sjukt stor lust att åka till dig nu! Måste berätta för Nicole, hörs senare x

.

Haha, gör det du. Hörs x

.

Jag suckade igen och tittade ut genom fönstret. Konstigt nog kollade jag på det stora huset bredvid där Bävern bodde. Förskräckt vände jag huvudet mot datorn igen när jag såg Justin i hans fönster med hans gitarr.

.

Men för att retas lite med Claire och Nicole tog jag fram min Iphone och knäppte kort på honom och skickade till dem.

.

Båda två fick total damp och jag skrattade så att magen gjorde sjukt ont.

.

Jag öppnade fönstret för att släppa in lite frisk Canada-luft men med luften kom Justins plinkande på gitarren. Det kändes konstigt att sitta här, lyssna på Justin Biebers gitarr plinkade och... njuta? Gjorde jag verkligen det? Gillade jag det? Jag hade ingen aning.

.

Utan att tänka mig för gick jag in på Google och sökte på ’Justin Bieber’. Det kom fram en massa bilder från när han var yngre, så jag skrev dit ’2011’ och genast kom det bilder som måste ha tagits rätt så nyligen.

.

”Amy! Gosh, varför gör du det här?” Sa jag till mig själv och stängde google och gick in på twitter.

.

Skrev en snabb uppdatering, Just moved to Stratford, it’s really beautiful here. Very nice neighbors too. Miss Boston though... x och sedan stängde jag av datorn.

.

Justin hade slutat spela och han satt inte vid fönstret längre. ”Varför tänker jag fortfarande på det här?” sa jag förvånad och bestämde mig för att plocka upp alla mina saker.

.

- Justin –

.

”Så, hur exakt känner du Jessica?” frågade jag mamma när vi satt i köket och åt middag.

.

Hon log och tuggade klart det hon hade i munnen och svalde. ”Vi gick i samma klass, och vi var bästa vänner. Men efter High School flyttade hon till Boston där hon träffade en man som hon gifte sig med. Vi tappade kontakten. Men för bara några veckor sedan sms:ade hon mig att hon hade skilt sig och skulle flytta någonstans men hon visste inte vart. Så jag gav förslaget att flytta hit. Men efter det hörde jag inget mer. Tills nu, du märkte hur glad jag blev va?”

”Oj, ja det märkte jag.”

”Vad tycker du om Amy då?” frågade hon med en viss retlighet i rösten.

”Va?”

”Justin, kom igen.” sa hon och blinkade med ena ögat.

”Haha, mamma sluta.” sa jag och kände kinderna hetta till.

”AVSLÖJAD!” skrek mamma och skrattade högt.

”Okej okej. Ja, jag tycker hon är fin, än sen?”

.

Mamma var nöjd och knuffade mig lekfullt i sidan och skrattade. Jag skrattade med henne och åt sedan upp det sista av maten.


Skriver kanske Kapitel 6 senare ikväll ;) annars kommer det imorn! :D KOMMENTERA! :)

Novell del 8 by Daria

>>Cassies perspektiv<<
.
Megan är en trevlig tjej.Vi har vart vänner sen hon flytada till London.Jag kan bara säga att det med hennes mamma att hon ska flyta måste få henne må dålig. Megan är en känslig tjej hoppas hon klarar av det. Jag och Meg ska gyma nu så ja .
.
.
.
>>Gym<<
-Cassi du anar inte hur sur jag är.
-Jag forstår inte hur de kan flyta så långt bort.
-Seriöst Canada. Hur kan mamma göra nåt sånt.
-Varför flytar dom ens?
-Ja mamma lärde känna en man som bor i Canada .
-Oh jaha men hon är kanske glad?
-Om hon är hennes ögon lyser hon ser glad ut. Cassi vi gymar nu snackar sen om det.
.
.
>>Olgas perspektiv<<
.
Det är svårt och flyta till ett nytt ställe. Men jag blev riktig kär i Zack. Han är så manlig och tar han om mig och Elenor . Jag kan tänka mig att Meg inte tål det. Hon va så ledsen när jag och Stefan skilde oss. Hon tål inte heller Stefans nya fru. Hon blev riktig ledsen när Drew föddes. Hon säger aldrig jag har 2 syskon ,hon brukar säga jag har en syster och Drew. Men hon förklarar inte vem Drew är. Hoppas hon kan akceptera det nån gång, skulle bli rikitg glad om hon gjorde det.
.
.
>>Harrys perspektiv<<
.
Megan är en underbar tjej. Jag vet att det är svårt och inte kunna ha sina föreldrar nära sig. Hennes pappa bor ju i New york och nu ska hennes mamma flyta till Canada. Vem har hon kvar i London ju bara mig. Jag vill göra allt så att Meg är glad. Min liv skulle va tom utan henne. Hon gör mig glad, hon gör så att jag har lust och sjunga. Jag längtar så mycket tills Paris resa med henne på måndag.
DET GÅR SEGT MEN VI SÄGER ATT DET BLIR BÄTTRE SEN :) HOPPAS JAG 9AN UTE SNART


My Favorite Boy - Kapitel 4

- - -

.

Stratford var en mysig stad, mitt ute i ingenstans kändes det som. Inte så mycket folk på gatorna, här skulle jag nog kunna trivas faktiskt!

.

Bilen svängde in på en trevlig liten gata med några fina hus vid sidan av den. Mamma parkerade bilen utanför ett lagom stort hus i vitt trä.

.

”Home sweet home!” sa mamma och knäppte av sig bältet.

.

Jag log, knäppte av mitt bälte jag med och gick ut ur bilen. Möttes direkt av en skön, frisk luft. ”Ah! Underbart! Tjöt jag och sprang upp till huset där mamma stod och öppnade dörren.

.

Jag steg in i hallen och tappade hakan direkt. Allt var topp modernt och stilrent. Kände inte igen någon av möblerna. ”Vänta lite, det här är ju inte våra möbler?” sa jag och kollade på mamma med konstig blick.

.

”Jag vet! Jag har köpt nya!” sa mamma tillbaka med ett stort leende.

.

Jag sparkade av mig skorna och tog av mig jackan, sedan gick jag runt i huset och bara gapade. Det var ju galet va fint det var!

.

”Mamma, det här är ju bara föööööör bra!” sa jag och kramade om henne.

”Jag vet! Men vänta bara tills du får se ditt sovrum.” sa hon stolt och log.

.

Mina ögon blev stora och jag sprang upp för trappan och mot en vit dörr där det stod ’Amy’ på med fin skrivstil.

.

Jag öppnade den och tappade andan. Det var vita tapeter på väggarna förutom en där det var en fondvägg med New York. I taket hängde en kristallkrona, golvet var täckt med en stor fluffig matta i vit färg, längst in i rummet stod ett skrivbord med en svart kontorsstol framför, bredvid skrivbordet stod en stor, dubbelsäng med 2 täcken och 5 kuddar, nattduksbordet var vitt och hade en gullig liten lila lampa som stod ovanpå, en vägg såg ganska konstig ut, men jag gick fram och drog lite i ett handtag och helt plötsligt stod jag i min alldeles egna walk-in closet. Jag kunde inte tro mina ögon.

.

”Tycker du om det?” säger mamma i dörröppningen med ett flin.

”OM jag tycker om det? Jag ÄLSKAR det! Tack mamma!” tjöt jag och gav henne en stor kram.

”Kom så går vi och packar in från bilen!” sa hon och la armen runt min axel.

.

- Justins perspektiv -

.

”Justin?!” ropade mamma från nedervåningen.

”Mm?” svarade jag och kliade bakom örat.

”Vi har fått nya grannar! De kom hit nu för bara en timme sedan! Hänger du med och säger hej?”

”Ehm... okej!”

.

Jag stängde locket på datorn och gick fram till spegeln. Fixade håret snabbt och skuttade sedan ner för trappan och tog på mig skorna och tog kakorna som mamma hade bakat till dem.

.

Hon knöt sina skor lugnt och tog sedan på sig sin kappa. Jag tyckte inte det var så jättekallt, så jag struntade i jacka.

.

Vi gick ut och jag kollade direkt mot det vita huset. Med bestämda steg gick jag och mamma mot dörren och mamma ställde sig framför mig och ringde på.

.

Bara några sekunder efteråt öppnade en kvinna i 30-års åldern med ett stort leende på läpparna.

.

”Hej! Vi bor i det stora huset här brevid och tänkte bara säga välkomna hit till Statford!” Sa mamma med en viss nervositet i rösten.

.

”Jaha! Hej! Å va kul!” svarade kvinnan och log ännu större.

”Pattie.” sa mamma och räckte fram handen.

 

"OMG. Pattie är det du?! Det är jag, Jessica!" skrek nästan kvinnan ut.
.
Mamma kollade på henne ett tag... Sedan började hon också skrika och de kramade om varandra. Sedan kollade Jessica undrande på mig. "Jaha, vad heter du då?" sa hon och log.
.
"Justin." sa jag lugnt och log ett litet leende.
.
Hon nickade och vände sig mot mamma igen. "OMG, jag kan inte fatta det!" tjöt hon. "Inte jag heller!" sa mamma och hoppade runt och var glada.
.
Sedan kom mamma på att jag inte hade någon aning om vad som hände. Jag bara stod och kollade på, fattade noll.
.
"Åh, Justin! Det här är min barndoms vän!" sa mamma med glädjetårar i ögonen.
"Jaha, va kul" sa jag och brydde mig inte så mycket egentligen.
.

 

 

”Ni måste hälsa på min dotter också! Vänta lite bara, jag ska hämta henne!” hon försvann ett ögonblick och mamma vände sig mot mig. ”Hon har en dotter.” sa hon och höjde på ögonbrynen och knuffade på mig.

.

”Haha, mamma sluta nu!” sa jag och knuffade henne i sidan.

.

Vi vände oss tillbaka mot dörren när vi hörde steg.

”Ja, det här är min dotter Amy.” sa Jessica och visade upp sin dotter.

.

Amy, log inte. Hennes lugg täckte halva ansiktet och hon bet sig nervöst i läppen.

.

”Hej hej!” sa mamma glatt. ”Jo, jag har bakat lite kakor till er också!”

”Nej men å! Tack så himla mycket!” sa Jessica och tog emot burken med kakorna.

.

Under tiden stod jag och betraktade Amy från topp till tå. Hon såg helt okej ut. Eller ja... Hon var fin. Vacker är nog det bästa ordet att beskriva henne med. Håret nådde ner till revbenen, hon var lagom smal och hade väldigt fina ögon med en blå färg. Men hon kollade aldrig på mig, hon tittade bara på mamma och ner i marken.

.

Sedan sa vi hej då och gick hem igen. Det första jag tänkte på när jag kom in på mitt rum och la mig i sängen var Amy. Vackra, vackra Amy.


Yeey! Kapitel 4 ute! ;) Kommentera! :D xx


Novell del 7 by Daria

>>Dagar innan Paris resan var jag med min familj ute i London<<
.
.
Min syster Elenor och mamma gick ute i det regningar London och då säger mamma så.
.
-Megan jag och Elenor ska flyta ifrån London.
-Skojar du med mig?
-Nej jag har lärt känna en jätte snäll man. Och vi skulle vilja flyta ihop.
-Men ni behöver väll inte flyta ifrån London?
-Grejen är att vi ska inte bara flyta ifrån London.
-Vart tänker ni flyta?
-Canada.
-Va ni får inte flyta. Rykte jag till till. Canada jag kommer aldrig träffa dom mer ju typ.
-Men Megan allt är redan bestämmt vi flytar nästa vecka på måndag.
.
Nästa vecka på måndag är jag på vägtill Paris med Harry varför ska allt deta hända just då?
.
-Mamma jag är med Harry i Paris då. Hur hade du tänkt då?
-Men ni kan väll åka?
-Hm mamma ska jag låta er åka och typ inte va med er? Vet du vad jag msåte gå nu.(Och med dena ordet sprang jag gråttande i regnet)
.
.
>>Hemma hos Harry och Louis<<
Jag står utan för huset med tårar i ögonen och knackar snabt på dörren.Harry öppnar och jag hoppar i hans famn och börjar stort gråta.
- Meg kom vi går inte stå inte här och gråt.Säger Harry.
.
.
-Vad händer? Varför gråter du jag vill inte att du ska gråta.
-Mam och Elenor ska flyta till Canada.Säger jag halvt gråtande.
-Men Meg när åker dom?
-Måndag när vi ska åka till Paris.
-Vill stanna här med dom?
-Nej. Skriker jag till.
-Men varför gråter du.Kollar Harry på mig och små ler.
-Jag vill inte att det ska flyta. Canada det ligger ju så långt borta.
-Men snälla Meg du kan få åka till dom när du vill?
-Nej för mamma har en kille. Asså det är det jag stör mig på.
-Meg kan vi ta och snacka om det sen. Zayn och jag ska ut och övningköra .
-Vist kan vi göra det jag ska gå till Cassie måste verkligen tränna.
-Du är fin som du är.Puss och Kram.Kommer Harry och ger mig en mjuk puss.
.
.
.
>>Samtal med Cassie i mobilen<<
-Hej Cassie
-Hej MEgan. Hörde vad som har hänt ska vi gå och gyma?
-Ja snälla vi gör det
-Ska jag hämta dig eller ?
-Ja gör det så ses vi om en kvart.
DEL 8 KOMMER SNART


Novell del 6 by Daria

>>Studio<<
.
.
Låten som killar skulle spela in heter One thing. Och den är hur underbar som helst. Harry tar och kollar hela tiden på mig och skrattar. Jag blir altid lika glad när Harry sjunger och skrattar till mig. Harrys tur och börja sjunga låten han älskar det. Jag älskar det också. Många timmar i studion det käns så uttåkad,orkar inte sitta. Låten va klar vi ska ta gå och äta ute på stan hade vi tänkt. Killarna springer mitt i Stockholm staden och skrattar. Dom är sjuka. Roliga inte normala pojkar. Men dom är roliga. Min bästavän Daniella bor en kvart ifrån Stockholm och hon skulle hänga med oss lite på stan.
.
.
>>Central Stockholm<<
.
.
Jag har inte sätt Daniella på 2 år. Undra hur tjejen ser ut . Jag har saknat henne hur mycket som hellst. Där går hon oh min hare gud. Hur fin som hellst tjejen är underbar.
.
-Daniella. Springer mot henne och kramar om henne.
-Jag har saknat dig. Visa dig din snyga kille. Blinkar hon med ögat.
-Haha Daniella snälla Harry är ju bara Harry.
-Är han snygg då?
-Ja han är snygg jag älskar han.
-Aww visa mig han då.
.
Killar står och kollar inte fattar nåt vi säger.
-Här ifrån höger har du Niall Zayn Liam Louis och Harry
-Hej. Säger Daniella på Englska
-Oj vad han Zayn är fin då.
-Ja du han är fin men kom vi tar och går på middag.
.
Middag tog inte så långt tid för oss sedan gick vi runt i gammla stan.Som sakt många fans i varje hörn. De små Directioner är så underbara. Hur glada dom blir när nån av killar hälsar på dom eller ge dom en kram.Jag måste verkligen erkänna att deras fans är nog det bästa som finns.
.
.
Imorgon ska vi åka till  London igen. Svårt och lämna Sverige men jag vet att One Direction ska koma hit snart. Jag får självklart hänga med dom hit.
.
Planen har precis börjat flygga klockan är runt halv 4 på morgonen. Liam och Louis spelar tvspel ,Zayn somnade för kanske nån halvtimme sen och Niall är en drömmare han kollar igenom fönster och bara ler.Harry min söta Harry vad gör han ? Jo han sover nästan på min axel jag älskar de. Tiden går vi är snart frame i London. som ni redan vet hatar jag och flyga plan så innan vi ska landa håller Harry om mig hårt och det ord han säger de kommer jag nog altid komma ihåg med den resan.
(Du är allt det bästa som har hänt mig )
.
.
.
London morgon hemma hos Louis och Harry där sov vi alla. Och inna vi hade lagt oss fick jag en armband ifrån Harry med HS på. Ni kan tänka er vad HS betyder. Som sakt på morgonen så kom Cassi så snabt hon bara kunde och då va det en stund bara för Loui och Cassi de fick ut och tog en promenad.
.
.
-Megan?
Juste för er som inte viste mitt namn ja det är Megan.
-Ja
-Nu har jag tid för mig själv och jag skulle vilja åka till Paris
-Vad kul ska ni åka med One Direction?
-Nej jag vill åka med dig på en romantisk vecka.
-Harry jag älskar dig.
VILL NI VETA MER KAN DELL 7 KOMMER UP SNARTMy Favorite Boy - Kapitel 3

- - -

Jag satt på golvet i mitt rum och hade fullt upp med att packa. Det stod flyttkartonger överallt och det var total kaos. Men jag såg till att få med allt jag ville ha med. En dag kvar, sen bär det av mot Stratford. Sjukt, jag kunde inte tro det.

.

Det var lördag, på måndag skulle flytten ske. Jag svalde hårt och tittade runt omkring mig. Alla affischer, tavlor och sådant var borta från väggarna, garderoben var tom, skrivbordet var tomt, allt utom lampan i taket och sängen stod kvar.

.

Jag satte mig utmattad på sängen och kollade ut genom fönstret, 2 dagar till. Sedan skulle jag vara i Stratford.

.

>>Måndag<<

.

”Amy! Upp och hoppa! Kom ner och ät frukost så att vi kan åka snart!” Ropade mamma från köket.

Jag satte mig upp och gnuggade mina ögon. ”Kommer!” ropade jag tillbaka till mamma och steg sedan upp ur sängen. Tog på mig mjukisbyxor och en t-shirt, sedan tog jag på mig mina strumpor och gick sedan till köket där mamma stod och stekte pannkakor. ”Mmm... Det luktar underbart!” sa jag och stog och dreglade över pannkakorna.

.

Mamma nickade stolt och sedan nickade hon mot bordet, menade att jag skulle sätta mig och börja äta.

.

Jag åt fort upp, skuttade iväg till mitt rum och letade upp min tandborste, skuttade vidare till badrummet och borstade tänderna.

.

Medan jag kollade mig själv i spegeln med vitt skum i munnen kom jag på det. Jag hade vetat det hela tiden, men inte förrän nu fattade jag vad som hände.

.

”omg. Jag ska flytta till Stratford. IDAG.”

.

Ungefär en timme senare satt jag i bilen, lådorna låg i bakluckan och mamma satt beslutsam vid ratten och vred om nyckeln.

.

Nolan stod på trappan och vinkade förtvivlat. Skulle jag få se min bror igen? Skulle jag någonsin träffa någon av mina vänner från Boston igen? En tår började leta sig ner för min kind, men jag torkade snabbt bort den.

.

”Off we go!” Tjöt mamma och tryckte på gasen.

.

Bara några minuter senare var vi ute på motorvägen. Mamma satte på radion och lyssnade på nyheterna. Jag suckade tyst för mig själv, stängde mina ögon och somnade.

.

Ett väldigt uttjatat intro på en viss låt som heter ’One Time’ gjorde att jag vaknade. Jag stönade högt och stängde genast av radion när Bävern började sjunga.

.

Jag tittade ut och kollade vart vi var, min blick fastnade på en vägskylt där det stod: Stratford 12

12 kilometer kvar, holy makaroni!

.

Mamma satt lugnt och trummade på ratten. ”Du ska veta att...” började hon. ”Jag valde Stratford av ett speciellt skäl...”

”Vaddå?” frågade jag undrande och stirrade rakt upp i himlen.

”Jag har några gamla vänner där, bland annat en barndoms kamrat som heter Pattie.”

.

Pattie. Vänta nu, jag har hört det förut. Men var? När? Då slog det mig. Jag skrek inombords och nöp mig i armen. Noap, det var ingen mardröm. Min mamma och Justins mamma är gamla barndomsvänner. Shiet!


Tadaaaa! Vet att det är segt nu i början, men det blir bättre sen hoppas jag! :$ Kapitel 4 kommer antingen imorn eller på lördag! ;)
KOMMENTERA! :D

Novell del 5 by Daria

Jag tar fram min iphone ur min fickan kollar på den och sen meddelande ifrån Harry. Jag läste meddelandet och ringer upp han direkt. Han skulle åka till Sverige och spela in 3 låtar tillsamans med One Direction, och han undrade om jag inte skulle vilja hänga med. Varför inte tänkte jag Sverige min hemland där vill jag åka. Killar åkte med privat flygplan så jag va verkligen mer stresad än vanligt. Gillar inte och flygga plan. Ja killar är ju väll kända i Sverige och jag har ingen aning om nån vet vem jag är där?
Planet har landat på Arlanda i Stockholm klockan va runt kvart i tolv på kvällen. Vi går av och vad ser jag där vid gånger små tjejer som skriker One Directiton. Ja vad kan jag säga vi går av och börjar ta oss mott bilen vi skulle med och där springer det en tjej och skriker( Vi älskar er killar ) Hur underbart som helst. Killar ger autografer och sen går vi.
-i bilen-
-Hur käns det och vara med harry i Sverige. Frågar Zayn dumt
-Ja du det käns skönt jag är glad att jag är med er alla.
-Ja hur söt som helst är du. Säger Louis
-Killar ta det lungt imorgon ska vi spela in nya låten vi måste ta det lungt och lägga oss snabt.Säger Harry snabt
Frama hotellet. Sover jag med Harry i samma rum . Och resten av killar har en rum var. Hela naten lång låg jag och snackade och myste med Harry .
-Jag vill verkligen visa dig för mina Svenska fans.
-Vill du det dom känner mig säkert inte.
-Gör dom säkert alla har ju skrivit om oss.
-Tror du det?
-Ja älskar dig. Och så kramar han mig .
På morgonen. Innan killar skulle gå till Studion tog jag Harry och Niall till stan och kolla i Stockholm.Harry och jag såg 2 tjejer på runt 15 år som kom och frågade om de kunde ta kort med oss. Vi började prata med tjejrna . Och det roliga va att de viste vem jag var. Paparazi gick runt och tog kort på mig Niall och Harry . Så mycket tjejer i varje hörn. Men det var bara bra för killar. Vi tog och åt på Pizza Hut och sen börja vi gå mot Studion....
DEL 6 UTE SNART

My Favorite Boy - Kapitel 2

- Amy -

.

Skolklockan ringde ut för dagen och alla skyndade sig ut ur klassrummet. Jag tryckte min macbook och mina böcker mot bröstet och gick lugnt till mitt skåp. Tog upp min iphone ur min ficka och kollade mina meddelanden. Hade fått ett från mamma: Kom hem så snabbt som möjligt, vi måste prata. x

.

Jag skrev snabbt tillbaka ett: ok. x , och sedan la jag ner min macbook och några läxor i min väska. Jag drog på mig skinnjackan och virade snabbt runt min halsduk runt halsen.

.

Claire och Nicole stod en meter bakom mig och väntade. Jag smällde snabbt igen skåpet, låste och vände mig mot dem med ett svagt leende.

”Ska vi gå?” frågade jag.

Båda två nickade och började gå på varsin sida av mig.

.

När vi kommit en bit sa jag hej då till dem och började gå i snabbt tempo hemåt. Solen hade gått i moln och frosten hade försvunnit.

.

Jag gick längs den smala stigen i skogen och började skymta huset. Huset är rött, vita knutar och det är ganska stort. Ett väldigt mysigt hus tycker jag faktiskt!

.

”Jag är hemmaaaa!” ropade jag när jag klev in genom dörren.

.

Mamma kom genast ut från köket och jag såg direkt att något inte stämde. Hennes mascara hade runnit ut och hon såg jättetrött ut.

.

”Mamma, vad har hänt?!” frågade jag samtidigt som jag sprang och gav henne en kram.

.

Hon svarade inte, bara snyftade mot min axel. Tillslut tog hon med mig in till vardagsrummet. Vi satte oss ned i soffan och hon suckade, tog ett djupt andetag och kollade på mig:

”Jag och din pappa har bestämt att vi ska skilja oss. Så du och jag ska flytta... Nästa vecka.”

”Vänta. VA?!”

”Vi har bråkat en hel del, och känner inte kärleken längre... Så vi tror att det blir bäst såhär.”

”Ehm. Okej... Vart ska vi flytta?”

”Stratford.”

”SKA VI FLYTTA TILL KANADA?!”

”Ja Amy, vi ska flytta till Kanada.”

.

Den kvällen kunde jag inte tänka. Det var så mycket som flög runt i mitt huvud och jag kunde verkligen inte sova. Jag och Mamma, i Kanada? Alldeles ensamma? Min lillebror Nolan då? Skulle han stanna med pappa?

.

Jag bara satt i mitt fönster och kollade ut, allt såg så trist ut. På ett sätt skulle det bli skönt att få flytta härifrån. Men jag kommer sakna Boston som en galning.

.

Mina ögonlock blev tyngre och tyngre, jag la mig i sängen igen och somnade snabbt.

.

På lunchrasten den kommande dagen bestämde jag mig för att berätta om flytten för Claire och Nicole.

”Du ska vad?!” utbrast Claire och Nicole samtidigt.

”Jag ska flytta till Kanada. Till Stratford.”

Jag försökte förklara läget för dem och de förstod. Men helt plötsligt var det som att Nicole ’vaknade’ och stirrade på mig:

”Vänta nu... Stratford?”

”Ja...? Vadå?”

”OMG.”

”MEN VAD?” frågade jag och hade verkligen inget tålamod.

”D-d-det är ju Justins hemstad! Hans morföräldrar bor ju där!”

Jag slog med handflatan mot min panna och suckade djupt. Kunde det bli ännu värre?


Yup, det var Kapitel två gott folk! :D Kapitel 3 håller det på att skrivas på! :) Kommentera!<3

Novell del 4 by Daria

Jag har aldrig berättat vem jag är hur jag ser ut eller vart jag kommer ifrån. Jag är en tjej som har levt halva livet i Sverige men för 3 år sen flytade vi med familjen till London. Jag kunde Engelska innan men jag lärde mig mycket genom Harry han lärde mig mycket och jag är så tacksam för det. Jag har långt ljus brunt hår jag brukar platta håret men just nu har jag vågit och det tycker Harry är fint. Jag brunt grönt ögon de är bruna om det regnar men när solen lyser blit dom gröna. Älskar de att det är så. Jag är ganska så smal långa ben och fin mage. Jag trivs med mitt utsende. Självklart är inte allt jag gillar hos mig men det mästa. Älskar att ha converse det är så sköna skor att alla borde köpa sig iallafal ett par. Jag brukar ha naturligt sminkning. Det käns skönt att vara naturlig, ja vad ska jag säga sen jag blev tillsamans med Harry får man all hjälp med sminkning han är känd och får all han vill. Jag skulle vilja kunna ha hans barn nån gång och hoppas det blir. Ja min familj jag har mamma och pappa de lever tyvär inte tillsamans jag och lilla syran bor hemma hos mamma. Mamma har inte nån kille just nu hon vill vara med oss själva. Pappa där imot har gift sig föra året och de har en fått en pojke hans namn är Drew. Pappa heter Stefan mamma heter Olga och lilla syster heter Elenor. Livet är inte enkel och vara mig jag gillar och sjunga men vet inte om jag skulle kunna bli kändis. Harry har sakt att jag får spela in en låt men han vi kanske gör det bara för skoj skulle. Jag vill inte säga vem jag är det ska ni få veta på slutet men liv är tråkig annars som ni ser jag är som en vanlig tjej som vilkien vanlig tjej. Jag jobbar inte behöver inte det än så ja. Lite faktar om mig.
DEL 5 KOMMER SNARTNovell del 3 by Daria

Cassi's perspektiv om vad som händer under natten
Under natten sov jag med Louis men jag mins inte så mycket vet bara att jag vakna och han va inte där .Känslan jag fick då va helt konstig. Va allt bara drömm eller hände allt på riktig. Gejen är ju jag vet inte själv.
Jag kan bara veta om jag frågar Harry och ...(där stannar Cassi och jag kommer in i rummet)
-Hej hur sov du?
-Ja  asså det va bra jag har en fråga vart är Loui?
-Han och Harry gick ut en morgon promenad.
-Ah gud  va skönt jag trodde att allt va bara en drömm
-haha nej det sant ni sov här.
Min perspektiv på allt deta
Cassi är ju kär i Loui och han är kär i henne hoppas jag. Jag har min Harry och det är grejen. Killar spelar ju Konsert idag jag och Cassi ska ta och kolla på den. Deras grup kallas One Direction. Jag kände redan kompis till Harry klar Liam Zayn och Niall. Jätte duktiga killar, ni kanske inte vet den känslan och vara tillsamans med en känd kille. Harry är underbar kille men det käns jobbigt att tjejer ibland försaker att ragga på han. Jag vet att han älskar mig och det kommer inte ändras iallafal inte på ett tag.
Men livet inte enkel heller att alla ska vilja vara vän med dig på facebook, roligt från början men sen blir det för mycket. Jag är inte känd så kan inte blocka kontot. Men tillbaka till konsertet idag. Ikväll blir det och se på dom och stödja dom.
-Cassi du vet att idag vi ska gå och stödja killar ?
-Ja självklart Loui sa det igår , första gånger de kommer se mig med han. Du hur är det och va tillsamans med en känd kille?
-Ja vad ska jag säga det jobbigt ibland men underbart för det mästa jag älskar Harry så ja.
-OMG det är så sjukt att jag och loui jag är så himla glad.
Kvällen på konsertet

Första gånger Lou och Cassi visar sig tillsamans. Många paparazzi jag har blivit van med det ska vi se hur dom reagerar.Vi sitter i billen innan vi går in till salen där allt ska vara.
-Harry kolla va många paparazzi . Säger jag
-Ja Lou är du säker att ni vill visa er?
-Hm ja jag är kär i Cassi och vill visa det för alla
Hoppas inte det händer nåt dåligt nu bara. Vi är frame jag och Harry går ut först. Många som frågar massor de vet ju redan hur länge vi två har vart tillsamans det är snart 5 månader så varför undra det så mycket. Lou och cassi går bokom oss. En Paparazzi frågar Loui vem hon tjejen är. Ja och vad gör inte Lou då han kysser henne fram för alla Kameror. Jag och Harry stannar till och han kramar mig och viskar att allt det kommer blir stor grej imorgon.
Konsertet har börjat killar sjunger publiken är med hur fint som helst ju. Älskar gå på deras konserter. Det kommer en tjej fram till mig och frågar om hon kan ta kort med mig. Ja självklart hon får jag blir så glad. Jag är ju ingen för dom men de respekterar mig ändå och de är så undebart med alla dom Directioner. Killar ska spela upp en ny låt jag har ju aldrigt hört den innan men jag vet att Harrys vers handlar om mig. Är han inte söt ju. Det börjar jag står och gråtter ...
DEl 4 KOMMER SNART

My Favorite Boy - Kapitel 1

- Amy’s perspektiv -

.

Jag huttrade till medan jag gick genom skogen påväg till skolan. Mitt askblonda axellånga hår fladdrade i vinden och det stack i benen under mina Cheap Monday jeans. Det var säkert flera minusgrader ute och marken var alldeles frostig. Min tunna skinnjacka var alldeles för kall för sådant här väder. Men jag hade på mig den ändå, för snygghetens skull. Jag burrade in ansiktet i min favorit halsduk, en blå, som jag hittat på stan en gång för länge sedan. Den har ett litet J och ett B som man knappt ser nere i kanten på halsduken, men jag har ingen aning om vems den är.

.

Jag tittade runt omkring mig, helt fascinerad över hur fint allting var när solen sken på frosten. Jag klättrade nedför det lilla berget i slutet av skogen innan jag kom ner till fotbollsplanen i kanten av skolgården. Egentligen fanns det en enklare och snabbare väg att ta från mitt hem och ner till skolan, men jag gillade bättre att gå genom skogen.

.

När jag öppnade skolporten var Claire och Nicole på mig direkt och började tjata om Justin Bäver. Ugh! Kunde de aldrig få nog? Ni kanske tror jag är en hater, det är jag inte. Men jag är inte ett fan, jag är något därimellan.

.

Jag tog ut de sista skolböckerna ur skåpet och sedan smällde jag igen det och låste. Jag gick tyst mellan mina bästa vänner Clarie och Nicole mot vårat klassrum. Det var torsdag, två skoldagar till... sen var det helg!

.

Vi gick in i klassrummet och satte oss på våra platser. Jag satt längst bak vid fönstret - det är den bästa platsen i hela rummet. Vår lärare kom in, sa godmorgon, och sedan började vi svenskalektionen.

.

På lunch rasten pratade Claire och Nicole oavbrutet om Justin.

.

”Har du hört hans nya julalbum?” ”JAAA OMG jag döööör!” ”Och vet du? Han och Selena har köpt en hund tillsammans! Aaah!” ”OMG! Vill också köpa hund tillsammans med honom!” ”Han är så fin! Omg jag dör!”

.

Jag kunde inte hjälpa att lägga mig i så... ”Asså seriöst? Ni känner inte killen ens? Sluta prata om honom som att ni gör det. Det är sjukt irriterande! Skaffa er ett eget liv istället för att följa hans hela tiden...”

.

Båda två gav mig sura blickar (oj oj oj, om blickar kunde döda skulle jag varit död för länge sedan) och sedan sa de: ”Hater...”

.

”Asså håll era feta käftar igen! Jag är ingen sketans hater! Men jag är inget sjukt, galet, irriterande fan i alla fall...”

.

De struntade i mig och började prata igen. Jag skrapade ihop den sista maten jag hade på tallriken och tog upp det på min gaffel och stoppade in den i munnen. Sedan tog jag upp min morot som jag lagt vid sidan av tallriken och började gnaga på den som en kanin.

.

När alla var klara tog vi våra brickor och gick och lämnade dem i brickstället. Sedan gick vi ut ur matsalen och bort mot skåpen, då mitt hjärta nästan stannade. En kille i trean gick förbi och han hade världens sötaste ansikte och det var nästan som att jag stog och dreglade.

.

”Ehm... Amy?” Frågade Claire och jag kvicknade snabbt till tittade på dem undrande: ”Va?” Då började båda skratta och jag kände hur det började hetta till i kinderna. Skit också! Inte rodna nu, Amy. INTE RODNA! Men jag kunde inte hjälpa det, mitt ansikte blev rött som en tomat och jag gick tyst mot klassrummet med mina matteböcker i handen. Matte, äntligen en lektion där jag kan göra bra ifrån mig.

Kapitel 1 ute! Do you want some moooore? ;) Kapitel 2 kommer snart!


My Favorite Boy - Kort info om huvudpersonen

Info om Amy Sunshine

.

Amy Catlin Sunshine är en tjej som går det andra året på high school i Boston, USA. Hon är ungefär 160 cm lång och har inte direkt den finaste kroppen eller den smalaste, men hon bryr sig inte så mycket om det. Hon bor i en villa uppe i skogen, men nära centrum ändå, tillsammans med hennes mamma, pappa och lillebror. Hon gillar att dansa, sjunga, spela fotboll och måla. Hon har blå-gråa ögon och askblondt hår, och en snelugg åt höger sida. Hennes favoritarist är Miley Cyrus och hennes favoritband är Paramore. Musik är hennes liv, men hon kan inte spela något instrument så bra, förutom tvärflöjt.                                                     Amy har varit mobbad över sitt utseende hela sin uppväxt och hennes föräldrar jobbar väldigt ofta så hon måste ta hand om hennes lillebror väldigt ofta.


Nu vet ni lite om huvudpersonen i min novell (kommer nog bli mer som en berättelse tror jag, men men!) . Vill ni ha första kapitlet? :D Har börjat skriva på det! Yeah!


Novell del 2 by Daria

Nu sitter vi i mitt rum med kaffe i handen och tänker vad som skulle se bäst ut på Cassie
-Vill du verkligen att han ska bli kär i dig?
- Ja klart jag vill har du inte sätt hur han ser ut?
Jag tänkte för mig klart jag vet det är ju Harrys vän men hehe jag sa aldrig det till henne.
-Jag vet vad jag ska göra men du måste lita på mig. Gör du det?
- Ja gör vad du vill. Säger hon men jag vet att hon inte är säker.
Jag hade fixad hennes smink håret och nu va bara outfiten kvar. Cassi är en lagom smal tjej med fin midja och nu är det ganska så kallt ute så jag tog. Par snygga gammla jeans som min mamma hade för länge sen dom är hur fina som helst,en glitrig line och fin kofta. Cassi är ingen tjej som gillar gå i klakskor men jag tvingade henne.
Klockan närmar sig 20.00
-Cassi jag tar och ringer Taxi så vi hinner.
-Ja gör det.
Taxin kom självklart försent vi tog på oss allt och började åka mot killar.Jag får en sms ifrån Harry han frågar om vi är på vägen och att han saknar mig. Jag kunde inte ha en sötare kille än han.Vi kom fram till killar nån kvart över 21. Killar bor en halv timme ifrån oss. Jag ser på Cassi att hon inte är säker
-Vad är det ?
-Inget jag bara rädd att han kommer inte tycka om mig.
-Klart han gör det annars skulle han inte bjuda oss.
Cassi tog det lungt. Dörren öppnas och Louis kramar Cassi dom kollar så söt på varandra hur glada som helst. De går in i rummet och Harry kommer fram till mig med rosor han är så söt med hans fina lende. Jag är kär på riktigt.
-Fina blommor till min fina princesa.
-Du är för söt.Kommer fram till han och ger han en kyss
Killar hade fixat maten och musiken så vi myste. Jag kom på iden att man kan kolla på film. I filmen märkte jag och Harry att Lou och Cass hade somnat i varandras armar. Hur gulligt som helst. vi sov över hos killar den natten.
DEL 3 KOMMER SNART


Novell del 1 by Daria

Allt började med att jag och Cassie va på väg ner till stan.(Cassie är min bästa vän). Där bland hunda människor ser jag den snygga killen ja det va Harry jag kommer hoppande på hans rygg.
-Omg va händer. Hoppade han till
-Det är jag älskling du behöver inte va rädd
Han kommer närmare mig och kramar om mig mjukt men ändå så kärleks fullt.
-Gud va jag är hungrid. Stannade jag vid en restaurang
-Kan inte vi gå in och äta nåt.
Cassie ville inte hon ville inte sitta själv men då säger Harry
-Cassie min vän Louis kommer hit om nån minut. Och blinkar med ögat mot mig.
-Ja Cassi kom igen det kommer blir så roligt så.
Till slut fick vi med oss Cassi alla beställde en Pizza tillsammans.Det tar ju tid innan den blir klar.Men kolla där går ju han stilig kille på 20 år om inte jag hade Harry skulle jag vilja dejta Louis.
-Kolla tjejer där är ju han snygg som vanlig.Skojar Harry
Jag får en Sms och i smset står det OH gush va han är snygg ifrån Cassie.
-Hej.Säger jag och går närmare Harry.
-Hej asså det är du som är Harrys tjej han har snackat om dig så många gånger.
-Aww har du? så söt. Och ger han en puss.
Tiden går vi sitter och snackar Louis och Cassie verkar ha det trevligt. Men klockan börjar bli sen och jag och Cassie skulle ju också gå och träna.
-Harry vi måste gå snart vi ska träna.
-Nej men måste ni gå vi har ju så roligt.Säger Harry och ler med sin fina lende
-Gå ni och träna så kan vi träffas ikväll jag och Harry ska ha en fest hos oss så ni får komma
-Ska vi ha fest sen när. Kollar Harry mot Louis och lou bitch blikar han
-Ja juste den festen.
-Ja men vist vi kan väll komma.Säger Cassie med blyg röst.
Jag går fram till Harry ger han en puss och sen går vi.Hela vägen till gymmet snackade Cassie om hur snygg och söt Louis va mot henne.
-Han är så söt måste vi gymma jag vill se fin ut när vi ska träffa dom.
-Vet du var vi skiter i och gyma jag ska få dig och bli en snygg tjej.
DEL 2 KOMER SNART


Välkommen till våran nya blogg!

Här ska vi skriva noveller hade vi tänkt! Så njut! :D Ha det gött!

//Sara och Daria

That's us! Daria och Sara ;)<3


RSS 2.0