Novell del 37 by Daria

Jag la mig i sängen och kollade på sidor om One Direction. Där 5 tjejer ifrån Sverige hade vunnit biljeter att får träffa min kille och One Direction. Jag adda dom på Facebook fick svaret direkt ifrån Mois.

.

’’Hej Megan, Jag typ halv dog att du adda mig’’ Jag svarade med en gång och började skratta.

’’Gud va kul att du blev glad, när kommer ni hit’’ Frågade jag och tog upp mobilen och svarade.

.

’’Hej Emelie’’ Sa jag.

’’OMG, vi måste äta på stan’’

’’Va ja vist Harry är ändå på träning med Loui’’

.

Jag skrev till Mois att jag ska gå ut och träffa en kompis. Och att vi kan höras nästa gång, och att då kan vi ha en twitcam.

.

.

>>Louis’s perspektiv<<

.

’’Harry spring snabbare’’

’’Sluta tjöta, jag springer bra’’

.

.

Jag och Harry tog en morgon pass på gymmet. Om 2 dagar har vi första spelningen. Han såg så tröt ut.

.

’’Hur är det Harry?’’

’’Ja du, det är lugnt’’Hehe skrattar han nervöst.

’’Harry du behöver inte må dåligt, tänk imorgon kommer vi ha första spelning’’

’’Ja jag vet, men tänkte mer på det att Megan inte kan komma’’

’’Va, varför kan hon inte?’’

.

.

>>Megan’s perspektiv<<

.

Jag tog på mig mina gråna jeans en gammal vit t-shirt med text på till det fick jag på mig en orange kofta. Allting piffade jag upp med att måla mina läppar röda. Jag sprang ner för trappar och sedan gick jag genom den fina parken. Jag och Emelie träffades vid Nando’s för och käka.

.

.

’’Hur går det med dig och Harry’’ Frågade Emelie.

’’Jo det är fint, dom har första spelningen imorgon och jag kan inte komma’’ Svarar jag och gör en ledsen min.

.

.

>>Mois’s perspektiv<<

.

.

Sony Music hade tävling för och träffa One Direction, det va 5 tjejer som vann. Jag va en go vän med Mathilda och Daniella. Där emot kände vi inte Alva och Bianca. Men så fort vi fick reda på att vi ska få träffa killar börja vi snacka med varandra. Sjuka grejen var ju att Megan hade lagt till oss som vänner på facebook och twitter. Idag skulle vi alla 5 tjejer träffas hemma hos mig i Stockholm.

.

.

Hemma hos Mois.

.

Mathilda och Daniella kom hit båda dom bor i Stockholm så det va inte så svårt och komma upp till mig. Alva kom ifrån Malmö och Bianca kom ifrån Göteborg. Det knakade på dörren vi sprang ner till hallen.

.

’’Omg HEJ’’ Skriker Mathilda till.

’’Asså gud va kul och få träffa er’’ Säger Alva.

.

Så rullade kvällen hemma hos mig. Morgon dagen ska vi ner till stan. Vi kollade på twitter och insåg att Megan hade twitcam. Alla vi började kolla. Megan va så himla fin, hon hälsade oss  och sa att hon så gärna vill träffa oss i London.

.

.

>>Megan’s perspektiv<<

.

.

Jag gjorde twitcam. Svenska tjejer kollade på den, jag filmade kanske i bara några minuter för Harry vill se på nån film. Vi sätter oss i soffan och kollade på the last song nog en av mina favorit filmer. Nån stans i mitten somnade jag på Harrys axlar och vaknade när han skulle ställa sig upp. Jag reste mig och la mig brevid nino i våran säng. Harry lyfte bort nino och vi la oss och sov.

.

.

>>Harr’s perspektiv<<

.

Megan somnade på min famn igår. Det känns alltid så skönt när hon somnar i min famn. Vakna och ha henne i sin famn är också alltid lika bra. Idag på kvällen har vi årets första konsert. Jag är så ledsen att Megan inte kunde komma.

.

.

’’Jag vill att du ska komma ikväll’’ Så jag direkt till Megan.

’’Men Harry, jag har lovat att jag kommer skypa med pappa och Sofia.’’

’’Jag vet’’ säger jag och gör en ledsen min.

’’Sofia är lixom gravid, jag bara hoppas på att hon inte får missfall’’

’’Nej kolla på dig, gumman du kommer få en syskon till’’

.

Hon tar tag i mitt hand och kramar om mig.

.

.

>>Bianca’s perspektiv<<

.

Känslan av att vakna och veta att om 2 dagar kommer vi åka till London och träffa One Direction.

.

.

’’Asså omg jag kan inte tro på att vi kommer träffa killarna’’ Säger jag till Mathilda

’’Ja jag blir så glad, lixom få träffa dom live’’

’’Asså tänk att vi kommer träffa Megan också’’ Säger Mois.

.

>>Megan’s perspektiv<<

.

.

Jag loggade in på skype och ringer upp till pappa. Han svarar och första vad jag får höra är lilla Drew säga’’Megi’’ tänk er den känslan att får höra sin lille bror säga ditt namn. Sofia såg sa glad ut och pappa va typ mer än glad. Han frågade om allting i London var bra. Och han undrade om jag skulle komma snart till Canada.

.

.

Pappa sa också att dom funderar på om barnet ska heta Lina om det skulle vara en tjej annars vill de att pojken skulle heta Louis. Jag tyckte det va så söt att min bror skulle heta Louis. Lina är också snyggt.

.

.

Jag fick sms ifrån Harry att han är riktig taggad just nu för att sjunga. Jag skrev att jag håller tummar för han och att jag kommer vara med han under nästa konsert.

.

.

Hur kommer tjejernas liv vara under London resan. kommer tjejer få det got med killar. kommer det ara träffas eller kommer tjejena umgås med killarnna efter:)

 


Novell del 36 by Daria

Mars London. Det är en varm dag på början av Mars jag ställer mig ute på balkongen som ligger över den fina parken utanför lägenheten. Harry står nere och ropar ’’Megan kom ner vi tar en tura’’ jag kollar ner på han och svarar ’’ Vad säger du? Kom upp’’. Harry parkerar bilen och kommer upp.

.

’’Vill du åka nån stans?’’ frågar han och ler.

’’Åh Harry vart vill du åka’’ Svarar jag och låter som ett barn.

’’Vi åker runt’’ Skrattar han.

.

.

>>Emma’s perspektiv<<

.

Jag och Niall åkte till Irland. Vi hade det roligt där. Jag fick till och med Niall att sjunga U smile med Justin Bieber för mig. Han säte sig på bro och han började sjunga ’’ I'd wait on you forever and a day Hand and foot Your world is my world’’ jag börjar le och sjunger med han. Vi va hemma hos hans föräldrar och tog det lugnt som alla andra i One Direction.

.

.

>>Harry’s perspektiv<<

.

Jag och Megan tog på oss och åkte ut mot havet med nino. Voven hatar ju och åka bil men det får han åka ibland. Han är som en bebis för oss två.

.

’’Harry jag tror att nino kommer spy kan vi stanna’’

’’Ja vi stannar’’

.

Vi stannade och sen började vi åka igen efter en 10 minutera stannade bilen av sig själv.

.

’’Vad händer’’ Kollar Megan på mig och skrattar nervöst.

’’Jag vet inte, måste kolla’’ Säger jag och blir jätte röd.

.

Nino börjar skälla nervöst och då kliver Megan ut ifrån bilen med voven. Hon har på sig mörka jeans och en stor grå kofta. Hon ställer sig bredvid mig och säger.

.

’’Kom vi lämnar bilen här och går ner till strandet’’

’’Vadå för strand’’

.

Hon visar mig det fina strandet som ligger under motorvägen. Jag lämnar bilen och vi börjar gå mot stranden. Vi sätter oss på en bänk som var där borta.

.

’’Det är så skönt och vara utan alla fans och bara vara för oss själva’’ Säger Megan.

’’Ja gumman det är skönt och vara själva’’

.

Nino springer runt och bara ser anmält glad ut.

.

’’Kan inte vi köpa en hotell rum här, asså för och vara borta utan fansen i ett tag ?’’ Frågar Megan och leker med nino.

.

Vi köpte ett hotellrum så att vi kunde bo där i några dagar. Det va en jätte fin hotell och våran rum va nog det finaste som fanns. Louis hämtade bilen med Paul och körde den till bil mekaniken, dom fixade den och Louis kom hit med Maria och Julia. Han va så glad med dom två och de verkade ha roligt. Men dom åkte efter ett dag för att Julia blev sjuk.

.

.

Jag och Megan la oss på sängen ute vid havet och kollade ut på det fina solen. Nino sov bredvid oss på mattan.  Megan la handen över min bröst och kramade om mig.

.

’’Jag har ju lovat dig en grej, det är väll bra tid just nu eller’’

’’vill du sa vill jag’’

.

Vi går in till hotell rummet. Megan ropar in nino och sen byter hon om till en stor sexig t-shirt. Hon går mot mig och säger ’’ Hoppas på det bästa nu’’

.

.

>>Megan’s perspektiv<<

.

Jag vaknade av att mobilen lät. Jag hade fått ett Sms ifrån pappa att Sofia var gravid. Jag blev så glad jag skulle få en till syskon. Hoppas att pappa kan få en dotter. Harry låg bredvid mig och sov. Våran nino hoppade upp på sängen och började slicka Harry i ansiktet då vaknade han.

.

.

’’Ta bort han’’ Skriker Harry.

’’God morgon baby’’ Säger jag och reser mig upp och öppnar balkongen. De fina havet och fåglar som flyger. Harry får syn på en duva och säger .

.

’’Oh Kevin’’

’’Haha ring Louis , så att han kan se den’’

.

.

Det av sista dagen på våran semester nu ska vi åka vidare till London. Killarna har börjat med den nya turne genom England och Irland. ..

.

.

Okej nu blev det en inlägg så där jag. Jag ska skriva om en gäng tjejer som är dom tjejer som kommer åka och se One Direction i London de 5 första kommentarer som jag får kommer tjejerna heta :D


My Favorite Boy - Kapitel 15

- Justin -

.

Jag låg vaken hela natten och tänkte på allt som hade hänt under kvällen. Mest funderade jag över den där halsduken. Varför hade den J.B. på? Hette hennes mamma något efternamn på B innan hon gifte sig? Nej det gjorde hon ju inte, hon hette Ross innan hade jag för mig att mamma sagt. Grejen var ju den att jag kände igen den där halsduken. Det kanske låter helt galet, men jag kommer ihåg den. Jag kom på att vi kanske har bild på den så jag sprang ner för trappan och började leta i våra fotoalbum inne i vardagsrummet.

.

Jag satt där i säkert över en timme innan jag äntligen hittade det jag letade efter. På bilden stod jag som 9 åring ute bland höstlöven och den röda halsduken var virad runt min hals och J.B. syntes tydligt nere i hörnet. ”Hur i hela friden fick Amy tag i min halsduk?” viskade jag tyst för mig själv för att inte väcka mamma.

.

Fotoalbumen ställde jag tillbaka i hyllan, men kortet på mig tog jag med mig upp på mitt rum. Jag la mig i sängen och stirrade på mig själv på kortet. Jag försökte komma ihåg när jag använde den sist, men det var ju så sjukt länge sen och det har hänt så mycket sen dess... Tillslut orkade jag inte tänka längre, så jag la kortet på nattduksbordet och kröp sen ner under täcket och somnade snabbt.

.

.

”Justin?” Jag vände mig om och såg mamma komma gåendes mot mig. ”Vart har du varit? Vi har letat överallt efter dig!” Jag vred på huvudet och såg den där tjejen igen. Hon satt på en bänk med en glass i handen och såg förvirrad och rädd ut. ”Jag... ville bara se stan lite mer.” ljög jag och tittade upp på mamma. ”Jaha... men vi gör såhär då... vi går runt lite här och så ringer jag dig sen när vi ska åka till hotellet igen?” Jag nickade och vände mig om och började gå mot bänken där tjejen satt. Ljudet av mammas klackar som gick försvann efter ett tag och plötsligt stod jag i helt ensam i Boston och kunde göra vad jag ville. Men det enda jag såg var tjejen. Jag satte mig tyst på bänken och tittade upp på henne. Hon satt och stirrade på sin glass som hon inte ens hade rört. Jag ville säga någonting men jag visste inte vad. Så jag tog snabbt upp min mobil och skrev ett sms till Ryan: Dude. Jag sitter bredvid världens finaste tjej och har ingenaning om vad jag ska säga. HJÄLP! Jag såg hans retsamma flin framför mig samtidigt som jag fick ett svar: Tagga ner Biebs. Om du vill prata med henne så är det ju alltid bäst att säga ’hej’ först. ;) Jag la ner mobilen i fickan igen och tittade upp på tjejen. Skulle jag våga? ’Jo, men såklart du vågar Bieber! Kom igen nu!’ tänkte jag och öppnade munnen men stängde den tvärt. ’Kom igen nu.’ tänkte jag igen och började fixa mitt hår. Det gjorde jag alltid när jag blev nervös. Sen tog jag ett djupt ande tag och tittade upp på henne. ”Hej.” sa jag kort och log. Hon mötte min blick och såg ännu räddare ut. ”Hej?” sa hon tyst och tittade undrande på mig. ”Jag heter Justin.” sa jag och sträckte fram handen. Hon tvekade  men sträckte tillslut också ut sin hand och skakade min.Hon såg fortfarande rädd ut och hon tittade runt förvirrat på alla människor som gick förbi. ”Har det hänt nåt?” frågade jag lugnt och försökte få hennes uppmärksamhet. Hon tittade på mig och jag såg att hennes underläpp darrade och ögonen glänste av tårar. Hon bet sig i läppen och började röra omkring i glassbägaren i hennes hand. ”Jag har tappat bort min syster. Jag hittar henne ingenstans... Pappa kommer döda mig om han får reda på det!” sa hon och tittade förtvivlat på mig. ”Hur ser hon ut?” frågade jag och satte mig närmare henne för att kunna hålla om henne. ”Hon är ganska kort, har samma hårfärg som jag och hon har på sig en rosa klänning och en blå jacka. Vänta jag har en bild på henne i mobilen!” sa hon och tog upp sin mobil ur fickan och efter ett tag visade hon mig en bild på en tjej i 4 års åldern som såg ungefär ut som henne men yngre. Jag nickade och började kolla runt omkring oss. Hur i hela friden skulle man kunna hitta en 4 åring här? ”Jag ska försöka hjälpa dig!” sa jag och höll om henne hårdare. Hon började gråta mot min axel och mumlade ett ”Tack”. Efter en stund frågade hon mig om jag ville ha hennes glass. ”Vill inte du ha den då?” frågade jag förvånat men  hon bara skakade på huvudet. ”Nej, ät den du.” sa hon och försökte le. Jag tog emot glassbägaren och åt upp glassen snabbt. ”Jag-” hon skulle precis säga något då min mobil ringde. Jag svor lågt och svarade. Såklart var det mamma som sa att vi skulle åka. ”Jag kommer. Ses vid utgången om 2.” sa jag tyst och la på. Jag vände mig mot tjejen igen och suckade. ”Jag måste dra nu. Men du ska se att allt blir bra med din syster! Ska kolla nu när jag går, okej?” Hon nickade och gav mig en snabb kram. Då kände jag hur kall hon var och såg hur hon skakade. ”Fryser du?” frågade jag och hon nickade och drog med händerna över benen för att försöka få värme. Jag tog av mig min halsduk och virade den runt hennes hals. ”Så.” sa jag och log. ”Tack Justin.” sa hon och log tillbaka. Det var det mest vackraste leendet jag någonsin hade sett. Jag tittade på klockan snabbt och upptäckte att jag skulle varit borta vid utgången för 3 minuter sen. ”Jag måste verkligen dra nu... Men det var trevligt att träffas!” sa jag samtidigt som jag gav henne en till kram och mumlade att allting skulle bli bra. Sen lämnade jag henne ensam på bänken och sprang iväg mot utgången där mamma stod tillsammans med morfar och mormor. När jag vände mig om för att kolla om hon satt kvar på bänken så var hon borta. Den tomma glassbägaren stod där, men hon var borta.

.

.

Jag satte mig snabbt upp i sängen och kände hur täcket klibbade sig fast på min svettiga kropp. Allting var så klart nu. Tjejen var ju såklart Amy! Jag hade varit i Boston en gång när jag var 11. På semester. Att jag hade glömt det här? Jag tittade på klockan som visade 8:13. Solen sken in genom fönstret och det var jättefint väder ute. Jag sträckte mig efter mobilen och knappade in Amys nummer och tryckte på ’ring’.

.

”Hallå?” mumlade en hes morgontrött Amy.

”Amy, det är jag. Vi måste prata. Får jag bjuda dig på lunch runt 12 tiden?” frågade jag nervöst och började bita mig på naglarna.

”Ööh, okej. Visst. Godnatt.”

”Bra. Um, det är morgon Little Y.” sa jag och skrattade.

”Är det? Oj... Godmorgon då! Men vi ses vid 12 Big B!”

”Hahah ja, godmorgon på dig med! Ja det gör vi! Chao!”

”Herråå!”

.

Vi la på och jag gick ner för att äta frukost. Tankarna flög runt i mitt huvud. Jag tog en stor tugga av min macka med nutella på och gick igenom min dröm igen. Då kom jag på att Amy aldrig hade berättat att hon hade en syster. Bara att hon hade Nolan. Varför hade hon inte sagt något om det?

.

- Amy -

.

Justin lät nervös när han ringde förut imorse. Själv var jag bara så himla trött efter att ha skypat med Nolan och Claire halva natten.

.

Jag tittade upp på klockan och fick nästan panik. Den var kvart över 11. Snabbt tog jag på mig ett par jeans, ett linne och en stickad, vit tröja. Självlockarna fick duga idag. De såg ganska okej ut ändå... Jag gick och sminkade mig och när klockan slog 11: 56 stod jag nere i hallen och knöt mina Converse. Min röda halsduk passade perfekt idag så den virade jag runt halsen och sen gick jag ut och satte mig på trappen och väntade på Justin.

.

Han kom efter några minuter och sken upp så fort han såg mig. Jag reste mig upp och gick och satte mig i bilen.

.

”Tjenare!” sa jag och stängde dörren efter mig.

”Helluu!” sa han och började köra.

”Du lät konstig imorse... Har det hänt nåt?” frågade jag och bet mig  i läppen.

”Vi pratar om det sen. Är skit hungrig så vill helst äta först, om det är okej?”

.

Jag nickade och tog upp min mobil och började spela Temple Run.

.

”Vad gör du?” frågade Justin nyfiket och flinade smått.

”MEN ÄPPELMOS!” skrek jag när jag hade lyckats springa in i ett träd. Jag tittade frågade upp på Justin som satt och skrattade. ”Ehm, jag spelar Temple Run.” sa jag tyst och började spela igen. Då slog Justin till mig på armen så att jag inte hann svänga och då hoppade gubben rakt ner i vattnet. ”Men bäääh! Justin slutaaaa!”

.

Men det slutade med att jag fick lägga ner mobilen eftersom att han förstörde hela tiden. ”Du ska få igen för det där.” ”Amy, kom igen. Det är bara ett spel!” sa Justin och skrattade. ”Pfft... Du ska ändå få igen för det...” mumlade jag och skrattade jag med.


Blev sjukt långt.. eller? hahah what ever! Hoppas ni gillade det ändå! Lovar att det kommer bli bättre! Har planerat en hel del.. ;) Kommentera! :D <3

Novell del 35 by Daria

>>Zayn’s perspektiv<<

.

Harry ringde mig igår och sa vad som pågick. Jag ringde Ida direkt och vi bestämde oss för och åka ner till dem. Jag fixade mig snabbt Ida fixade sig och vi tog den snabbaste flyget till Stockholm.

.

.

Framme i Stockholm.

.

Vi landade på Arlanda. Ingen förutom Harry och Megan viste om att vi skulle åka ner. Vi tog taxi ner till dom. Harry ställde sig fram för mig och skräck.

.

’’Oh Zayn min älskling’’

.

Megan hällde i ett barn, och bredvid henne stag det en tjej. Undra vem hon var. Ida sprang fram till Megan och krama om henne. Dom börjar gråta.

.

.

’’Varför gråter ni’’ frågar jag och kollar på dem.

’’Zayn ta det lugnt, tjej snack you know’’ säger Harry.

’’Zayn, Ida det är Clara min kusin’’ säger Megan.

’’Hej’’ Säger vi båda.

’’Omg du du du du…’’ säger Clara och hakar sig på ordet du.

’’Ja ja ja’’ Säger jag och börjar le

’’OMG DU ÄR ZAYN MALIK’’ skriker hon ut.

.

Både Harry och Megan börjar skratta. Då får jag syn på ett liten pojke som kollar på mig konstigt.

.

’’Vem är du och vad gör du här’’ säger han och leker kaxig.

’’Jag heter Zayn och det är min tjej Ida’’

’’Megan säg till dom att dom ska gå här ifrån, farmor får inte se dom här nu…’’ Säger han till Meg.

’’Cody det är mina vänner dom är snälla’’ svarar hon.

.

Då börjar den lilla pojken på hennes händer och gråta. Hon försaker lugna ner han, men det går inte. Vi ser en bil som åker mot oss. Ifrån den kliver Megans pappa med hans nya fru och en gammal kvinna. Megan springer fram till henne och kramar om henne.

.

.

>>Megan’s perspektiv<<

.

Farmor hade kommit hem. Men vi har bokat resan hem till London nu nästa vecka, så vi hade mycket tid över jag visade för farmor katten som killarna hade hittat, hon ville ha den. Vi packade oss och tänkte åka till mormor men pappa sa nåt som jag lev riktig arg över.

.

’’Megan din mormor åkte till Canada igår’’ säger han

’’Pappa skojar du med mig, hon skulle ju stanna för min skull ne så åker hon ner till morsan och mina två systrar.  Vart ska vi ta vägen nu då. Jag kollar på Harry och säger  ’’ Jag tror vi måste åka hem igen’’. Han kollar på mig och säger att det ingen fara och att vi kan stanna över i nån hotell. Han ringer upp till Emma och Niall som också var här. Men dom va inne hos Sony Music, för att hjälpa att skriva låtar.

.

.

Vi skulle mötta upp dom och åka till grönalund. Men frågan var bara om inte alla fans skulle hoppa på oss. Så vi tog oss en promenad ner till gamla stan och kollade på alla det fina byggnader.

.

.

>>Emma’s perspektiv<<

.

Det va första gången jag var i Sverige.  Jag blev chokad av det som killarna var med om i gamla stan. Det sprang typ 50 tjejer fram till oss och började fota och filma killar. Jag Ida och Megan blev nästan på hoppade och vi ställde oss åt sidan och bara kollade på när killar blev nästa upp ätna. Efter en kvart, kom Securitas och tog oss med killarna i bilen. Det va första gången jag va med om sånt.

.

.

Till slutet av veckan fick vi gå med en vakt ute på stan.

.

>>Niall’s perspektiv<<

.

Det va kul i Sverige igen. Men det kändes jobbigt att vi fick gå med en vakt till slutet av veckan. Vi åker hem idag. Våran nya turne kommer och börja släppas. Det kommer nog släppas flera för att det går så fort slut. Hur kommer det vara nu.

.

.

Vad kommer hända under med killarna och deras tjejer. Nu när inget med turne eller sån händer J har ni några tips kommentera :D

 

 


My Favorite Boy - Kapitel 14

Jag fick en klump i halsen men svalde den snabbt och nickade. ”Säg nu.” sa jag tyst och tittade bara på vägen igen. Vågade inte möta hennes blick nu.

.

”Jag gillar inte din musik. Alls.”

.

Jag kollade förvånat på henne och hon tittade ner på sina fingrar.

.

”D-det är lugnt.” stammade jag fram.

.

Hon tittade ut genom fönstret och bet sig i läppen. Efter några minuters pinsam tystnad öppnade hon munnen och sa: ”Fast... Jag har ju inte hört alla låtar tror jag... och aldrig hört dig live? Så vem vet, jag kanske gillar din musik ändå!”

”Du ska få höra, någon gång!” sa jag och log.

”Awesome dude!” svarade hon och stämningen i bilen blev genast bättre. ”Vart ska vi egentligen? Är vi framme snart?”

”Hahah du är ju som en barnunge Amy, håll ut! Vi är snart framme! Om typ 2 minuter!”

.

Hon nickade och tog fram sin mobil och började spela något spel.

.

Efter ett tag svängde jag in på en liten grusväg. ”FRAMMEEE!” utbrast jag och parkerade bilen. ”YEAY!” ropade Amy och la ner mobilen och kollade ut. ”Say what? Vart är vi?”

”Vi är här.” svarade jag med ett flin och hoppade också ut ur bilen och gick bak till bakluckan.

Hon skrattade också och slog mig på armen. ”Aoow... That hurt...” sa jag och gjorde en ledsen min. ”Yeah right...” sa hon och slog mig igen. Jag flinade och puttade henne lätt i sidan. Sen öppnade jag bakluckan och tog ut mina grejer; gitarr, en picknink korg och en filt.

”Kan du ta den här?” frågade jag Amy och gav henne gitarren. ”Sure...” svarade hon och tog glatt emot den.

”Kom.” sa jag och låste bilen och började gå längs en mindre stig.

Hon dök snabbt upp vid min sida och tittade ner i marken för att se vart hon gick.

”Kan du inte säga vart vi ska?” frågade hon otåligt och tittade på mig.

Jag flinade och sa inget, fortsatte att gå bara.

.

- Amy -

.

Det var fint väder, klar himmel och sol. Jag tittade ner på marken där jag gick så att jag inte skulle ramla med tanke på att jag hade på mig pumps.

.

”Tadaaa!” utbrast Justin och stannade upp.

.

Jag stannade också och tittade upp. Vi var vid en sjö, en otroligt fin sjö. Vattnet reflekterade solljuset och några meter ifrån land simmade några änder.

.

”Kommer du?”

.

Justin väckte mig från mitt dagdrömmande och gick bort till  en gräsplätt och la ner korgen och började fiffla med filten.

.

”Behöver du hjälp?” sa jag och flinade stort.

”Ehm... lite kanske...” sa Justin som nu fastnat med något i den och försökte komma loss.

.

Jag fick loss filten och tog den ifrån honom. Sen så skakade jag av den så att allt smuts som kommit på den föll av och sen bad jag Justin ta tag i två av hörnen på ena sidan och så tog jag tag i hörnen på den andra. Tillslut låg den helt perfekt och vi kunde äntligen sätta oss.

.

Jag satt tyst och kollade ut över vattnet. Det var galet vad vackert det var. Jag tog upp mobilen och knäppte kort och la sen undan den och kollade upp på Justin som satt och log.

.

”Okej, det där känns bara läskigt Jus. Sluta le sådär, du skrämmer mig!” sa jag och skrattade och kollade på korgen som stod bredvid honom.

”Hahah, fine. Men hjälper du mig plocka upp grejer från korgen?” sa han och försökte sluta le, men det gick inte så bra.

Jag nickade och lyfte upp muggar, tallrikar och skedar ur korgen och la ut dem på filten.

Justin tittade ner i korgen och tog upp en låda och flinade stort mot mig.

”Vaddå?” frågade jag och tittade undrande på honom och tittade sen på lådan han höll i handen.

”Jag har bakat.” sa han lugnt och lyfte på locket.

Jag gav ifrån mig ett kort pip och tittade i lådan. ”ÅÅÅÅH! GE MIG NU!” skrek jag så att det ekade över hela sjön.

”Tagga ner Little Y! Du ska få!” sa Justin och skrattade.

.

Han bad mig ge honom min tallrik så att han kunde lägga upp, så jag tog snabbt upp en och gav den till honom. Han la upp en stor kaka med M&M’s på och tre små chokladdoppade saltkringlor. Jag slickade mig om munnen och tog emot tallriken när han sträckde den mot mig igen.

Han skrattade och la upp till sig själv medans jag plockade upp saftflaskan från korgen och hällde upp i glasen.

.

”Får jag börja?” sa jag otåligt till Justin och stirrade på min tallrik.

”Jadå! Tro mig, du kommer älska det!” svarade han och log sitt bedårande leende.

.

Jag log tillbaka och tog upp kakan med M&M’s på och tog en tugga av den. ”Mmmmm...” mumlade jag tyst medans jag långsamt åt upp kakan. När den var uppäten kollade jag på Justin som knaprade på en saltkringla. Jag berömde honom för hur gott det var och han tackade och åt upp det sista av kringlan.

.

Vi åt upp allting som vi hade med oss och drack upp halva saftflaskan. Vi satt och pratade om allt möjligt. Frågade en hel del om varandra. Tydligen hade Justin två små syskon som jag inte hade en aning om! Och ju mer vi frågade varandra, ju mer upptäckte vi att vi hade massa saker gemensamt.

.

Efter en lång stund med massa prat och ätande lutade jag tillbaka mot ett träd och klappade nöjt på min mage. ”Tack så sjukt mycket Jus, det var jättegott!” sa jag och log stort.

Han log tillbaka och nickade kort. ”Det var så lite så!”

.

- Justin -

.

Jag började plocka ihop sakerna och la ner dem i korgen igen... Sen tog jag gitarren och började plinka lite på den.

.

”Kan jag inte få höra dig sjunga nu?” frågade Amy glatt och kollade förväntansfullt på mig.

”Jodå!” sa jag och då klappade hon i händerna och log stort.

”Vilken låt?” frågade jag samtidigt som jag fortsatte plinka på gitarren.

”Hm... Vet inte, ta någon av dina låtar! Som inte är uttjatad... haha!”

”Okej...” svarade jag och funderade ett tag innan jag började spela U smile.

.

”..I’d wait on you forever and a day, hand and foot, your world is my world..” började jag sjunga och tittade upp på Amy som satt lutad mot trädet med ansiktet inburrat i halsduken och höll armarna om benen.                  Hon tittade upp och mötte min blick när jag kom till refrängen och log precis när jag sjöng: ”U smile, I smile” och då kunde jag inte låta bli att le tillbaka. Jag sjöng igenom hela låten och när jag var klar tittade hon på mig och gapade.

.

”Nå? Vad tyckte du?” frågade jag och trummade nervöst med fingrarna på gitarren.

Hon sa inget. Hon blinkade inte ens.

”Amy? Amy vad är det?”

”Det där... var otroligt fint.” stammade hon fram.

Jag drog en lättad suck och log. ”Tack.”

”Hur kan jag ha missat det här?” frågade hon förvånat.

”Vadå?” Jag tittade undrande på henne och bet mig i läppen.

”Att... du är så bra” sa hon tyst och kollade ner på sina fingrar.

Jag log triumferande och tackade igen.

”låten var också helt okej!” sa hon och tittade upp och mötte min blick.

”Vad bra då! Du är ingen hater trots allt!” sa jag och flinade.

”Har aldrig varit en hater Big B. Men av allt tjat som man hört om dig varje dag i skolan, så blir man rätt så less på det...”

”Förstår det... Tänk ändå om mina fans inte skulle prata om mig så mycket som de gör, då skulle det inte finnas lika många haterz.”

”True.” sa hon tyst.

.

Vi satt tysta ett tag och jag tittade ut över sjön. Det var verkligen vackert i solnedgången. Jag kollade ner på gitarren och började spela, den här gången på ”The Climb”.

.

”I can almost see it, that dream I’m dreaming but there’s a voice inside of my head sayin’, you’ll never make it..” sjöng jag tyst och jag såg i ögonvrån hur hon log stort och reste sig upp och gick och satte sig bredvid mig.

.

När jag kom till refrängen började hon också sjunga och jag blev sjukt förvånad över hur fint hon sjöng. När vi hade sjungit klart la jag undan gitarren och tittade ut över vattnet.

.

”Det är väldigt vackert här...” mumlade Amy och log smått.

Jag vred på huvudet och tittade på henne och log. ”Håller med.”

Hon tittade upp på mig och skrattade. ”Jaha, tror bestämt att nåååågon försöker ragga på mig?”

Jag flög upp och tittade runt omkring mig. ”VEM? VAR? JAG SKA DÖDA HONOM!”

”Jag menade dig Big B.” sa hon med ett flin.

”Jaha...” sa jag och tittade ner på henne där hon satt i gräset. Våra blickar möttes och då kunde vi inte hålla oss för skratt längre.

.

Efter flera minuters skrattande fick Amy ett sms från sin mamma som undrade vart hon var. Då plockade vi snabbt ihop allting och började gå bort mot bilen.

.

Det började skymma och stjärnorna började synas på himlen. Vi gick tysta bredvid varandra och det enda som hördes var knastret av frosten under våra fötter.

.

”Förlåt att jag har haft fel om dig...” Amy bröt tystnaden och tittade upp på mig. Jag tittade oförstående ner på henne, ”Va?” ”Jo... Jag trodde först att du bara var som alla andra killar som bara är uppblåsta idioter och så... Trodde att du bara du brydde dig om dig själv och vara värsta ’jag är kändast i världen, alla älskar mig, tralalalala’, men du är inte det... Du är snäll, omtänksam och typ värsta motsatsen av alla andra killar jag har känt genom hela mitt liv i Boston. Så förlåt mig.” ”Det är lugnt Amy, det är lugnt!” sa jag och log. ”Vad bra!” sa hon och log tillbaka.

.

Vi kom fram till bilen och la in allt, hoppade in och satte oss och körde hem igen.

Justin svängde in på våran gata och snart stod vi utanför mitt hus.

”Tack så jättemycket för idag Jus, jag hade riktigt trevligt!” sa jag och log.

”Nöjet var på min sida!” sa han och log tillbaka.

.

Vi stod tysta och bara kollade på varandra. Justins ögon blev plötsligt större och han stirrade på min halsduk. Jag tittade ner på min halsduk och såg att ’J.B.’ syntes hur tydligt som helst.

.

”Potatis!” pep jag tyst och rättade till den så att det inte syntes längre... ”Jag måste nog gå in nu..” mumlade jag och tittade upp på Justin.

Han nickade och kramade om mig. ”Tack ännu en gång för ikväll.” sa jag och kramade tillbaka. ”Tack själv.”

”See ya Little Y.”  sa han och log. Jag log tillbaka och gav honom en snabb puss på kinden. ”See ya Big B.”


Blev ett lite längre kapitel idag ;) Men vad tror ni händer? KOMMENTERA!

Novell del 34 by Daria

Morse fick jag ett samtal av pappa att han hade åkt ner till farmor (hon bor i Sverige) för att hon är på sjukhuste. Han viste att vi skulle komma och frågade om jag inte kunde ta hand om Drew och Cody ett tag. Själv klar tacka jag ja. Jag och Harry hade planet ner till Stockholm vi säte oss på planet och åkte.

.

.

>>Maria’s perspektiv<<

.

Megan och Harry åkte till Stockholm. Det var bara med Megan jag gick bra överens med. Resten va typ sura för att Louis ville ha mig och inte Cassie. Jag jobbar som en modell. Jag är ju 20 år gammal och redan har en dotter. Min dotter heter Julia, och jag fick henne när jag var 16år gammal. Ja jag vet jag va ung. Men Julia var det bästa som har hänt mig i mitt liv. Hennes pappa dog när hon va ett år gammal, men nu kallar hon Louis för sin pappa.

.

.

>>Louis’s perspektiv<<

.

Julia var nog det sötaste barnet jag kände. Okej för alla tidningar som skrev om att Maria är dålig mamma och undrar varför Julia kallar mig pappa. Jag tycker det bara är söt, hon är som en riktig dotter för mig.

.

.

>>Harry’s perspektiv<<

Framme i det underbara Sverige. Jag älskar och vara här speciellt med Megan, vi skulle hälsa på hennes mormor men det blir annorlunda vi ska först åka till hennes farmor och passa Drew och Cody men det spelar ingen roll jag blir bara glad.

.

.

Vi landade på Arlanda. Alla fans viste ju att jag skulle åka ner till Stockholm. Jag håller i en Jordgubbsförpackning och vatten. Vi tar oss genom alla fans går in i bilen och åker för och mötta Megans pappa.

.

>>Megan’s perspektiv<<

.

Vi är framme vid farmors hus. Jag och Harry stiger ut, pappa står med  Drew på händer.

.

’’Hej Megan ’’Kramar han och mig.

’’Hej pappa hur mår farmor’’

’’Det är bra nu, jag och Sofia ska åka till farmor’’ han ger mig Drew och går in i bilen.

.

.

Jag ser Cody springa ifrån sjön som ligger precis vid farmor hus.

.

’’HARRY’’ skriker han .

’’Ja Cody’’ Säger Harry och lyfter upp han.

’’Kom vi går in, vi kan ta en promenad snart’’

’’Men Megan jag och Harry kan gå själva’’ säger cody och kramar Harry.

’’Hjärtat nej jag måste byta om sen kan vi gå’’

’’Cody lyssna på syran, hon vet vad hon säger’’

.

.

Vi går in i farmors hus. Jag har levt här under sömmarna när vi bodde här. Jag tar på mig en Kjol stor tröja och leggins. Sedan går jag in till stora rummet och säger.

.

’’vi kan gå nu’’

.

Vi går utanför stugan. Jag ser en bil som parkerar och ifrån den stiger Clara ut. Vad gör hon här? För er som inte vet vem Clara är. Så är hon fasters dotter.

.

.

’’Vad gör du här’’ frågar jag.

.

Hon ställer sig och kollar på Harry och Cody som leker. Hon kollar och skriker.

.

’’OMG ÄR HARRY STYLES HÄR?’’

’’tss va tyst, viste inte du att Harry är min kille’’

’’Va skojar du’’

’’Nej Clara’’

.

.

Clara kunde inte fatta att jag och Harry var ett par. Cody springer till mig tar tag i mitt han och säger.

.

’’Du måste se vad jag Harry och Drew har hittat’’

.

Jag och Clara springer med Cody till Harry. Han står och håller i en liten katt unge.

.

’’Jag blev kär’’ säger Harry

’’Jaha så du blir kär i en katt men inte i mig’’

’’Älskar dig’’ kollar han på mig.

’’Kan inte vi ta med oss den hem’’ säger Cody.

.

Jag kan inte bara säga nej. Vi tog med oss katten hem till farmor. Clara behövde åka hem men hon lovade och komma imorgon. Det känns skönt och slipa alla paparazzi när man är här farmor bor.

.

.

Vad kommer hända i nästa avsnitt.  Kommer Ida och Zayn åka till Stockholm för och hjälpa Harry och Megan. Blir Louis sur på Maria eller kommer det älska varandra ? Det kommer snart :D


Novell del 33 by Daria

Harry tar tag i mina höfter. Drar mig till sig. Jag sätter mig på han och vi börjar kyss varandra. Jag håller Harrys mage. Vi kysser varandra, han är så sexig.

.

Då knakar det på dörren. Harry kollar på mig säger.

.

’’Nej jag öppnar inte’’ och kysser mig.

’’Harry vi måste’’

’’Men Megan jag vill ha kul med dig ju’’ säger han och lutar mig bok.

.

Jag drar bort han och säger ’’Harry jag går och öppnar kläd på dig’’ han kollar på mig och säger ’’Lova att jag ska få senare’’ jag bara skrattade och sa ’’Ja jag lovar’’

.

Jag ställer mig upp tar på mig några byxor som ligger nära. Jag stiger upp till dörren kollar ut och öppnar.

.

’’Sara vad gör du här?’’ frågar jag .

’’Jag vill se England, viste bara att ni bodde här.’’

’’Sara, men du kan ju inte bo här vi har bara 2 rum här’’

’’Fast ne jag vill inte bo här men ville hälsa’’

’’Klockan är halv elva’’ Jag ropar på Harry.

’’A vad är det, Vad gör du Sara här’’ kollar han på henne och gapar.

’’Jag kom och hälsa’’

.

Harry lutar sig mott mig och viskar  ’’Hon ska komma när vi skulle ha’’ Jag kysser han på kinden och börjar skratta.

.

’’Haha Sara, vi måste sova för att killarna spelar in en ny låt imorgon’’

’’A vist jag ville bara säga hej ’’ Hon kramar om oss och går.

.

Jag stänger dörren. Harry tar tag i mitt hand och säger ’’Vill du nu?’’ Jag kollar på han och säger ’’Harry ni ska spela in imorgon, kan inte vi ta det imorgon?’’ han kollar på mig tar tag i mitt andra hand och säger ’’ Ju bara du vill så blir allt bra, du vet det inte så att vi måste vi båda måste vilja’’ . Jag kollar på han och kysser honom.

.

.

Vi la oss i sängen och somnade. Jag vaknade kollade på mobilen. Jag hade fått sms av Sara om att hon ville se London. Killarna skulle ändå spela in en ny låt. Så jag kunde ändå träffa Sara på stan. Jag väckte Harry och sa ’’Harru vakna ni ska till studio’’ han kollade på mig och säger ’’Ja juste hjärtat, vad gör du idag då’’ Jag förklara för han att jag skulle träffa Sara.

.

.

Han tog på sig och åkte ner till Studio. Vad ska jag ha på mig tänkte jag. Men till slut blev det att jag tog på mig ljusa jeans , vitt stor linne en rosa kavaj och min ur snygga halsduk som var panter mönstrat.

.

.

Jag tog på mig och gick ner till taxin. Jag måste nog ta och skaffa mig körkort.

.

.

>>Sara’s perspektiv<<

.

Undra vad Harry och Megan gjorde igår. Dom såg så röda ut. Men bra att jag och Megan kan vara med varandra idag i London. Jag såg Megan gå ifrån taxin , hon är alltid så fin. Jag kollar på henne och kramar om henne.

’’Megan va fin du är’’säger jag

’’aww kolla på dig då du är ur snygg du med ’’

’’Vad ska vi se idag’’ frågar jag.

’’Du vill säkert åka till London eye eller nåt’’

.

.

Vi gick runt hela London nästan. Jag ska nog åka till Canada till Megans mamma om 2 dagar för och hälsa där min mamma är hos dom just nu.

.

.

>>Megan’s perspektiv<<

.

Jag hälsade hej då till Sara för att jag och Harry ska åka ner till Sverige hälsa på min mormor. Nu till veckan. Innan det har jag ju lovat Harry en grej. Undra när det kommer bli snat.

.

Den va kort men bjuder på en till idag senare på dagen ..


Novell del 32 by Daria

Veckorna i Usa gick, turnén var en succé.  Killarna sålde ut biljeter på bara 5 minuter. Dom var tillbaks i London. Jag hade stannat hos mamma i Canada i en vecka med Ida. Ida och Zayn va tillsammans. Hon skulle flyta till London så vi packade henne sa hej då till mamma och skulle åka till London idag. Flyget gick bra vi var framme i London. Zayn hämtade upp Ida dom åkte hem till Zayn. Där ser jag Harry, han står med nino. Jag blev riktig glad att Harry hämtade upp mig.

.

’’Hej min älskling’’ säger han och kysser mig.

’’Hej hjärtat’’ säger jag och går ner på knä och kramar nino.

’’Hej min lilla vove, ja vem är det som är så söt’’ Säger jag och börjar leka med han.

.

Vi sätter oss på Harrys bil. Harn höjer radion jag hör Hey, I just met you,and this is crazy,but here's my number,so call me, maybe?. Ja det va min favorit låt Call me maybe med  Carly rae jepsen. Vi börjar små dansa. Han ler jag tar fram mobilen fotar och lägger upp med texten ’’so happy he is when he sees me’’.

.

’’Åh vi är snart framme i mitt fina hus’’

’’Ja gumman det av så tomt utan dig’’

.

Vi kom fram till huset. Jag och Harry kliver upp för trappar. Kliver in i det vit/beigea rum. Jag ser mig om kring det luktar fräscht. Jag sätter mig på soffan tar upp macen och loggar in på skype. Jag fick direkt en meddelande ifrån Sofia.

.

’’Hej jag Liam Zayn och Ida är hos oss vill ni komma över’’

’’Hej Sofia, Inte just nu Emma och Niall ska komma hit om nån minut’’

’’Men ni kan väll komma över alla’’

’’Jag tror inte just nu, Louis ska visa för oss Maria så vi lär känna henne’’

’’Jaha hälsa henne, och Louis’’

’’Jag sa göra det , puss och kram på er’’

.

Det knakar på dörren jag hör Harry skrika.

.

’’Jag öppnar!’’

’’Okej’’ säger jag till han.

.

Det var Louis med Maria. Maria var en ljus blond tjej, hon var väldigt fin i ansiktet. Hon stärkte ut armen och säger .

.

’’Hej jag heter Maria, kul och träffas’’

’’Hej Maria, Megan heter jag’’

’’Jag vet , Louis har pratat om dig och Harry. Plus att jag såg bilder på er en gång på internätt’’

.

.

Maria var annorlunda än Cassie. Maria var snäll, hon värkar gillar Louis mycket. Han gillade henne, dom satt och kramade varandra och då knakade det på dörren.

.

Jag gick och öppnade där stag Niall och Emma. I för sig flyttade Emma till Niall. För bodde Louis och Harry tillsammans men eftersom jag köpte hus flyttade vi dit. Louis bodde kvar på gamla lägenheten med Maria.  Sofia och Liam bor ju också tillsammans nu. Och Zayn med Ida.

.

.

Vi sätter oss och kollar på film. Efter det säger Emma att dom måste dra. Då säger Sofia att det ocks går för klockan är sen. Vi hälsade hej då, och stängde dörren. Jag tog snabb en dusch .

.

Jag stiger ut ifrån duschen och hör Harry ropa.

.

’’Megan kom till sovrummet, om jag inte kunde ha kul med dig igår vill jag ha kul nu’’

.

Haha Harry är alltid lika rolig, han med han snuskiga tankar.

.

’’Jag kommer älskling’’ Skriker jag till.

.

Jag tar på mig hans stora Ramones t-shirt och går in till rummet. Harrys ögon kollar på mig från tån till top och säger.

.

’’I natt ska vi har kul’’ Samtidigt som han tar tag i mitt höft.

.

.

Vad händer mellan Megan och Harry. Det får ni veta snart :D hehe kommatera :D


Novell del 31 by Daria

Jag och Ida tänkte gå till polen och bada. Då får vi syn på Sofia och Liam kyssandes. Jag kollar på henne hon kollar på mig och säger.

.

’’Va vad händer här’’

’’Aww vad söta’’ Säger jag.

.

Liam och Sofia hällde ju på ett tag, men jag viste inte att dom två var tillsammans.  Då hör jag min mobil ringa ifrån väskan. Jag tar upp den och ser att det är Cassie.

.

’’Ida Cassie ringer mig jag måste svara’’

’’Gör det då’’ Säger hon och låter arg.

.

’’Hej Cassie hur är det ’’ frågar jag Cassie

’’Jag och Louis gjorde slut’’ svarar hon.

’’Va skojar du’’

’’Nej’’ började hon gråta

’’Vem är hon Maria ’’

’’Hans kompis dom var med varan ofta nu’’

.

.

Cassie berätta också att hon just nu inte har nån lust och prata med nån och att hon och hennes mamma ska åka till Thailand på en resa för och avslappna.

.

.

>>Ida’s perspektiv<<

.

Medans Megan snackade med Cassie kom  Zayn fram till polen och började sjunga på moments.

Flashes left in my mind
Going back to the time
Playing games in the street
Kicking balls with my feet
Dancing on with my toes
Standing close to the edge
There's a pile of my clothes
At the end of your bed
As I feel myself fall
Make a joke of it all

.

‘’Ida vill du gå ut och äta med mig’’ Frågar han

’’Om jag vill, självklart’’ svarar jag.

.

Det var första gången han frågar om jag vill gå ut och äta med han sen vi blev ihop. Megan kom halv gråtande tillbaka.

.

’’Vad är det Megan ?’’ frågar jag och kramar om henne.

’’Dom gjorde slut, jag måste gå prata med Louis’’

.

.

>>Megan’s perspektiv<<

.

Jag måste gå och prata med Louis. Tänk om han mår dåligt. Jag tar steget in till hans rum och ser han gråtande, Harry står över honom och försöker trösta  han.

.

’’Seriöst hur kunde ni göra slut’’ Skriker jag till.

’’Megan ta det lugnt’’ Säger Harry.

’’Men halo ni är inte normala, ni var ju så bra par eller?’’

’’Megan, Louis var otrogen med Maria’’ svara Harry.

’’Say WHAt ?’’

.

Då förklara Louis med sina ord att han träffade Maria och blev kär. Och att Cassie har blivit jobbig.

.

’’Men Louis varför, du gjorde mig besviken’’ så jag och sprang ut ifrån rummet.

.

Harry sprang efter mig och sa.

.

’’varför blir du ledsen det är ju deras liv’’

’’Men tänk om blir otrogen mott mig då, jag vill inte så’’

’’Men Megan du har inget och vara orolig för’’ säger han och kramar om mig.

’’Jag älskar dig, lova mig och aldrig lämna mig’’ Jag kollar på han, han kollar på mig och säger ’’Jag lovar’’

.

.

>>Ida’s perspektiv<<

.

Jag och Zayn gick till en restaurang för och äta efter det gick vi en promenad. Det känns alltid så bra när jag och Zayn är med varandra. Jag kan knappt tro på att det är nåt emellan mig och han. Det är så sjukt grymt.

.

Vad kommer hända emellan Sofia och Liam , hur är livet mellan Ida och Zayn vad händer med Emma och Niall. Kommer allting vara bra mellan Louis och Maria. Det får ni reda på snart .


My Favorite Boy - Kapitel 13

- Amy -

.

Jag letade i min garderob efter något att ha på mig när jag skulle träffa Justin senare. Jag kastade en snabb blick på klockan – Den var 14:55. En timma och 5 minuter kvar.

.

Tillslut valde jag ut en outfit – ett par röda stumpbyxor, en röd-gul-vit rutig kjol och en kofta. Jag la det på sängen och gick sen in i duschen.
Efter en låååång, varm och skön dusch steg jag ut ur badrummet och gick bort till mitt rum igen. Med handduken virad runt min kropp gick jag fram till nattduksbordet där min mobil låg och såg att jag hade ett missat samtal från ett dolt nummer. Jag valde att inte ringa upp och la tillbaka mobilen.

.

”...When my world is falling apart and there’s no light to break up the dark that’s when I, I, I look at you...” sjöng jag medans jag torkade min blöta kropp och tog på mig kläderna. Jag gick till badrummet och borstade ut mitt hår och sminkade mig. Det sköna med mitt hår var att det torkade hur fort som helst, och det är själv lockigt.. Men jag föredrar att ha rakt hår.

.

Jag gick bort till mitt rum och satte på min platttång. Kollade mobilen igen men den här gången var det ett sms från Justin: VILKET UNDERBART VÄDER! C ya soon! :D x

Jag kunde inte låta bli att le och skrev snabbt ett sms tillbaka: JAA! Yup yup! :D x

Plötsligt började det lukta brännt, och efter flera minuters funderande på vad det kunde vara insåg jag att det var platttången... Jaaa jag vet jag är blond...

.

Efter en kvart stod jag framför min spegel och granskade mig själv. ”Looking good, Sunshine!” sa jag till min spegel bild och gjorde tummen upp. Sen började jag skratta utan anledning och då knackade mamma på dörren.

”Amy?”

”Jaaaa?”

Hon öppnade och stannade tvärt upp när hon såg mig.

”WOW. Du är ju hur fin som helst! Vart ska du någonstans så vacker som du är?”

”Haha, tack mamma! Jag vet inte vart vi ska, men jag ska ju ut med Justin...”

”Ooooh, I see, I see...?” hon höjde på ena ögonbrynet och började flina.

”Men mamma! Vi är ju bara kompisar!”

”Än så länge i alla fall...”

.

Det fick mig att tänka efter. Tänk om. Tänk om jag och Justin skulle bli mer än bara vänner? Just nu visste jag knappt vem jag var eller vad jag ville, så jag skakade bara på huvudet och släppte det.

.

Jag kollade upp på klockan; 15:46. 14 minuter kvar.

Eftersom att jag redan var klar så satte jag mig vid datorn ett tag och chattade med Nicole. Åh vad jag saknade henne!

.

Men när det ringde på ytterdörren hoppade jag till, sa snabbt hej då till Nicole, stängde av datorn och sprang ner för trapporna och fram till dörren.

.

Jag tog ett djupt andetag innan jag slutligen öppnade dörren och ja... där stod han!

Hans blick vandrade från topp till tå på mig och formade ’wow’ med sin mun. Jag rodnade lätt och bet mig i kinden.

.

”Ä-är du redo?” stammade han fram och gjorde sin ’hair-flip’.

”Yes, sir!” sa jag och log stort. ”Eller vänta!” jag hade ju inte tagit på mig ytterkläderna än... Så jag tog på mig min gröna, långa jacka, min röda halsduk och mina pumps.

”MAMMA, JAG DRAR NU!” skrek jag till mamma och reste mig upp efter att ha snörat pumpsen.

”OKEJ, HA SÅ KUL!” skrek hon tillbaka.

.

Jag stängde dörren bakom mig och skuttade ner för trappan och Justin kom snabbt efter och sprang före mig till hans Range Rover och öppnade passargerar dörren för mig.

.

”Graciaaaaas” sa jag och steg in och satte mig i bilen. ”De nada” svarade Justin och blinkade och stängde min dörr.

Jag satte lugnt på mig säkerhetbältet och drog in doften av Wonderbaum – Vanilj. Justin satte sig på förarsätet och vred om nyckeln och startade bilen.

”LEGGO!” sa han och började köra.

Jag skrattade och lutade mig tillbaka i sätet och vred på radion.

.

”...Baby you light up my world like nobody else...” spelades och jag kollade på Justin undrande och frågade: ”Vilka är det här? Aldrig hört dem förut...” ”Det är One Direction. Alla säger att de kommer ersätta mig eller nåt... Men jag vet inte...” ”Jaha... Har du träffat dem då?” ”Ja faktiskt... När jag var i England på X-Factor så var dem med... Rätt sköna killar faktiskt! En av dem – Niall tror jag han heter – är ett av mina fans! Haha” ”Aaaw, gulligt. Hahah!” Vi satt och diggade deras låt men sen började ”Baby” spelas och utan att tänka mig för suckade jag högt.

.

När jag kom på vad jag hade gjort ångrade jag mig och kollade tyst på Justin. Han kollade tillbaka och mötte min blick och såg hur mycket jag ångrade mig.

.

”Det är lugnt Amy! Jag har också tröttnat på den vettu, sjukt uttjatad!” sa han och stängde av radion.

.

Han visste fortfarande inte att jag inte gillade hans musik, och jag visste inte hur direkt jag skulle säga det... Skulle jag bara: ’Ey du Jus? Jag gillar inte din musik!’ Nej fy va dumt det lät!

.

”Vad tänker du på?” frågade han samtidigt som han trummade lätt på ratten.

”Va? Nej inget...”

”Joooo kom igen, vad tänker du på?”

”Jag vet inte hur jag ska säga det...”

”Kom igen nu Amy hur svårt kan det vara?”

.

- Justin -

.

Det lät ju nästan som att hon skulle säga att hon var kär i mig eller nåt! Men det kunde också vara att hon inte gillade mig alls och ville att jag skulle köra hem henne...

.

”Jag...” började hon och jag kollade på henne men hade fortfarande ett öga på vägen. ”Lova att inte bli ledsen, eller typ börja gråta. För jag vill inte göra dig ledsen...”


FÖRLÅT att ni har fått vänta så länge på detta kapitel! :$ sry! Men imorn kommer nästa! JAG LOVAR! Har redan kommit en bit på det så ja... ;) KOMMENTERA! Skulle vart sjukt trevligt om ni kommenterade så att jag vet om det jag skriver är bra eller hur många det är som läser den överhuvudtaget ;) POSS POSS!

Novell del 30 by Daria

Jag vaknade, kollade på Harry som log bredvid mig. Han är så vacker när han sover. Inte för att han är ful annars men han är lite speciell när han väll sover. Hans hår ligger över ögonen jag måste bara dra bort dem. Jag drar håret och sidan och ser hur han öppnar ögonen sakta. Han kollar upp på mig och säger.

.

’’Idag gäller det’’ Och ler.

.

Idag skulle killarna få reda om dom van Årets Singel. Harry värkande riktig taggad. Trots allt var Whats make you beautiful  en fin låt. Om killarna vinner ska dom sjunga låten. Vi började klädd på oss trots allt måste flygga till Uk igen bara för och vara med på en gala. Jag fixade håret sminkade mig och tog på mig klädningen.

.

’’Vad tycker du’’ Frågar jag Harry.

’’Oh shit va snygg du är, om inte vi skulle åka skulle jag klä av dig’’ Skrattar Harry till mig.

’’hihi din snusk pojke’’ Säger jag och kramar han.

.

.

>>Cassie’s perspektiv<<

.

Idag åker vi till Uk igen jag tog på mig min guldiga klädning och frågade Louis vad han tyckte om den. Vi hade bråkat igår kväll. Han kollar på mig och säger .

.

’’Den va fin’’ han ler inte ens.

’’Bara fin, gillar du inte mig längre’’ Frågar jag och börjar gråta.

’’Cassie nej det inte så, du ser fin ut vi pratar om det sen när vi är tillbacks ifrån UK’’

.

>>Ida’s perspektiv<<

.

Jag har sätt att Cassie och Louis inte gick överens nu. Jag hade köpt en grön klädning med öppen ryg. Fixade mig och visade mig för Zayn.

.

’’Vad tycker du sötnos’’ säger jag full glad.

’’Du ser ut som en ängel’’ Säger han .’’Vad tycker du om min outfit’’ Ler han fast ahn hade på sig pyjamas.

’’Snyggt hehe’’

.

>>Harry’s perspektiv<<

.

Vi säte oss på flyget och började åka mot UK. Ida och Zayn satt och kollade på nån random serie . Niall satt med Liam. Cassie satt för sig själv Loui satt vid fönster och kollade ut. Sofia och Emma hade stannat i Miami, vi åkte lixom med en privat plan och alla fick inte plats här. Jag och Megan började snacka om vad som händer mellan Cassie och Louis.

.

’’Vad är det med dom?’’ Säger jag .

’’Jag vet inte Cassie är konstig’’ Viskar hon till mig.

’’Louis har sakt nåt om att han träffade en tjej i London och hennes namn va Maria, tänkt om det är nåt mellan dom två’’

’’Oj det skulle betyda varför dom inte kommer överens’’

’’Bra att vi kommer överens gumman’’ Säger jag och ger henne en puss.

.

Frame i Uk kom det en limousin och hämtade upp oss. Vi skulle nu till galan.

.

.

>>Megan’s perspektiv<<

.

Vi va framme alla dessa kändisar hade ju hur snygga klädder som helst. Vi alla stiger ut ifrån bilen och börja gå mot röda mattan. Då springer det fram en gäng paparazzi som vill fota våran gäng. Harry ser väldigt stressad ut. Vi satte oss vid bordet bredvid oss satt Ed Sheeran. Harry och Ed är jätte bra vänner.

.

.

>>Ida’s perspektiv<<

.

Killarna ser stassade ut Zayn håller min hand och små ler. Jag vet att han vill vinna och att det skulle betyda mycket för dom.

.

.

Nu står manen som ropar upp namnet uppe på scenen han leker cool och säger ett skämt. Han tar upp kortet med namnet och säger så.

.

’’Årets singel är …’’

’’OMG OMG Säg’’Skriker Zayn till.

’’Årets singel är Whats make you beautiful med One Direction’’

‘’JAAAa’’ Skäk alla på en gang.

.

.

>>Megan’s perspektiv<<

.

Harry reste sig upp på en gång och började skrika av glädje.

.

’’jag är så glad’’ Säger han

.

Killarna går upp på scen och tar tag i prisen. Och sen ska dom sjunga Whats make you beautiful. Dom var hur bra som helst killarna hade fått många applåder. Efter de gick killarna ner för och sätta sig brevid.

.

’’Jag är så glad’’ Säger Harry till mig.

’’Jag är glad för din skull, hjärtat’’ säger jag och kramar om han.

.

Efter fest hade jag Harry Zayn och Ida och Ed vart med varandra. Jag hörde ifrån Ed att Louis och Cassie hade bråkar om nåt och att Cassie inte hänger med till Miami igen. Vi hade festat ett tag vi åker till Miami snart om några timmar. Frågan är om Cassie och Louis kommer vara med varandra. Och vem är Maria för Louis.

.

Nästa Kapitel kommer upp snart :D

 


Novell del 28 by Daria

Kvällen i Miami va underbar killarna hade roligt. Deras fans där va underbar. Jag och tjejer va inte framme på konsertet men killarna skrev hur sjukt kul det var. I Miami bor Liams kusin Daniella. Plus att min och Harrys kompis Sara bor här också. Jag och Sara är väldig bra vänner hon och hennes kille Drew. Det va länge sen jag träffade henne.

.

.

Jag Emma, Sofia, Cassie och Ida tänkte innan vi träffar Sara och Daniella. Tänkte vi dra och shoppa jag lättade efter en fin klädning som jag kan ha på galan. För killarna är med och tävlar om årets singel. Cassie hade köpt en guldig klädning. Ida hade också köpt nån . Jag viste inte om Emma eller Sofia skulle följa med så jag frågade inte dom.

.

.

Så vi drog ner till stan i Miami vi går lixom i en stad där alla vet vem alla är.  Tänk vi träffar nån kändis eller nåt. En liten tjej kom fram till mig och Cassie och frågade om vart killarna var. Vi svarade att dom sover efter en bra spelning. De frågade om dom kunde ta kort med oss. Självklart får dom det.

.

.

’’Kolla den klädningen’’ Pekar jag på en skylt docka.

’’Wow den va skit fin’’ Säger Ida

’’Den skulle passa dig’’ Säger Emma och ler

.

Vi går in jag ber kassörskan att hon ger mig klädningen så jag kan prova. Det va en grå thaight klädning med ett öppet hål under armen och den va anmäl snygg. Jag tog på mig den gick för och visa mig för tjejer.

.

.

’’Vad tycker ni’’ frågar jag och kollar mig i spegel.

’’Den va hur snygg som helst’’ Säger Ida och ler.

’’Wow’’ säger Sofia och Emma

.

Cassie verkade tycke den va fin men , hon ville ha den finnaste klädningen på galan. Jag börja bli riktig arg på Cassie.

.

.

Jag köpte klädningen och sen gick jag för och mötta Harry och Liam vi skulle träffa Daniella och Sara.

.

.

Jag ser Sara hon står och kollar åt min sida. Sjuk känsla att få träffa sin vän som man inte har sätt på ganska så länge. Hon ser så vacker ut.

.

.

’’Omg Sara’’ Skriker jag och kramar om henne.

’’Tjena bruden’’ Säger hon och ler.

’’Ska inte du krama din bästa vän’’ Säger Harry.

’’Jo hej Harry’’ Säger Sara och kramar om han.

’’Sara det är Liam’’ Pekar jag på Liam.

’’Hej jag vet’’ Säger hon.

’’Tja’’ Hör man Liam säga

.

.

>>Sara’s perspektvi<<

.

Jag känner Megan och Harry jätte väll. Vi träffades en gång under Sverige  turne för Coldplay. Och vi blev vänner direkt. Jag blev galet glad när Harry och One Direction fick 3 platsen i x-factor. Och Sen när jag fick reda på att Megan hade flyttat till London och att dom blev tillsammans.  Det va sjukt kul.

.

.

>Liam’s perspektiv<<

.

Daniella är morbrors dotter, hon är 2år yngre än mig. Hon är en mörk blond tjej på 165cm och anmäl fin.

.

’’Kolla där står Daniella’’ Hör jag Sara säga.

’’Va känner du henne?’’ Säger ja.

’’Ja haha vi går i samma skola’’ säger hon och skrattar.

.

Vad kul att få höra att Sara känner Daniella. Vi gick fram till henne sen gick vi till hotellet vi bodde på. Där hade vi en grill fest. Alla såg så glada ut Ida och Megan fick för sig att börja leka med vatten färg dm hade på sig precis lika dana kläder. Short med en mag tröja och dom va fulla av färg på hela kroppen.

.

’’Ska inte ni vara med’’ skriker Megan.

.

.

>>Megan’s perspektiv<<

.

Det va jätte kul att leka med färg. Harry satt på en stol jag kom fram till han och gav han en stor kram .

’’Vad gör du’’ Frågade han.

’’hihi kramar dig’’

.

Hela han va av färg. Han börjde sig fram tog tag i färg flaskan och hällde ut allt över sig och kramade mig. Tur som det hade vi en pol här. Jag Harry och Ida tog tag i varandras händer och hoppade in till vattnet.

.

Då skriker Zayn ’’Yeah Buddy Dj Malik in the house’’ Och börjar spela upp Loca People. Harry kommer nära mig och skriker till tillsammans med Louis.

.

’’ALL DAY ALL NAIGHT’’

.

Haha söta killar. Klockan börja närma sig midnatt. Drew hämtade upp Sara och Daniella. Harry och jag la oss för att vi skulle sova. Imorgon gäller det. Undra om killarna vinner.

.

Jag vet den av inte precis bra. Men kommentera?? :D Snälla puss


Novell del 27 by Daria

>>Harry’s perspektvi<<

.

Cassie och hennes kompis Sofia kom till New york igår kväll . Louis verkade verkligen sjukt glad. Megan har gjorts tatuering och jag gillar den. Idag åker vi vidare till Miami. Där vi ska uppträda igen .

.

.

Framme i Miami. Vi bor i en apartament med en pol utanför. Som vanligt älskar Meg att sola. Hon springer in i vårat rum tar på sig den ros/svarta bikini och sprang och la sig på gräsmattan utanför.

.

’’Kom så ska vi sola’’ Skriker hon till mig.

’’Megan jag kan inte nu vi ska öva’’

’’Men vad tråkig du är’’

.

Då hör jag att nån knakar på dörren. Jag öppnar och ser Ida. Hon såg så arg ut.

.

’’VART ÄR MEGAN’’ Skriker hon.

’’Ute och solar’’

’’Okej’’ Och då går hon in.

.

.

>>Ida’s perspektiv<<

.

När Cassie kom blev allting konstigt. Louis är bara med henne och Sofia. Dissar helt och hållet sina vänner typ.

.

’’Megan jag få damp’’ skräck jag till henne.

’’Ta det lugnt, Vad har hänt?’’

’’Jag blir så arg på Cassie’’

.

>>Megan’s perspektvi<<

.

.

Cassie är min bästa kompis, så jag ska inte snacka skit men jag kan lova att allt blev konstig sen hon kom med hennes kompis.

.

’’Ida jag är så tröt på allt det här’’

’’Men vad kan jag göra, jag stör mig på de’’

.

Då kommer Cassie och Sofia springande till oss och sätter sig på gräset.

.

’’ Hej tjejer vilken härlig väder’’ Säger Cassie.

’’Ja bra för och sola’’ Säger Sofia.

.

Ida kollar på mig och retar upp Sofia.

.

’’Ska vi gå ut till stranden och bada tjejer?’’ Frågar jag och ler kaxigt mot Ida.

’’Oh vilken bra ide’’ Svarar Sofia.

.

Jag känner inte Sofia så väll. Hon var vän med Cassie, dom gick i samma skola. Sofia var också en vän Liam de gick i samma klas och deras föräldrar va vänner med varandra. Det sägs att Liam och Sofia är g. Jag har sätt bilder på dom.

.

.

>>Emma’s perspektiv<<

.

Jag saknar Niall så mycket. Innan han åkte träffades vi i parken utanför hotellet dom bodde på. Vi satt på en bänk han tog tag i mitt han och sa.

.

’’Nu åker vi till Miami, jag kommer sakna dig tjejen’’

’’Jag kommer också sakna dig’’ Svara jag och börja gråta.

’’Gråta inte snälla’’ Sa han och tog min hand ännu hårdare.

’’Nu när jag ändå väll har lärt känna dig, så åker du nu’’ gråter jag ut.

’’Men gråt inte, sluta gråta för min skull’’ Han böjer sig fram tar tag i min midja och kysser mig.

.

Det va nog mest magiska grejen i mitt liv. Efter att han kysste mig kollade han rakt i mina ögon och viskade ’’Jag älskar dig’’ i mitt öra. Jag kollade upp på han och gav honom en till kyss.

.

.

Nu är dom i Miami och jag saknar han. Jag har bara kvar nummer ska skriva till han. Jag tar fram mobilen och skriver till Niall.

.

’’Hej Niall jag sitter på bänken  i parken och saknar dig, vill ju vara med dig och kunna hålla om dig puss din Emma’’

.

Jag får svaret direkt.

.

’’Hej gumman saknar dig också, ta flyget och kom hit älskar dig’’

.

>>Niall’s perspektiv<<

.

Vi ska uppträda nu ikväll jag skulle vilja att Emma skulle vara här. Jag älskar henne verkligen livet blev bättra när jag träffade henne. Men hon kommer imorgon hit till oss då kommer alla vara här. Harry med Megan, Louis med Cassie, Jag med Emma, Zayn med Ida och Liam med Sofia.

.

Ja nu kommer det rulla på kommer Liam och Sofia bli tillsammans hur kommer Harry och Megan, kommer det nån mer med i novellen  det får vi se:D


Novell del 26 by Daria

Morgonen i hotell rummet.

.

Jag vaknade runt halv 12 av att Harry sjöng i duschen. Ställde mig upp ifrån sängen och rusade in till toan samtidigt som jag skrek ’’Harry kan du vara tyst’’ han drog bort grinden och kollade på mig och sa

.

’’Oj väckte jag dig’’

’’Nej Harry du bara sjöng jag vakna av mig själv’’ Kollar jag på han och säger efter ’’ Vad tror du’’

.

Han tar på sig en handduk över sin blöta korp kommer närmare mig tar tag i min hand och säger.

.

’’Förlåt jag ville ju inte väcka dig sötnos’’

.

Varför ska han alltid vara så söt mot mig. Jag tar tag i hans andra hand och svarar.

.

’’Jag är älskar dig’’

.

.

>>Ida’s perspektiv<<

.

Jag vaknade av att Zayn sprang runt i hotell rummet och loggade mat. Jag kollade upp på han och frågade.

.

’’Vad gör du Zayn?’’

’’Fixar mat till dig’’ Svarar han och ler .

’’Mat till vem, Zayn snälla’’ kolla jag och skäms .

’’Men är du inte hungrig ? Jag vill ju ge dig mat’’

’’Zayn jag är inte hungrig’’

.

Han sätter sig ner på kanten av sängen kollar på mig och säger så ’’ Jag vill ju få dig och må bra’’ Jag tänkte gud vad söt Zayn är och svarar ’’ Bara du finns här för mig så får du mig och må bra ’’.

.

Megan skulle tatueras idag. Jag Zayn och Harry skulle hänga med henne till studion. Hon och jag skulle fixa samma tatuering asså 5 fåglar på handleden.

.

.

>>Megan’s perspektiv<<

.

Jag sminkade mig tog på mig en svart linne och rosa kavaj till korta short och svarta klack skor och gick mot dörren. Hörde Niall säga.

.

’’Ska ni till stan?’’

’’Ja vi ska ju tatuera oss, jag och ida asså’’

’’Kan jag och Emma hänga med er’’

’’Emma vem är det?’’

.

Då förklara Niall om tjejen han träffade igår och att han tror att hon är den perfekta tjejen för han.

.

’’Klart hon får hänga med , Jag ska bara fråga Liam och Louis om dom vill hänga med’’

.

 

Jag gick fram till killarna men dom ville stanna kvar. Louis skulle träffa  Cassie som skulle komma till oss och Liam ville åka med Lou.

.

.

Jag har du väntat på Cassie sjukt länge. Hon som va så orsaker på och åka. Till slut ska hon jo komma och det är bra.

.

Bara tanken av att jag ska tatuera mig blir jag rädd. 5 fåglar asså grejen med dom var att fåglar är fria och när man är ung så är man fri och andra saken var ju att killarna i one direction är 5 personer. Och dom är som fåglar för mig .

.

.

Vi skulle ju träffa Nialls kompis Emma. Hon värkade ju snäll Niall går fram mot henne och ger henne en kram. Sedan går dom mot oss.

.

’’Hej jag heter…’’Jag hinner inte säga klart

’’Hej du är Megan ja jag vet, Jag heter Emma’’ Säger hon.

’’Hej jag heter Ida’’ Säger Ida blygt

’’Hej jag vet det också’’ Svarar Emma

’’Vi ska till en tatuering studio, jag och Ida ska tatuera in 5 fåglar’’ Säger jag och kramar Harry samtidigt.

’’Åh ta inte det på nåt konstigt men jag kan inte tro på att jag står här med One Direction’’ Säger hon och börjar skratta

’’HaHa va söt du är’’ Säger Harry och ler mot mig.

’’Hej är inte jag söt då’’ Kollar jag mot Harry med en ledsen min.

.

Då kollar Harry på mig och ger mig en puss.

.

.

Framme i tatuering studion sätter jag och Ida oss på stolar och visar hur vi vill bli tatuerade. Zayn håller i Idas hand hon biter sig i läppen för det gör så ont. Harry håller mig i handen och säger.

.

’’Klara jag av att bli tatuerad så gör du också’’ Och pussar mig på kinden

.

.

Det tog kanske en halv timme va tatueringar klara dom såg precis lika dana ut . Niall tar fram mobilen och twittrar bilder och tagar oss.

.

.

>>Emma’s perspektiv<<

.

För några dagar sen skulle jag aldrig tro att jag skulle träffa One Direction. Nu är jag på g med Niall. Jag va ute på stan med Zayn och Harry med deras tjejer. Sånt händer ju bara i filmer. Men nej jag ska ändå alltid lyckas. Först träffade jag Justin Bieber på gatan i Miami och nu kommer jag dejta Niall ifrån One Direction.

.

.

>>Niall’s perspektiv<<

.

Vi drog ner snabbt till Starbucks och köpte lite juice. Sedan gick vi vidare imorgon åker vi till Miami och har spelning där det blir nog kul och träffa alla Fansen där. Föresten kommer Cassie och hennes kompis hit så vi kommer nog ha kul.

 

Förlåt för en kort inlägg men viste inte riktig vad jag skulle skriva om men nu är det klart :D


Novell del 25 by Daria

Vi går fram till baren. Harry beställer några drink. Ger en av dem till mig och Niall. Tänk om jag just nu Miley Cyrus det skulle nog kännas som om tiden stannar. Harry kollar på mig säger’’ Kolla inte bok du kommer få hjärtattack’’ Jag vänder mig om och får syn på Miley som hade på sig en drömm outfit. En Body med short och banden på håret.

.

.

’’Harry hjälp jag vill lära känna henne’’ Säger jag samtidigt som jag skakar.

’’Megan ta det lugnt vi kan ju gå fram till henne snart’’ Kollar han på mig och ler.

’’NEJ Jag vill nu’’ Skriker jag –

’’Sluta vara så taskig mot Megan’’ Säger Niall som vill också träffa Miley.

’’Okej okej vi går fram’’

.

.

Vi går sakta fram till Miley, Harry petar på hennes axel.

.

’’Hej Miley’’ säger han som om han känner henne.

’’Hej Harry’’ Säger hon som om hon känner han.

’’Jag är här med One Direction och min flickvän hon vill lära känna dig en stor fan’’ Säger han.

’’Ja vist’’ Kollar hon mot mig och ler ’’Hej’’

.

Omg jag står här just nu och pratar med Miley Cyrus. Jag kunde inte förstå det. Jag kollar mot henne och säger stessad.

.

’’Hej jag kan inte tro att jag pratar med dig’’ Säger jag väldigt fort vet inte om hon förstår nåt vad jag sa.

’’Hej Megan tror jag du heter’’ säger hon.

.

Fatta Miley Cyrus viste vad jag heter undra hur.

.

’’Oj hur viste du vad jag heter’’

’’Jag är en fan av One Direction såg dig i tidningen en gång med Harry’’ Viskar hon.

’’Jaha får jag ta kort med dig’’

’’Självklart, Harry kom och fota oss’’ Säger hon åt Harry.

.

.

Harry tar tag i min iphone säger så va glada och le. Sen tar han tag i Miley iphone och fotar oss men den också.

.

’’Är du glad nu älskling’’ Frågar han.

’’Om jag är, Dum fråga ’’ Tar jag tag i hans hand.

’’Du är så söt’’

’’Aww vad ni är gulliga’’ Säger Miley och ler mot oss.

’’Haha’’ Skrattar jag och Harry samtidigt.

’’Jag måste gå till Liam vi hörs sen på facebook eller twitter’’ Liam asså hennes kille inte våran Liam i 1D.

.

.

Niall ser så ensam ut jag går fram till han och frågar om han inte vill dansa med nån.

.

’’Nja jag kan inte dansa’’ Säger han och skrattar.

’’Alla kan dansa kom igen’’ Säger Harry och börjar göra sina movs mot mig.

’’Haha ja ser du Harry tror att han kan dansa men nja det kan han inte’’ Säger jag.

’’Pff’’ Svarar Harry och tar tag i mig.

’’Jag vill inte dansa gå försfin’’ Säger Niall och kollar ner på marken.

.

.

>>Niall’s perspektiv<<

.

Innan Megan hade frågat om jag ville dansa fick jag syn på den tjejen. Hon hade perfekt långt mörkt hår fin lende perfekta mörk blåa ögon. Jag är en kille som inte vågar mycket det ända sättet jag utrycka mina känslor på var att spela gitarr. Jag kollade på henne och ville få ögon kontakt. Hon kollade, shit hon kollar på mig. Jag kanske ska börja gå och prata med henne.

.

Jag går fram till henne och säger.

’’Hej’’ Och ler.

’’Hej det är du som är Niall ifrån One Direction’’ Frågar hon.

’’Ja det är jag’’ ’’ Är du fangirl?’’

’’Ja jag älskar er får jag ta kort med dig’’

’’Ja asså ja klart du får ta kort med mig, men innan kan inte vi dansa’’

’’Va vill du dansa med mig?’’

’’Ja jag sa ju det’’ Kollar jag och skrattar.

’’Oj vist kan vi dansa’’

.

.

Vi började dans till en snab låt men efter nån minuter kommer det en lugn låt vi börjar dansa. Jag kollar på henne och frågar.

.

’’Vad heter du?’’

’’Emma heter jag ’’

’’Emma oh vilken fin namn’’ Ler jag mot henne.

.

Jag vill ju får Emmas nummer jag kanske frågar så kanske vi kan ses nån anan dag.

.

’’Du kan jag få ditt nummer så vi kan träffas’’

’’Omg skojar du?’’ Frågar hon och ler.

’’Nej ge mig nummer nu tack’’

.

Jag fick Emmas nummer. Jag har nog träffat min drömm tjej.

.

.

Efter festen gick vi till hotell rummet jag lägger mig i sängen tar fram mobilen och messar Emma. ’’Hej snygging, tröt efter festen’’ får svaret på en gång. ’’Ja vi glömde ta kort med varan’’ jag svarar’’ Vi kan väll träffas imorgon’’ ’’Ja ska sova god natt’’ ’’god natt ’’

.

Vad händer i nästa del ja haha det blir nog kul  :) komentera:)

.

Ps jag tror jag kör på en tävlinng om vem ska blir Liams tjej kommentera varför just du ska blir det .


My Favorite Boy - Kapitel 12

 

- Amy  -

.

Vi satt där i flera timmar och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Jag började verkligen gilla den här killen, han som jag inte gillade alls för bara en vecka sen, men det var i för sig innan jag kände honom. Men ändå kändes det här väldigt konstigt...

.

Vi berättade om oss själva för varandra och upptäckte bland annat att båda gillade att åka skateboard. Plötsligt fick jag en väldig längtan efter våren då jag skulle få ta fram min skateboard igen och bara glida runt.

.

”Jag borde nog gå hem snart, mamma blir nog orolig annars antar jag...” sa han och flinade.

”Mm...” mumlade jag och drog med handen på mitt lår.

”Amy... Tack för att jag fick vara här idag, jag hade riktigt kul!”

Jag tittade upp och log stort. ”Äh, nöjet är på min sida! Jag hade också riktigt kul, och tack för att du... ja... tröstade mig idag.”

”Detsamma.”

.

Vi bara satt där och log mot varandra. Plötsligt ringde hans mobil.

.

”Mamma.” sa han till mig och svarade. ”Hallå?”

.

Efter två minuter la han på och reste sig upp.

.

”Jahopp, hon vill att jag ska hem nu, men tack som sagt var.”

”Haha, tack själv!”

.

Vi tog upp våra tallrikar och muggar och gick bort till köket med dem. Jag ställde in dem i diskmaskinen medan Justin gick ut i hallen och tog på sig jacka och skor.

.

 

- Justin -

.

”Då går jag!” ropade jag till Amy och började att trycka ner dörrhandtaget.

”NEJ VÄNTA!” skrek hon från köket och kom snart springandes. ”Hej då kram?” frågade hon tyst och bet sig i läppen.

Jag nickade och log. Då hoppade hon nästan upp på mig och gav mig en stor kram. Jag besvarade kramen och skrattade. ”Hej då, Little Y...” mumlade jag i hennes hår.

”Bye bye Big B...” sa hon tillbaka och avslutade kramen genom att krama mig skithårt runt halsen så att jag nästan ströps.

”Föresten, ditt nummer?” frågade jag och tog upp mobilen.

”Juste! Ja, vänta lite bara...”

.

Hon sprang upp för trappan och in på hennes rum och kom snart ner igen med mobilen i handen.

Vi bytte nummer med varandra och just när jag vände mig om och öppnade dörren tog hon tag i min hand. Jag vände mig om och kollade förvånat på henne.

Hon log sitt otroligt vackra sneda leende som jag tyckte om så mycket och jag kunde inte låta bli att le tillbaka.

.

”En sista kram?” sa hon och väntade inte på svar utan bara kramade om mig. Jag blev sjukt förvånad och fick världens stöt i hela kroppen, men efter ett tag kramade jag tillbaka.

”Hej då Justin.” sa hon och släppte taget om mig.

”Hej då Amy.” sa jag och vände mig om och gick ut.

.

Jag vände mig om och log stort. Hon log tillbaka och började hoppa och vinka. Jag vinkade tillbaka och gick hem.

.

”Jag är hemma!” ropade jag så fort jag kom innan för dörren.

”Vart har du varit?” frågade mamma från vardagsrummet.

”Hos Amy...” sa jag tyst och gick in och satte mig bredvid henne i soffan.

”Ooooh, jasså? Hos Amy? Amy Sunshine?”

”Vem annars? Haha”

”Sen när är ni kompisar? Har jag missat nåt?”

”Nej det har du inte, men vi lärde känna varandra idag typ... Jag bara kände för att hälsa på henne, och ja... Vi hade riktigt kul!”

”Det ser jag! Du är ju så glad att du spricker väl snart!”

.

Jag log och reste mig upp och gick upp till mitt rum. Tog fram min gitarr och satte mig i fönstret och började spela.

.

Då plingade det till i mobilen som låg på sängen. Jag reste mig upp och gick och tog kollade. Det var från Amy. Jag fick genast världens största leende på läpparna och öppnade sms:et.

I see yoooouuuu! Hahah no life... x

Jag tittade ut genom fönstret och såg genast Amy som stod och skrattade och vinkade från hennes fönster.

Jag vinkade tillbaka och skrev: Hahah, cooling du är Little Y (; x

Hon skrev snabbt tillbaka: I knooow! :D Coolast i stan vettu! ;) x

Alltid! x

YEAH! x

Vi kollade upp på varandra samtidigt och började skratta. Jag kollade ner på mobilen igen och skrev: Träffas imorn? x

Bara några sekunder efter fick jag ett svar, galet vad fort hon skrev sms!

Sure! Vilken tid? x

Hämtar dig kl. 16! x

Okaii, C ya then Big B! (; x

.

Vi gjorde tummen upp mot varandra och sen gick jag och satte mig i sängen. Det här hade nog varit den bästa dagen på länge...


Tjoho! KOMMENTERA! Possposs!<3

Novell del 24 by Daria

Hollywood. När jag var liten hade jag drömmar om att få ställa mig under Hollywood skylten och ta kort på mig. Zack ringde mig igår kväll och så att mamma hade fött en frisk flicka på 56cm och 3,56kg. Hon verka så söt som han hade beskrivit han hade sickat ett foto på mamma och henne åh vad jag längtar. Under Hollywood besöket hängde Harry mycket med Niall. Jag kände inte Niall så väll men han värka ju hur snäll som helst. Vi va ju med han i Sverige och hängde lite i London. Niall älskar och spela gittar han är en av dom som kan spela nån instrument. Min lilla Harry kan bara blåsa i en pipa. Gulle barn.

.

.

>>Niall’s perspektvi<<

.

.

Megan verkar väldig gullig tjej. Hon är nog den perfekta tjejen för Harry. Harry är ingen söt unge som inte har gjort nåt dålig innan Megan va han med en tjej som hette Mia och hon förstörde Harry helt och hållet. Men sen när dom gjorde slut blev Harry lite mer lugn kille. Fast ne han är inte lugn nån stans. Forever young säger jag bara.

.

.

>>Megan’s perspektiv<<

.

.

Jag undrar om vi ska bara sitta här i hotell barret och dricka hela dagen jag får ju ta ut killarna och se Hollywood.

.

’’Harry kan inte vi få gå och se Hollywood skylten?’’ frågar jag och ler mot han .

’’Kan vi väll’’ Säger han med din underbara röst.

’’Vill du Niall följa med oss?’’ Skriker jag genom hela hallen.

’’Jo jag hänger med er’’ Skriker han tillbacks.

.

.

Harry ringer upp en Taxi som ska köra oss till skylten.  Taxin kommer och Harry öppnar bil dörren för mig och säger’’ Gå in madam ’’Och skrattar. Det tar bara några minuter innan vi är framme. Jag ser den snygga skylten kolla på Harry och ger han en puss.

.

.

’’Varför får jag den’’ frågar han.

’’Du gör så att mina barn drömmen blir sant’’

’’Haha ser du Harry du gör henne hel’’ Säger Niall

’’Ts Niall det är hon som gör mig hel’’ kollar han med en sur min på Niall.

’’Du är så söt älskling’’ säger jag och ger honom en puss.

.

.

Jag ställer mig uppe under skylten och tar upp mobilen fotar den och sickar till mamma med texten’’Fucking LA’’ får svaret ifrån mamma det står’’ baby girl should be named Jasmine ’’.Mamma gav nog dom sötaste namnet till sina barn jag Megan min syra Elenor och lillen Jasmine. Ni ser i min familj har ingen av oss normala namn. Pappas son heter ju Drew. Jag är så glad att få ha en till bebis i min familj.

.

.

Hollywood skylten är upp för mig jag kollar mot killar och säger’’ Kom igen Harry vi tar bilder ’’ han kollar på mig ger sin iphone till Niall och säger att han ska ta kort. Vi ställer oss och pussar varandra Niall tar bild och twittrar den direkt med texten’’ Hollywood with best girlfriend’’ Sen säger han

.

.

’’Jag vill också ha sån kort med Harry’’ och skrattar.

’’haha kom Niall min baby’’ Säger Harry och ler.

’’Haha killar ni är sjuka’’ säger jag och tar tag i iphonen.

.

Killarna kramar om varandra på skoj och lägger huvud så som om de kysses haha. Jag tar kort och twittrar.’’hmm or is it my girlfriend’’.

.

.

Vi fotade ganska en lång tid sen säger Niall’’ Vi måste gå snart vi lovade ju Big time rush och festa med dom ikväll’’. Harry kollar på han och tar tag i sin hand och ser på klockan. Klockan var runt halv 19 och vi skulle mötast runt halv 21. Jag ringde upp taxi och en 10 minuter efter satt vi i bilen på vägen till hotellet.

.

.

Vi byte om. LA va det varmt så jag körde på en kjol med nån fin oversize tröja och klack skor till det. Vi skulle träffa Big time rush och gå vidare till nån natt klub i LA.

.

.

Tänk om vi får träffa nån kändis här. Jag skulle blir överlycklig. Tänk om vi är på samma natt klub som Miley Cyrus. Jag som är stor fan av henne.

.

.

Vad händer i nästa del kommer Megan träffa Miley Cyrus, kommer Zayns och Idas förhålande hålla och kommer Niall hitta sin dröm tjej? Det får ni imorgon :D hehe


My Favorite Boy - Kapitel 11

- Justin -

.

Jag reste mig upp och gick bort och svarade. ”Hallå?”

”Hej man!” sa Chaz glatt. ”Vad gör du?”

”Är med Amy... du då?”

”Va bra! Vill ni följa med mig och Ryan ut på stan?”

”Ehm... jag kan fråga henne...”

.

Jag vände bort mobilen och gick bort till Amy igen.

.

”Eh, jo... Chaz och Ryan undrar om vi vill dra till stan med dom?”

”Jag är inte direkt på rätt humör idag... Kanske en annan gång. Hälsa!”

.

Jag nickade och satte mobilen mot örat igen.

.

”Hon orkar inte idag... Men en annan gång kanske.”

”Okej... Ses.”

”Ses”

.

Jag la på och gick och satte mig bredvid Amy och kollade på Tv. Efter 5 avsnitt av Hannah Montana på Disney Channel började jag bli lite hungrig.

.

”Vill du ha nåt att äta? Jag är ganska hungrig.” frågade jag och kollade på henne.

”Nu när du säger det så! Jag kan gå och fixa något.” sa hon och började resa sig upp, men jag drog ner henne igen.

”Nej, låt mig!”

”Justin, du är gäst! Sitt kvar och kolla du!”

.

Jag la armarna i kors och gjorde en sur min. Hon skrattade och gick bort till köket och började skrammla med tallrikar och sånt.

.

Plötsligt sa Miley nåt skit kul och jag började gapskratta hur högt som helst.

.

”Vad sa hon? Vad hände? SÄG!” skrek Amy och kom springandes med en kniv i handen.

”Amy! Wtf!? HAHAH”

Hon kollade på kniven och riktade den sen mot mig: ”AN GARDE!”

”WAAAAH!”

.

Jag reste mig upp och sprang runt med Amy bakom mig.

.

”Hahah, nej nu får vi ta det lugnt, tänk om jag råkar skada dig!” sa Amy efter några minuters springande.

”Okej, ja det är nog bäst så, hahah.”

.

Jag gick tillbaka till soffan och satte mig och Amy gick till köket igen.

Efter en kvart kom hon ut med toast och o’boy.

Jag tog emot min tallrik och mugg och tog en tugga av toasten.

.

”Den smakar bajs...” sa jag och gjorde en äcklad min.

”Ey! Inte alls juu!”

”Haha, skojar ju bara. Lite hämd bara, mohahah!”

”Käften...”

.

Vi började skratta och kollade tillbaka på Tv:n.

.

Efter 4 avsnitt till av Hannah Montana så slutade marathonet och Magi på waverly place började. Jag satte mig spikrakt upp och bytte kanal.

.

Men jag hann ändå se skymten av Selena och det stack till i hjärtat på mig. Jag blundade och försökte att inte visa för Amy hur dåligt jag mådde. Men hon märkte ändå att något inte var rätt...

.

”Justin? Vad är det?”

.

Jag vågade inte titta upp och möta hennes blick så jag tittade bara ner i marken och sa ingenting.

.

”Vill du prata om det så finns jag alltid, Jus...” mumlade hon och la sin hand på min axel.

.

Jag titta tillslut upp på henne och nickade.

.

”Jag blev dumpad av min flickvän förra veckan innan ni flyttade hit... Min flickvän var Selena Gomez.”

.

En tår föll från min kind och Amy satte sig genast närmare mig och kramade om mig.

.

”Aww, förlåt Jus. Jag visste inte...”

.

- Amy -

.

Jag satte mig närmare honom och kramade om honom. Han grät i mitt hår och jag tyckte så himla synd om honom.

.

”Jag älskade henne verkligen. Jag älskade henne jättemycket.”

.

Jag drog mig ur kramen och satte mina händer på hans axlar och såg honom in i ögonen.

.

”Sel hör till dåtiden, nu är nu Jus, framtiden ligger framför dig och du kommer träffa din prinsessa en dag!” sa jag och log snett och torkade bort en tår från hans kind.

”Du har rätt...” sa han och log tillbaka mot mig. ”Tack Little Y”

Han gav mig en kram och jag skrattade till. ”Little Y? Big B say whaaat?”


Yeay! Nytt kapitel! :D KOMMENTERA!! Kom igen! Har inte fått EN enda kommentar -.- Men jag älskar er som läser ändå! <3 POSS POSS!


Novell del 23 by Daria

Hotell rummet Harry lägger sig på sängen kollar på mot dörren till toan där jag tar bort sminket och byter om han skriker ’’Meg kom hit’’

.

-Ja vänta bar jag ska byta om.

.

Jag tar på min mina shorts en linne och har en bulle på håret jag går mot Harry. Han kollar på mig och ler. Han tar tag i min midja och börjar smeka mig. Vi lutar oss bok han börjar kyss min hals och sedan går han ner mot min bröst och ner för magen. Skulle allt hända nu skulle vi två ha sex för första gången? Harry tar mig tröjan jag tar av hans tröjan. Allting gick så fort det går inte och beskriva känslan.

.

.

Jag vakna runt halv tolv kollade på klockan. Shit om 3 minuter skulle Ida komma in till rummet. Jag ställer mig upp och försakar väcka Harry. Han kollar på mig och säga ’’Måste jag vakna nu’’. JA skriker jag till. Och säger att Ida kan komma hit när som helst. Dörren öpnas Ida står och ser helt levande ut.

.

.

-Hej Ida.

-Hej, har ni haft det kul?

-Va vad snackar du om? frågar jag och rodnar till.

-Haha. Skrattar hon till och pekar på kondominerna som ligger på natt bordet.

.

.

Shit vad pinsamt jag kollar på henne och börjar gap skratta. Ida viste ju att jag aldrig innan hade sex hon kom nära mig och viskar ’’you did it’’ och kramar mig. Det va nog den ögonblicken jag märkte att Harry va inte bara min kille, han va mitt allt utan han skulle jag inte vara hel.

.

.

Killar hade inget planerat för dagen. Jag skulle bara käka med en gammal vän till mig som bor i New york. Och sen går vi säkert på nån natt club med killar.

.

.

>>Ida’s perspektvi<<

.

Zayn hade precis gjort slut med sin föra flickvän Demi. Han var så söt och snäll. Jag frågade mig själv bara om vi två skulle nu bli ihop om det skulle håla? Zayn sa att han ville gå ut med mig på en middag ute i New york. Själv klart tacka jag ja. Jag kan inte tro på det ajg ska på middag med Zayn Malik ifrån One Direction.

.

.

>>Zayn’s perspektvi<<

.

Efter det att Demi hade lämnat mig hade jag svårt med och tänka mig att jag kan blir ihop med nån igen. Men när Megan visade mig Ida jag fick nån konstig känsla i magen som jag fick när jag träffade Demi. Det kändes så skönt men ändå rätt jobbigt.  Jag ville inte gå för fort så jag bjöd ut Ida på en middag här i Now york.

.

.

Hon va så fin hennes långa mörk blonda hår och perfekta hy lyste som stjärnor. Hon hade på sig en fin vit linne och shorts. Hon va perfekt, Vi skulle gå och käka på nån fin restaurang.

.

.

Inte enkelt och heta Zayn Malik. Papparazi gick efter oss till restaurangen och självklar kunde dom inte låta oss va i fred. Till slut sa jag till han som ägde Restaurangen att han skulle säga till dom. Då fick vi lugn och ro. Ida va så vacker, jag blev kär. Jag kan inte bara sitta här jag säger nåt.

.

-Smakar det bra?(hmm vilken fråga ?)

-Jo det va gott.

.

Jag får inte fram ett ord. Kollar bara på henne och ler. Men ne nu räcker det jag räcker handen över bordet och tar tag i hennes hand. Och säger dom orden ’’I like you more than a friend’’ Hon kollar på mig och får tårar i ögonen.

.

-Nej varför gråter du?

.

Hon bara kollar på mig och ställer sig upp. Jag ser att hon behöver en kram jag går fram hon kramar om mig. Jag klarar inte av jag måste ge henne en puss. Jag böjer mig fram och pussar henne på kinden och viskar ’’Why are you crying’’. Jag får inget svar av henne hon bara kollar och tar tag i min hand och ger mig en kärleksfull kyss. Jag lutar mig bak kollar på henne och säger.

.

-Va inte du ledsen nys. Och börjar skratta.

.

Hon kollar på mig och bara ler och svarar.

.

-Haha jo ,men du får mig och må bra.

.

.

>>Harry’s Perspektvi<<

.

.

Vad pinsamt att Ida märkte att jag och Megan hade haft första gången igår. Megan var nys ute på middag med sina new york vänner. Megan kommer in i hotell rummet kollar på mig och säger så.

.

-Harry jag älskar dig . Samtidigt som hon lägger sig över mig.

-Älskar dig också.

-Vet du vem jag såg ute på stan.

-Vem såg du berätta. Säger jag och ger henne en kyss.

-Jag såg Zayn och Ida.

-Vad gjorde dom.

-Haha dom åt på samma restaurang som vi , dom såg mig inte. Zayn och ida kysste varandra.

-Oj va Zayn va snabb med och glömma Demi.

-Tänk han gillar Ida. Hoppas då kanske Ida kan flytta till Lodnon.

.

.

Megan verkade glad. Hon va så sur på Demi efter det hon gjorde mot Zayn. Hoppas bara dom inte gör slut så fort som Demi och han .

.

.

>>Megan’s perspektvi<<

.

Snart ska vi vidare till Hollywood. Där killarna ska ha spelning. Jag saknar Cassie som bara den men skönt och få vara med Harry nu under tiden bara ensam. Jag saknar min nino också min lila vove han har säker blivit så stor nu.

.

Del 24 kommer upp imorgon ! yey


Novell del 22 by Daria

Det va varm dag i Now york jag och Ida tog på oss mjukis kläder för och kunna mysa med killar innan. Som vanligt skulle killar ha en back stage med fansen just nu hade dom en turne med Big time rush. Så båda fansen skulle träffas där. En gäng tjejer kommer fram till mig Harry och Lou och frågar om de kan ta kort med dom . Ja självklart tjejer blir alltid lika glada när dom får ta kort med min kille och Lou. I huvudtaget med nån ifrån gruppen. Sedan sätter jag och Harry oss på en stol Harry håller om mig och lutar mig bak och kollar runt om kring oss om ingen ser och börjar stort hångla med mig. Det ser en tjej och skriker ’’I see you’’ hon fotar oss och lägger upp bilden på twitter och skriver’’Harry, with his girlfriend’’.  Bilden blir direkt rt med 500 personer. Efter att killarna hade träffen skulle vi upp för och byta om.

.

.

Ida hade på sig en brun linne spets kjol och en bälte. Jag körde på en lite med glammig outfit det blev svarta tights vit linne och svart/vit kavaj med mina nya glittriga klackar. Killar hade sina vanliga kläder det alltid brukar ha på konsertet. Harry kommer sakta mot mig och ler han börjar skratta och kramar om mig. Han kommer närmare och ger mig en puss på kinden och går sakta ner till mot mina läppar då avbryter oss ljud ifrån sidan ’’ HALO, we do not want to interfere but hmm’’ Där står Big time rush. Jag tar fram mobilen och twittrar ’’ Står just nu med 2 av de snyggaste pojkandet just nu heja New york ni är bästa’’. Harry kramar om mig och hela one direction gör en hajning de brukar göra innan dom går in på scen.

.

.

>>Ida’s perspektiv<<

.

Omg jag står här med Megan och väntar på för att se One Direction. Jag har lärt känna Zayn jätte väll han är snäll. Killarna sjunger moments just nu Harry går ner mot publiken och han ser en liten flicka som är sjuk. Hon har cancer han tar tag i hennes hand och går upp med henne på scen och sjunger mot henne. Jag har nog aldrig sätt nåt finare. Killarna kramar om flickan och dom smilar till flickas pappa som tar kort på dom.

.

.

>>Harry’s perspektvi<<

.

.

Flickan började hosta när jag gick förbi henne då fick jag syn på hon vackra flickan. Hon var runt 8år. Det är så hemskt när en sån liten barn är sjuk. Jag tog hennes han och gick upp på scenen flickan hållde i handen en armband hon gav den till mig innan hon skulle gå till sin pappa. Den ska jag ha på mig från och med idag.  Konsertet gick hur bra som helst.

.

.

>>Megan’s perspektiv<<

.

.

Killar va självklart hur bra som helst. Det med flickan som Harry gjorde var så söt.  Vi går backstage nu jag ser Harry han håller i en armband. Jag går fram till han och kramar han samtidigt som jag viskar ’’ Du är bäst’’ till han. Harry kollar upp på mig och börjar le. Sen tar han på sig den och kramar mig.

.

.

Ida värkar ha det kul med Zayn. Zayn va så ledsen efter det med Demi men han värkar ha kul med Ida. Det kanske blir nåt emellan dom. Jag hör diskret när Zayn säger ’’ She is so cute’’ han säger det till Louis och han börjar le mot mig. Asså Zayn tycker om Ida. Jag måste ringa Cassie.

.

.

>>Samtalet med Cassie<<

.

.

-Hej. Säger jag

-Hej hur är det i New york. Jag såg bilder på dig och Harry på twitter.

-Haha ja det av ju en fan som tog den bilden. Jo det är kul.

-Hur mår Zayn.

-Haha jo han värkar må bra. Han och min vän Ida värkar håla på.

-Oh vad bra Demi är ju en riktig bitch hon dissa ju han.

- Haha du vi hörs nån gång puss.

-Ja hej då <3

.

.

Del 23 kommer upp snart puss <3


My Favorite Boy - Kapitel 10

 

- Amy -

.

Jag kunde inte fatta vad som hände. Tårarna bara forsade ner och jag kunde knappt andas. Jag läste sms:et om och om igen och kunde ändå inte fatta det.

.

Pappa är sjuk. Svårt sjuk. Det är inte säkert att han överlever. Jag är alldeles ensam hemma, han är på sjukhuset. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, Amy. Jag saknar dig! x

.

Pappa var hur nära döden som helst. Vad skulle jag göra? Min lillebror var ju alldeles ensam hemma! Jag reste mig upp och knappade in Claires nummer på mobilen.

.

Det dröjde inte lång tid innan hon svarade.

.

”Helluuu?” sa hon skämtsamt medan jag kämpade med tårarna.

”Clarie...” snyftade jag fram. Jag kunde inte prata.

”Amy? Amy, vad har hänt?” Clarie blev orolig och blev genast allvarlig.

”Kan...du...snälla gå hem till Nolan och vara med honom?”

”Klart att jag kan det! Allt för dig! Men Amy, vad har hänt?”

”Det är pappa. Han är döende, och ligger på sjukhus.”

”Va? Oj. Shit. Oj. Jag förstår. Jag går genast över till Nolan. Ta hand om dig Amy! Allt kommer bli bra, tro mig!”

”Tack så sjukt mycket, Claire! Det hoppas jag.”

.

Sen la vi på och jag skickade genast iväg ett sms till Nolan.

.

Claire kommer över nu. Hon vet. Saknar dig Nollie! x

.

Mamma knackade lätt på dörren.

.

”Amy? Vad är det?” frågade hon oroligt från andra sidan av dörren.

”Kom in.” sa jag och försökte hämta andan, men det gick inte.

.

Så fort mamma såg mig sprang hon fram och kramade mig.

.

”Det är pappa.” sa jag tyst medan jag grät mot hennes axel. ”Han är döende och ligger på sjukhus.”

.

Det blev som ett bombnedslag på mamma. Hon satte sig i min säng och snart satt vi båda och bara grät. Grät, grät och grät.

.

Jag vaknade nästa morgon av att det var riktigt kallt. Jag virade täcket om mig och gick fram till fönstret. Frosten såg nästan ut som snö på marken. Å vad jag längtade efter snön!

.

Jag tog fram min mobil och såg att jag hade fått nya sms från Claire.

.

Nolan somnade äntligen nu. Han är verkligen helt förstörd. Vi har suttit och gråtit mest, men vi har också spelat xbox. Dock går det inte att ha kul. Ber för er! Hoppas ni sköter om varandra där uppe!

.

Jag var så sjukt tacksam över att hon var där med honom. Jag knappade snabbt in ett svar: Tack så sjukt mycket för att du är där! Älskar dig! x

.

Mamma hade gått till jobbet och det var alldeles tyst i hela huset. Jag gick upp och klädde på mig och tog på lite mascara. Sen gick jag ner till köket och försökte få i mig lite frukost, men jag hade ingen aptit.

.

När halva dagen hade gått satt jag bara framför TV:n och kände mig hur nere som helst. Men plötsligt ringde det på dörren.

.

Jag reste mig upp och gick bort och öppnade. Där stod Justin.

.

”Hej...” sa han lugnt och log smått.

”Hej...” sa jag och försökte le tillbaka, men det gick inte. ”Vill du komma in?”

.

Han nickade så jag gjorde plats för honom att gå in och sen stängde jag dörren efter honom.

.

Jag gick tyst till soffan igen och fäste blicken på Tv:n. Justin gick runt i huset och kollade runt.

.

Plötsligt plingade det till i min mobil som låg bredvid mig.

.

Nolan och jag sitter och kollar på Lejonkungen, vad gör du? Vi saknar dig! x

.

Jag log smått och skrev snabbt ett svar tillbaka:

Å, va mysigt! Önska jag kunde vara med er! Jadu... Jag sitter i soffan och kollar på Tv, har sjukt tråkigt. Jag saknar er med! Hur mår pappa? x

.

Hon svarade också snabbt:

Han mår sämre, tyvärr... Han har kramper i hjärtat och hostar väldigt mycket. Men vi ger inte upp hoppet Amy! Ta hand om dig gumman! x

.

Ögonen började svida och en tår föll ner.

.

”Amy?”

.

Jag kollade upp på Justin. Han sprang nästan fram och satte sig bredvid mig i soffan.

.

”Amy, vad har hänt?” frågade han och kollade oroligt på mig.

”D-det är pappa.” sa jag och försökte torka bort tårarna från mina kinder, men jag smetade bara runt det. ”Han är dödligt sjuk.”

.

- Justin -

.

”Oj. Amy, jag visste inte. Förlåt.” sa jag tyst.

”Det är lugnt. Du behöver inte säga förlåt, Justin. Du har inte gjort något fel...” sa hon och tittade upp.

.

Plötsligt ringde min mobil. Jag kollade snabbt på displayen: Chaz.


Förlåt förlåt föörlåååt att jag inte skrivit på ett tag nu, men men... Varsågoda! :D<3


Novell del 21 by Daria

>>Canad<<

.

.

Ja just nu befinner jag mig i Canada hos mamma och syster.  Jag Canada världens underbaraste ställe nu fattar jag varför mamma har flyttat hit Zack är också verkligen hur snäll som helst. Ja min nära vän Ida bor 30km ifrån mamma jag hade tänkt och besöka henne. Ida vet inget om det men jag får väll hoppas att hon är hemma.

.

.

Dagen i Canada va verkligen varm jag hade på mig mörka jeans en vit transparent linne och en ljus rosa kofta till det hade jag ett fin klocka som jag fick av Harry när vi var i Paris och mammas väska. Zack lovade mamma att han kör mig till Ida men sen får jag ta mig där ifrån på egen hand.

.

.

>>Frame hos ida<<

.

.

Det verkade verkligen som om ingen var hemma. Jag säger hej då till Zack och gick mot Idag dörr. Jag står vid dörren och plingar på. Ingen svarar men efter en 5 minut väntade springer nån ner. Det va Ida hon kollar på mig och börjar stort le.

.

-OMG .Skriker hon till

-Hej. Kollar jag på henne och vi kramar om varandra.

-Oh det var länge sen man såg dig.

-Ja Ida jag har saknat dig.

.

.

Vi gick in till idag hus. Som vanligt typisk Ida hennes hus va ju hur snygg som helst allting va brun/bege. Hur snyggt som helst. Ida va inte ful hon hade mörkt blont hår fin solbränna och smal tjej. Hon va så fin. Ja Ida hade berättat om att jag kunde få sova hos henne dom dagar innan Usa resan. Hon viste att jag och Harry va tillsammans och var en stor fan av one direction.

.

.

-Megan ska du på 1D konsert i Usa?

-Jag vet inte jag ska träffa killar efter konsertet .

-Jag vill också träffa dom.

-Men du jag tror jag kan fixa det .

-Skojar du med mig ? Kollade hon på mig med en läskig min

-Nej vänta jag ska bar ringa Harry

.

.

Jag tar fram mobilen slår upp ’’Harry Styles <3’’ och ringer.

.

>>Mobil sammtal med Harry<<

.

-Hej baby. Säger jag med kärleksfull röst

-Hej. Svarar han som om han saknar mig.

-Jag är just nu i Canada med min kompis Ida kan inte vi få komma och se på eran konsert i New york?

-Ja men vist. Svarar han och lägger till detta ’’I miss you’’

-Jag saknar dig också vi ses ju om 2 dagar.

-Ja det gör vi du jag ska gå för vi ska träna innan spelningen puss älskar dig.

-Puss jag älskar dig med.

.

Vi lägger på jag kollar på Ida och säger ’’ Du ska få träffa One Direction’’ Ida blev nog skit glad och bjöd mig på hallon glas. Mums.

.

.

>>Harry’s perspektiv<<

.

Ja vi är fotvarande i London imorgon åker vi till New york och där ska vi spelning. Det är jätte roligt jag ska få träffa Megan på planet till Usa. Vi mellan landar i Canada och där ska Megan och henne kompis Ida(tror jag hon hette) komma in. Så dom ska vi få träffa där. Nu tränar vi mycket innan spelningen. Vi bara sjunger om och om igen ’’ You got the one thing’’ Men så får man leva.

.

.

>>Megan’s perspektiv<<

.

Kvällen innan Usa resan ligger jag i Idag stora säng vi sätter på tv och kollar förbi kanaler och vi stannar på Mtv där dom precis visare’’One thing’’ Ida kollar på mig och börjar sjunga. Så satt vi kanske i en timme och bara snackade om One Direction. Jag vet det är sjukt att jag kan snacka om dom hur mycket som helst när jag är tillsammans med en av dom.  Men jag älskar deras låtar och önskar verkligen att får spela in en låt med dom nån gång. Vi märkte att kl va sen och att vi måste sova planet åker runt halv 11 Zack kör oss till flygplatsen där vi ska motta killar.

.

.

Morgonen innan Usa resan vaknar jag nån kvart innan Ida jag ställer mig upp och går diskret till toan. Jag vill ju inte väcka Ida vi sov ju i samma säng så typiska tjejer. Men om man heter Megan så lyckas man alltid med nånting när jag går på vägen så slår jag mig i en kant vid dörren och börjar skrika. Ida hoppade till och kollar på mig och börjar skratta. Inte för att det var kul men haha.  Jag duschar och sjunger hon ropar att jag ska sluta skrämma upp hennes granna. Jag tänkte tack för kärlek du ger mig. Sedan går jag ner och äter med henne. Vi åt mackor med ost.  Jag har redan vart packat Zack skulle ta med sig väskan hit och sen skulle vi åka Ida packade alla väskor igår och kl börja närma sig 10flygplatsen ligger en 20 minuter ifrån hemmet där vi var. Zack knackar på dörren och vi börjar åka mott flygplatsen.

.

.

Zack så att han behöver åka för mamma kan ju födda när som helst. Han gav mig en kram och sen försvann bakom dörren. Man hör en gumma säga’’ Planet till New york ifrån London har kommit ni som ska åka med den är vänligt välkomna till oss vid nummer 5 och 6’’ Jag och Ida börjar gå jag kan inte tro att jag ska se Harry igen jag har saknat han som bara den. Efter allt koll som man måste gå genom går vi mot planet den står redan där. Jag ser Harry sitta i planet springer fram mot han och ger han en kärleksfull kyss. Louis kan inte sitta stil han kommer fram och säger’’Aww i love you to ’’Haha han är så rolig söt ibland. Zayn Liam och Niall kollar på mig och säger samtidigt ’’HALO’’. Jag förklarar för killar att Ida är en nära vän som gillar One Directin och har Directin infektion. Zayn kollar på henne och börjar le. Vi sätter oss på platsen planet ska starta.

.

.

Efter en halv timmer väg lutar Harry sig mot mig och säger ’’Vet du att Zayn och Demi har gjort slut’’ jag va riktig chokad över att få höra det. Harry sa att Demi va otrogen en grej jag inte fattade då hur kan man va otrogen mot Zayn han är ju verkligen underbar kille. Men nog med det jag såg att Ida och Liam har börjat prata så ja. Men som jag vet är Idag favoriten Zayn hoppas det kan blir nåt mellan dom. Jag tar tag i Harrys hand och frågar om hur Cassie mår. Han svarar att hon tar han om Nino nu och att hon mår jätte bra.

.

.

Vi va framme i New york. Mitt hjärta slår tusen gånger snabbare. Det kommer fram en bil som kör oss alla till Arenan killar ska ha spelningen på alla vara väskor körs till hotellet som ligger 100meter ifrån arenan killar ska spela på. New york jätte stor stad jag längtar till kvällen och få se se killar sjunga live igen men det gången med dom fansen här ifrån .

.

.

Ja jag kunde skriva en del idag iaf :D så ja del 22 kommer upp så snart som det går kanske fredag :d komentera


Novell del 20 by Daria

>>Megans perspektiv<<

.

Det var roligt att Harry ville hänga med mig i stan . Vi gick för och drack varm choklad sen gick vi runt i det fina snö vita London. Jag behövde köpa hund mat till nino så vi gick till en super market och handlade mat innan vi börja gå hem. Harry tar upp mobilen och ser att han fick en sms ifrån min mamma. Det ståg’’Säg till Megan att hon loggar in på skype när ni är hemma måste prata med henne’’. Han säger det snabbt till mig självklart blir jag ju stressad mamma bor lixom flera timmar ifrån mig.

.

.

Framme hemma. Harry går och leker med nino på soffan brevid mig . Jag tar fram min mac och loggar in på skype så fort det går.

.

Mamma ringer upp mig och hon sätter på cam direkt.

.

-Hej Megan

-Hej mamma. Vad är det som är så viktig?

-Jo vill du se Elenor.

-Ja mamma visa henne.

.

.

Jag har ju inte sätt Elenor sen dom hade flyttat mamma brukar bara uppdatera twitter med bilder på henne.

.

-Mamma det va väll inte Elenor jag skulle se eller?

-Nej. Jag ville visa dig nåt. Kan du stänga ögon snabbt.

-Okej

.

.

Jag stänger ögon och räknar till 10. Sedan öppnar jag och va får jag syn på. Mamma med en stor bebis mage. Mamma är gravid, hon va redan gravid innan dom flyttade. Jag får panik jag kommer få syskon.

.

-Mamma skojar du med mig. Ler jag mot Harry och kramar om han .

-Nej jag fick reda på det direkt när vi kom hit till Canada.

-Jag kommer få syster eller bror . Jag är så glad.

.

.

Mamma kollade på mig och frågade när vi kommer till henne. Sedan fråga hon bara om hur pappa och Sofia va. Jag förklarade att jag blev helt kär i Drew efter det och att från och med den gången dom var här säger jag att jag har 3 syskon. Mamma frågade vadå 3 syskon. Ju jag förklarade att Cody och jag blev riktig bra vänner och att han är som en bror för mig och Drew är ju en bror så ja och Elenor. Mamma blev lite ledsen att jag säger att Cody är min bror men jag tar han som det min pappa är ju som en pappa för han så ja.

.

.

Snart kommer en till bebis i min familj. Haha undra när min tur är då. Ne skojar lite nu. Jag blev faktiskt riktig chokad att mamma väntade en barn. Hon som inte ville ha barn men ahja.

.

.

-Harry det jätte sjukt att min mamma väntar en bebis.

-Det är väll kul. Haha så länge inte vi kommer ta hand om den nån gång.

-HaHa juste då kan paparazzi tro att vi har en bebis.

.

.

Killar skulle vara med på en radio intervju. Så jag tänkte hänga med och bara lyssna på dem. Louis kom hem till mig med Cassie. Efter typ nån halv timme kom Zayn med Liam och Niall. Loui berätta att Zayn va på en dejt med Demi natten innan. Jag och Harry blev riktig glada.

.

.

>>Zayn’s perspektiv<<

.

Ja jag va ute med Demi natten innan men dom behöver inte överdriva direkt.

.

>>Cassie’s perspektiv<<

.

Megan hade berättat om att hennes mamma va gravid det va sjukt gulligt. Ja nu går vi mot Radio studion som ligger typ 10 minuter ifrån Harry och Megan. Vi kommer fram dörren öppnas av en man . Vi går in jag och Meg sätter oss på en soffa som va utan för studion.

.

.

-Undra vad dom från Radio kommer undra.

-Ja hoppas det är inget om förhålande.

.

.

>>Min perspektiv<<

.

Självklart viste jag att dom skulle undra om hur killar har det i förhållande. Frågan fick Zayn dom sa att det sägs att han dejtar nån. Jag och Cassie kollar på varandra och börjar le klar vi var nyfikna på vad han skulle säga. Han kollar snabbt på mig och säger ’’Ja det är Sant Demi heter hon’’ Och kollar på mig och börjar stort le.

.

.

-OMG HÖRDE DU

-JA HÖRDE DU OCKSÅ

.

.

Demi och Zayn har börjat dejta. Varför sa inte Demi nåt. Men ah jag är så glad. Radio manen hade frågat frågor som t.ex När kommer deras nya låt ut, Hur det är och va tillsammans med en tjej som inte är så känd, Och typ om vad de har för djur.

.

.

Efter Radio besöket skulle vi vidare hem till killar och bada i bubbelpolen dem hade där.

.

-Zayn ska Demi komma? Frågade Liam

-Ja jag tror hon skulle komma förbi.

-Zayn varför sa du inget .. frågar jag och kramar Harry.

-Haha varför skulle jag säga nåt.

-Litar du inte på mig. Kollar jag på han och gör ledsen min.

-Jo men nu vet du det.

.

.

>>Harry’s perspektiv<<

.

Jag själv när jag blev tillsammans med Megan ville jag inte att allt skulle ut till media. Men efter ett tag var vi ju tvungna och visa oss tillsammans. Och då fick alla reda på det. Först va det jobbigt massor med frågor men nu är det okej.

.

.

>> Louis’s perspektiv<<

.

Jag och Cassie visade ju oss på den galan. Och jag vet inte riktig hur folk reagera. Men dom ville ta kort och fråga massor. Nu är det lugnt.

.

.

Tillbaks till mig nu. Jag Megan älskar verkligen den livet jag har just nu. Allt är så perfekt. Jag har världens bästa kille. Jätte fin lägenhet bra vänner och så vidare. Snart ska vi till Usa killar ska på turne och jag ska träffa pappa och familjen ska nog åka för bi canada och träffa mamma också .

.

Del 21 kommer upp nån gång i veckan för nu är det nationella prov så ja :)


Novell del 19 by Daria

>>Framme i tatuering studio<<

.

.

Harry kollar på mig och börjar stor skratta. Han ville ju göra en tatuering stjärna. Varje hörn betyder en medlem i One Direction. Louis kollar på mig Harry och säger’’Are you going to fix it now’’ Harry kollar och säger’’yes Buddy’’ ’

.

Vi går in till studion Harry sätter sig på stolen och manen börjar tatuera han.

.

.

-Hur känns det?

-Det är okej.

.

Jag ser på Harry att det gör ont men han är ändå glad. Imorgon åker vi till London. Jag hade tänkt att jag och one direction skulle till milkshake cit. På hans födelsedag.

>>3 timmar efter studio besöket<<

.

Sista kvällen i LA hade vi tillbringat med one direction på en natt club. Och allt gick bra.

>>Harry’s födelsedag<<

.

Jag vaknade halv 7. Och la mig bredvid Harry och började sjunga happy birthday songen för han. Han kollar upp på mig och kysser mina läppar mjukt. Sedan kommer han närmare mig och säger’’ I Love you’’ Den känslan att få höra att han älskar mig är underbar varje gång.

.

.

Flyget gick runt halv 11 ifrån LA. Så innan det träffade killar sina fans i LA för sista gången. Jag hade ett par jeans som jag fick av Cassie för länge sen och ett vit linne med blå kofta. Ja enkelt med snyggt , alla vi gick på planet och den började flyga mot London. >> Efter 3 timmars flygg<<

.

Nu var vi framme i London vädret i London va inte så bra det regna och det va flera minus grader.  Jag hade tänkt och gå med killar på kvällen till milkshake cit. Först innan det ska jag och Harry åka till vårat lilla lägenhet och träffa Nino våran vove.

.

.

Nino var så glad han hoppade upp och ner och ville bara leka .

-Gud va han är stor.

-Ja seriöst, Det har ju gått flera veckor.

.

Han har blivit så stor. Iallafall Harry började och ta av sig kläder och då kollar han på mig och kommer fram och börjar hångla med mig och går närmare sängen. Jag tänkte nja inte just nu.

-Du jag har en överraskning. Vi kan inte hålla på nu.

-Nehe säger du det nu när jag vill.

-Men du kommer tycka om det jag vill visa dig.

-Men jag vill ha dig

-Sluta klaga kom nu bara.

.

.

Vi började gå mot Harrys lägenhet och sen körde Loui oss alla till milkshake cit. Oh vad Harry blev glad när han  såg att vi var i milkshake cit. Jag tog fram min iphone och loggar in på twitter och twittar en bild med alla killar.

.

-Kolla och le. Skriker jag

.

.

Kvällen slutade med att jag och Harry åkte hem och kollade på Serie. Sedan sov vi och myste hela natten.

.

>>Harrys perspektiv<<

.

 

Det va söt av Megan att hon fick mig och tatuera sig. Och att hon bjöd på milkshake. Jag vaknade innan Megan hann vakna och drog upp persienner kollade ut ja det var snö ute. Tänk att komma ifrån LA till London och atr det är snö. Megan började vakna till och kollade snabbt på mig och frågade ’’Vad händer? ’’

.

-Jo det är okej. Svarade jag.

.

Jag hade tänkt och ta Megan på en romantisk middag. Jag ville gå på Starbucks och dricka varm choklad och gå ut i det snöiga London….

.

.

Ja novell nummer 20 kommer imorgon eller nåt:D


Novell del 18 by Daria

Jag och Cassie drog ner till stranden och såg det fina vattnet och solen som precis gömde sig. Det fanns en säng där som man kunde vila på ja och Cassie la oss ner och började snacka om hur livet är. Cassie sa att det med Italien resan med henne och Louis ska inte hända att dom tar det lugnt här i LA just nu. Cassi hade också sagt att allt mellan dom är bra just nu.

.

-Såg du att Zayn och Demi .

-Ja undra om det kommer bli nåt mellan dom.

-haha ja det kan man undra.

.

Demi är en ljus blond tjej på 19 år vi gick i samma skola för några år sen. Henne mamma kommer ifrån Sverige och pappa är ifrån London. Hon är en lång tjej och gillar mörk håriga killar. Henne har jag känt ganska så länge.

.

.

Vi var på väg ner till kiosken som va utanför hotellet. Vi köper glas och går vidare till hotell rummet. Vi hade tänk och gå lite på stan i LA imorgon. På hotell rummet tar jag ett snack med Harry. Han fyller nämligen år om 2 dagar.

.

Jag kollade försiktigt på han och frågade ’’Hur känns det och blir 18år’’ Han kollade upp på mig och börja le med sitt stora leende och svarade ’’It feels good’’.Jag och killar hade planerat en grej som vi tänkte överaska Harry . Vi åker till London dagen Harry fyller år men det får ni veta då vad som kommer hända.

.

.

Vi låg i sängen och kollade varandra i ögonen. När vi låg så och kollade fick jag tårar i ögonen. Harry rykte till och frågade direkt om vad som hände. Det var ju inget speciellt men bara jag tänkte på det tusen tals tjejer som skulle vilja vara på mitt plats just nu fick mig och gråta av glädje. Han va så underbar hans ögon och det han så varje gång jag skulle sova dom orden var som himmel här på jorden varje dag sa han ’’ Baby you light up my world like nobody else’’ då smälte jag. Jag var riktig kär.

.

.

Morgonen när killarna skulle träffa fansen i LA vaknade jag och Harry en halv timme tidigare än vi skulle vakna. Så vi tog oss en snabb promenad till stranden. När vi kom tillbacka verkade som om alla va stressade. Men varken jag eller Harry ville bli stressiga. Det va ju en varm dag i LA jag tog på mig min nya färgglada linne som är lite som en klädning och över det hade jag en svart magtröja sen hade jag dom märkliga Vans som jag köpte när vi var i Dublin. A ni vet One Direction Vans.  Jag undrar ibland vad Directioner tror om mig när jag bär 1D skor. Haha dom måste typ tro att jag är galen eller nåt.

.

.

Harry stag vid hotell dörren med Zayn. Zayn som hade lovat och sluta röka kunde inte hålla i det. Där står dom ju. Harry tar Zayn’s hand och börjar skaka på den så att cigaretten ramlar. Zayn kollar på han med den mystiska blicken och sedan ler mot han.

.

.

-Harry vad gör du? Skrattar Zayn.

-Jag vill inte att du ska röka. Kollar Harry upp med ledsen min

- haha allt för dig. Skrattar Zayn

.

.

Samtidigt som killar pratar snackar jag med Louis. Harry har sagt att han vill tatuera in en stjärna på armen så jag ville överaska han och bjuda han på en tatuering. Frågan var ju bara att vi ska åka till London den 1 februari och om vi hinner göra den innan det så måste vi göra den idag. Killar träffade ju en vis del fansen och många av dom ville ju självklart ta bilder med mig och Harry. Mina skor va nog dom coolaste eller nåt alla kollade på dom .

.

.

Nu ska jag och Louis ta med oss Harry till en tatuering studio…

Förlåt för att det tog så lång tid men jag hinner knappast skriva på min egna blogg längre puss ändå del 19 kommer snart <3


My Favorite Boy - Kapitel 9

- Justin -

.

Jag stod kvar i samma ställning hur länge som helst och bara tittade rakt in i hennes ögon. Men plötsligt så lät det från köket – en kastrull eller nåt som föll i golvet. ”SHIT!” utbrast mamma och både hon och Jessica började skratta.

.

Jag sträckte på mig och satte händerna i byxfickorna och började långsamt gå fram mot Amy.

.

”Hej.” sa jag nervöst och sträckte fram handen. ”Justin.”

.

Hon sa ingenting. Hon bara tog i min hand och skakade den långsamt. Det var som en stöt, blodet började pumpas runt i min kropp dubbelt så fort. ”Amy.” sa hon tyst och bet sig i läppen – vilket gjorde mitt hjärta att banka trippeldubbelt så fort.

.

- Amy -

.

Jag bara stod där, skakade fortfarande hans hand långsamt och glömde nästan bort att andas.

.

”MATEN ÄR KLAR!” ropade mamma och Pattie från köket och det förstörde hela stunden. Men jag tittade snabbt upp på Justin och gav honom ett litet, litet, litet snett leende. Sen släppte jag hans hand och gick till köket.

.

Egentligen brydde jag mig inte så mycket om Justin. Han var världens största tonårsstjärna, men jag var inget fan av hans musik alls. Men hans ögon var nog de finaste jag sett i mitt liv.

.

Pattie och mamma kollade snabbt upp på mig när jag drog ut en stol och satte mig vid matbordet. Efter bara några sekunder kom Justin in också och satte sig bredvid Pattie som satt framför mig.

.

”Då så!” sa Pattie och log stort. ”Varsågoda!”

.

Justin började höja sin hand för att börja ta potatis, men Pattie slog snabbt ner den, ”JUSTIN. Gästerna först!”

.

Jag fnissade tyst för mig själv medan Justin tog ner handen och rodnade.

.

Det var för det mesta bara mamma och Pattie som pratade under hela middagen. Jag var bara tyst, sa ingenting. Justin sa något ibland, men som sagt var, mamma och Pattie pratade hela tiden.

.

När alla sen hade ätit upp öppnade jag tillslut munnen, ”Pattie, det här var jättegott!” sa jag och log stort.

”Tycker du verkligen det?” sa hon och log tillbaka.

”Verkligen!” svarade jag.

”Såååååå, vilka vill ha efterrätt?” sa Justin och klappade i händerna.

”Tro mig, ni vill inte äta hans efterrätt...” viskade Pattie till mig och mamma och avslutade med ett skratt.

”Ey, mamma! Det är faktiskt riktigt gott!” skrattade Justin och gick bort till kylskåpet.

”What ever you say darling...” sa Pattie och lipade.

.

Jag, mamma och Pattie började skratta och Justin bara skakade på huvudet och log.

.

”Kan jag få era tallrikar så att jag kan plocka undan lite innan den goooooda efterrätten?” frågade Pattie och jag nickade genast och gav henne min tallrik och mina bestick. Mamma gjorde detsamma och Pattie tog alltihop och gick till diskmaskinen med det.

.

Plötsligt dök en hand upp framför mig med en tallrik med något brunt med grädde och en jordgubbe på. Jag hoppade till men fattade fort att det var Justin med efterrätten.

.

”There you go.” sa han lugnt och gav mig en sked.

.

Jag kollade inte upp på honom men jag mumlade tyst ett ”Tack” och studerade det han gett mig.

.

”Vad är det här?” frågade mamma och skrattade.

”Det ser ut som bajs...” sa jag tyst och gjorde en äcklad min.

”Det ÄR bajs, Amy” sa Pattie och skrattade.

”Bläh!” sa jag och kollade skrämt upp på Justin som satt och låtsades vara sur.

”Det är faktiskt min hemgjorda chokladpudding!” sa han med en trumpen min och mötte min blick.

.

Då lutade jag mig fram och luktade på det och nickade. ”Det luktar ju choklad... men man vet ju aldrig...”

.

”Kanske för att det är bajs med chokladsmak?” sa mamma och då klarade jag inte av det längre. Jag skrattade högt och de andra började skratta med mig.

.

”Vad snackar vi om egentligen?” sa jag och försökte hämta andan.

”Justins goda chokladbajs!” sa Pattie.

”Usch!”

”Nej men seriöst nu... Jag har gjort receptet själv och det är faktiskt gott!” sa Justin och slutade skratta.

.

Jag tog upp skeden och petade på puddingen, tog upp lite och lyfte långsamt upp skeden mot min mun.

.

”Vågar jag?” frågade jag och tittade på Pattie som skakade på huvudet.

”Jo, kom igen nu!” sa Justin och började äta sin.

.

Jag stoppade in den i munnen och blev otroligt förvånad av hur gott det var. Chokladen smälte på tungan och jag sänkte ner skeden och började ta mer.

.

”Nå?” frågade Justin och alla kollade undrande på mig.

”Säg något Amy! Lever du?” frågade Pattie och jag hörde mammas skratt bredvid mig.

”Justin, det här var faktiskt hur gott som helst!” sa jag och log stort, men jag kollade inte upp, jag bara lassade in med pudding i munnen.

”HA! Said so!” sa han och gjorde långnäsa mot Pattie.

”Jag skojade ju bara fattar ni väl! Om det är något Justin är riktigt bra på så är det att göra olika efterrätter! Men inte vanlig mat... Det suger han på!” sa hon och log.

.

Alla åt upp och kanske en halvtimme senare stog vi i hallen och jag och mamma tog på oss våra ytterkläder.

.

- Justin -

.

”Tack så jättemycket för att ni kom!” sa mamma och kramde Jessica och därefter Amy.

”Tack för att vi fick komma!” sa Jessica och sträckte sig för att krama mig. Jag gav henne en snabb kram och kollade på Amy som redan hade gått ut. Varför ville hon inte säga hej då till mig?

”Hej då!” sa jag och mamma samtidigt som Jessica och Amy gick bort mot deras hus. Jessica vände sig om och vinkade, men Amy gick bara med händerna i jackfickorna och hade blicken riktad ner i marken.

.

Mamma stängde dörren och kollade på mig.

.

”Nå? Hur tyckte du kvällen var?” frågade hon.

”Helt okej.” sa jag och log. ”Men tycker du verkligen jag är så dålig på att laga mat?”

”Hahah, Justin det vi åt igår smakade som blodpudding eller nåt!” sa hon och knuffade mig i sidan.

”Kanske för att det var blodpudding?” sa jag och höjde på ena ögonbrynet.

.

Hon slutade le och stirrade på mig.

.

”Är du seriös?”

”Ja, mamma det är jag! Haha, jag tycker faktiskt det är gott!”

”Blääääh!” sa hon och räckte ut tungan.

”Sluta nu, det är gott!” sa jag och skrattade.

.

Efter flera minuters babblande om blodpudding gick jag upp på mitt rum och la mig i sängen.

.

Jag tog upp mobilen och gick in på twitter och svarade några fans och skrev sen en ny uppdatering: Had a great evening. Now bed. Goodnight everyone!

.

Jag la undan mobilen och kollade ut genom fönstret. Amy låg också i sin säng med sin mobil men det var något som inte stämde. Hon var alldeles svart runt ögonen och tårarna rann ner längs hennes kinder.

.

Typiskt att jag inte hade frågat efter hennes nummer. Vad skulle jag göra nu? Jag brydde mig ju, och jag ville trösta henne, men hur? Hur?


Varsågoda! :D Var sjuk idag också, men jag har inte orkat skriva mer på novellen, så det blir bara ett kapitel idag! PossPoss! xx

RSS 2.0